Jernej Čehovin
Ja, ta “gospod” Čehovin! Doslej se nisem oglašal, ker nisem imel nobenih konkretnih izkušenj. Na žalost jih sedaj imam. Prav s tem omenjenim… hmmm, saj ne vem, kako bi mu sploh rekel. Podjetnik? Nikakor. Podjetnik je človek, ki ima neko znanje, neko idejo in zadosti volje in sposobnosti, da jo izpelje. Potem ga čaka delo, seveda. Podjetniki ne kradejo, ampak delajo. Čehovin pa krade!
Kako to počne? Pravzaprav na dva načina. Prvi je, da ponuja nekakšne poslovne priložnosti na področju internetnega marketinga oziroma internetne prodaje. Priznati moram, in tega me je globoko sram, da sem padel na njegove sladkobesedne fore. In mi je model spulil 1500 €. Za kaj pravzaprav gre? Čehovin je skopiral fore, ki jih je internet sicer poln, jih prevedel v slovenščino in jih sedaj po zasoljenih cenah ponuja kot stvaritev lastnega umskega presežka. Resnica je, da je material, ki ga ponuja zastarel in je v mnogih pogledih v čistem neskladju z dejanskim stanjem. Še najbolj pa bode v oči, da fant ni premogel niti toliko lastnih idej in lastnega angažmaja, da bi zadeve prilagodil našim okvirjem. Sistem je prekopiral tako vestno, da je na koncu prodajnega pisma zapisal tudi brezpogojno garancijo vračila sredstev, če bi se kdo slučajno premislil, in sicer brez vprašanj in brez zamere itd. Ampak, to je čisti nateg. In hkrati kraja številka 2. Povem iz prve roke. Ko sem si premislil, so se najprej začeli izgovori, slaba volja in na koncu – molk. Izgovarjati so se začeli na pogodbo, v kateri so stvari postavljene nekoliko drugače, kot v ponudbi (ki je, mimogrede, v vseh ponudbah in reklamnih videih itd. ne morete videti, in je dosegljiva šele, ko se odločite “za”), na moje opozorilo o zavezi vračanja denarja v ponudbenem sporočilu pa so odgovorili: “To je pač reklama!” Opozoril sem jih na zakonska določila, ki prepovedujejo zavajajoče reklame, kajti tu gre za očitno in 100% dokazljivo zavajanje, in od tedaj – nič. Čista tišina.
Po 14 dni ali celo 3 tedne je minilo, preden se je kdo le oglasil s stavkom ali dvema. Sicer pa je bila to praksa tudi v času, ko sem še bil član tega partnerstva. Preden si dobil kakšen odgovor, je minila cela večnost, potem nekaj puhlih izgovorov, na koncu pa spet – nič. Poslužili so se tudi podtikanj in laži. Najprej, da sem vrnil poškodovane DVD-je, potem da so iz PTT dobili obvestilo, da lahko jaz sam tožim pošto, če mislim, da so oni poškodovali poslan material itd. V glavnem, da ne bom dolgovezil – balkanska posla. Na koncu pa je sploh vse potihnilo. Kljub mojemu vztrajnemu pisanju in moledovanju, naj se vendarle oglasijo, da se dogovorimo kako in kaj, so se ovili v molk. Nobenega odgovora. Niti toliko jajc tam nima nihče, da bi se odprto pogovoril.
Ne vem, po moje ti tipi mislijo, da lahko počnejo, kar hočejo in da jim nihče nič ne more. Mislijo, da lahko drago prodajajo ukradeno blago z najslabšo možno kakovostjo, in se jim ne more nič zgoditi. Mislijo, da lahko okradejo kateregakoli naivneža brez posledic.In trenutno imajo celo podlago za takšno miselnost. Država ne ukrene nič, oni pa služijo denar, ter za večino sploh nikoli ne plačajo davkov ali drugih prispevkov. Sam sem preizkusil tudi, kako ta model, ki ga je Čehovin prekopiral, deluje v praksi v tujini. naročil sem izdelek ter ga kasneje vrnil. Brez vsakega problema sem dobil denar vrnjen v 2 dneh. Potem sem se seveda tistemu dotičnemu opravičil in mu razložil, zakaj sem to storil (gre za enega največjih affiliate tržnikov na netu). Odgovoril mi je še isti dan (ja, gospod Čehovin, še isti dan, kljub časovni razliki) in mi izrazil svoje razumevanje ter tudi jezo, da nekateri tepci tako sramotijo ta posel.
Vprašajte se le naslednje, in vse vam bo jasno glede Jerneja Čehovina in njegovega podjetja M Direkt iz Postojne: Kako je možno, da nikjer, ampak res nikjer, razen imena podjetja in morebiti še naslova, ni objavljeno ne ime zakonitega zastopnika, ne telefonska številka ne katerikoli drug kontaktni podatek? Bi poslovnež, ki dela pošteno, res rabil tako skrivati svoje podatke?
Kaj ostane meni? Pravzaprav dve stvari. Prva je tožba, in postopek že poteka. Druga… Hm, o tem pa ne bom govoril javno.
Ljudje, samo bežite pred vsem, kar oglašuje Jernej Čehovin! Tip je vrhunski strokovnjak za nategovanje, njegovi izdelki pa so daleč pod povprečjem. Če veste, kako je do teh izdelkov sploh prišel (jaz vem, ker sem si ogledal video posnetke, v katerih to celo predava in jih vam na željo lahko tudi pošljem), vam bo kmalu vse jasno. To, čemur on pravi monetizacija, je pravzaprav kraja.
Vsi, ki bi hoteli nekaj zaslužiti na spletu, kliknite spodnjo povezavo. Gre za PTC stran OnBux, kateri druge PTC strani, po klikih najetih refferalov, ne sežejo do kolen. Ta stran nam omogoča dobiček tudi s standardnem paketom (niso potrebni dodatni vložki denarja, je pa res, da nam privarčujejo veliko časa). Sam resno razmišlajm o investiciji v golden paket. Več o rezultatih prihodnjič.
Registrirajte se in preverite, ne bo vam žal!
Še nekaj o Zgoraj omenjenem pacientu: Tisti, ki se prijavljate v vip internetklub, (ob vplačilu 1€ je ponujal mesečni dostop do internetvipkluba, ne vem, če še vedno), bodite pozorni na odjavo: obvezno se odjavite s tistim mailom, ki ste ga mu posredovali za Paypal, če ne vam bo model izpulu 97€ za vsak dodatni mesec članstva. Pri tem pa vas sploh ne obvesti, če je bila odjava dejansko izvršena. Muddy Waters!
Vsi,ki bi hoteli nekaj zaslužiti na spletu, kliknite spodnjo povezavo. Gre za PTC stran OnBux, om kateri druge PTC strani, po številu klikov najetih refferalov, ne sežejo do kolen. Ta stran nam omogoča dobiček tudi s standardnim paketom (niso potrebni dodatni vložki denarja, je pa res, da nam privarčujejo veliko časa). Sam resno razmišljain o investiciji v Golden paket. Z rezultati vam postrežem prihodnjič!
Regisrtirajte se in preverite, ne bo vam žal: OnBuxEasyMoney
Nekaj besed o zgoraj omenjenem pacientu. Plačal sm mu 1€ za mesečni dostop do VIP InternetKlub-a in na hitro pregledal vsebino lahko vam povem iz izkušenj, ki jih imam z IM, da je zastarela. Na internetu, če vam angleščina ni tuja, lahko najdete ogromno kvalitetnih informacij, ki so ažurne (OBVEZNO!!!, ne berite eknjig, ki so starejše od 2008, razen redkih izjem) in povrh tega še zastonj! No naj nadaljujem zgoraj načeto, bodite pozorni na odjavo iz omenjenega VIP kluba. Odjaviti se morate s tistim e-mailom, ki ga uporabljate za PAYPAL (vkolikor ste mu preko paypala nakazali 1€), kajti model nima naštimanega autoresponderja za odjavo, tako, da v bistvu ne veste, če ste se odjavili ali niste. Ob odjavi z ne-pravim mailom vam pač model izpuli 97€. Muddy Waters!
Za vse, ki vas zanima kaj več o IM (Internet Marketing), pustite svoj mail in pošljem vam povezave do forumov in torrentov, na katerih je vse znanje, ki ga potrebuje začetnik, pa tudi tisti, ki se že s tem ukvarjate, boste našli kaj zase!
LP!
Vsi,ki bi hoteli nekaj zaslužiti na spletu, kliknite spodnjo povezavo. Gre za PTC stran OnBux, kateri druge PTC strani, po številu klikov najetih refferalov, ne sežejo niti do kolen. Ta stran nam omogoča dobiček tudi s standardnim paketom (niso potrebni dodatni vložki denarja, je pa res, da nam privarčujejo veliko časa). Sam resno razmišljain o investiciji v Golden paket. Z rezultati vam postrežem prihodnjič!
Regisrtirajte se in preverite, ne bo vam žal: OnBux
Nekaj besed o zgoraj omenjenem pacientu. Plačal sm mu 1€ za mesečni dostop do VIP InternetKlub-a in na hitro pregledal vsebino. Lahko vam iz izkušenj povem, da je zastarela. Na internetu, če vam angleščina ni tuja, lahko najdete ogromno kvalitetnih informacij, ki so ažurne (OBVEZNO!!!, ne berite eknjig, ki so starejše od 2008, razen redkih izjem) in povrh tega še zastonj! No naj nadaljujem zgoraj načeto, bodite pozorni na odjavo iz omenjenega VIP kluba. Odjaviti se morate s tistim e-mailom, ki ga uporabljate za PAYPAL (vkolikor ste mu preko paypala nakazali 1€), kajti model nima naštimanega autoresponderja za odjavo, tako, da v bistvu ne veste, če ste se odjavili ali niste. Ob odjavi z ne-pravim mailom vam pač model izpuli 97€. Muddy Waters!
Za vse, ki vas zanima kaj več o IM (Internet Marketing), pustite svoj mail in pošljem vam povezave do forumov in torrentov, na katerih je vse znanje, ki ga potrebuje začetnik, pa tudi tisti, ki se že s tem ukvarjate, boste našli kaj zase!
LP!
Vsi,ki bi hoteli nekaj zaslužiti na spletu, kliknite spodnjo povezavo. Gre za PTC stran OnBux, om kateri druge PTC strani, po številu klikov najetih refferalov, ne sežejo do kolen. Ta stran nam omogoča dobiček tudi s standardnim paketom (niso potrebni dodatni vložki denarja, je pa res, da nam privarčujejo veliko časa). Sam resno razmišljain o investiciji v Golden paket. Z rezultati vam postrežem prihodnjič!
Regisrtirajte se in preverite, ne bo vam žal: OnBuxEasyMoney
What you get as a member:
Earn up to $0.02 (2 cents) per click.
Earn up to $0.01 (1 cent) for every ad your referrals click.
Instant Payment / Receiving System.
Meni pa res ni jasno kako lahko s tem klikanjem kaj kdo zasluži.
Lahko to kdo razloži po domače?
Pa brez nakladanja o neresničnih zaslužkih. Koliko dela za koliko denarja.
Res me zelo zanima…
Jst na netu kr služim. Recimo okoli 2000€ neto/mesec ampak sm do tega zneska prišel s precej oziroma kr ogromno truda!!! Poleg tega pa je to služenje tako tako. Sam sem ta posel resno vzel in sem pač sam to počel ampak mi je kmal vse skup dojadilo. Cele dneve visiš na računalniku, v kontaktu si tu pa tam s kom, ma vse trpi, če nimaš samokontrole. Jst bi raj hodu na “običajen” šiht pa da sm med ljudmi itd. kr tole zdele gre v takšno skrajnost, da bi najraj vse zadeve pustil. Pa čeprav služim dost! Tko da zaslužek na internetu ima ogromno minusov in ne sanjajte preveč!! Kar se pa Čehovina tiče. To o prošnjah ne vem ampak itak se mi zdi nateg. Firma rabi dejansko sposobnega delavca, zaposljenega ne pa nekoga, ki jih bo “zmanipuliral” z eno bedno prošnjo v glavi pa praznina! Kar se pa njegovih video lekcij tiče. Jst sm pogledu sam en free video na temo adsense, keywords, affiliate in ostale zadeve… no tole je pa že druga zgodba in po tem videu sm videl, da pač človek nekaj pa le ve. Kj več vam pa itak ne bom rekel, ker je vsepovsod preveč konkurence. Ne rabim jo še več!! tko da znajdite se!
🙂 hehehe…hahaha…pa jaz res ne vem…hehehe, če je vse ok s teboj:)?
3000 eur ti še videl nisi:)) ne da bi to zaslužil preko neta:) in povrh vsega z ptc-ji ali bux-i :)…He e he he…Zdej vidim, da je kar nekaj res bolnih tu gor:
Pa lej prijatelj…pa kok zaslužiš ali kaj imaš od teh tvojih laži:(?
To je za zdravljenje kolega…
Ti pa internetni zaslužki…:) hahahaha, še hujši si kot tale naš Jernej:)!
L.P. Webi
…………:) se strinjam Webi in ostali…:)
hehehe toke je res za dnevni cajtung rumene novice hahahaha….
Pa trale je pa res eden izmed hujših primerov tu gori pa še kje hehehehhe…
Joj do solz al kot pravjo: ” Do Jaja” hahaha res je BOSA hahahahaha
Nič ne morem komentirat, ker me je tale pacient čist…hehehehe
Daj še kako mastno napiš k so tok težki časi, da tole prav razveseli do solz … hahahahahah
hahahaha
hehehe
hehehehe
Joj Joj Joj 🙂
L.P. Boem