Najdi forum

Zanimivo, tudi jast sem za HOUSERADIO.WS[/url] že sem zalužu 70 € v prvem tednu brez napora.

KULSKO pa še domeno mam oz. jo še delam !

SPLETNI MOJSTER ne govor neumnosti, ker maš izjave čist mem.

Tudi če bi služil po več 10000 € ti ne bi dal denarja, ker te ne poznam, že svoji sestri ga komaj dam pa pol ga bi kr teb..

Ne špraram, zapravim vse kar zaslužim z GDI in da bi vsakemu dajal, ne bi od tega mel nič, zato GDI poskrbi da dobiček deli.

Če GDI ne bi mel takega sistema, ne bi deloval od leta 1997.

Predn sm pa sploh šov v ta posel sm si pa res prebral vse možne izvore tega biznisa in ugotovu da je res dobr in 100%, sploh zato k ti dejanko nekdo pomaga da ga skapiraš.

www.houseradio.ws

V čuzo s tem Čehovinom. Ali pa kugo v čelo, je še najlaže.

Parafino, zakaj le, a te je nategnu?
Ne deluje vec njegov sistem, kjer iskalci zaposlitve se kot muhe ujamejo na med 🙂

Btw: Ce zelite biti kdaj financno svobodni ali pa zelite imeti 5000eur vsak mesec brez dela po 1 letu trdega dela se lotite mlm marketinga z ljudmi, ki vas lahko to naucijo in imajo sami take rezultate,,le tako si boste ustvarili pasivni prihodek, brez razmisljanja, da bi se kadarkoli bili suznji denarja..naj bo denar vas suzenj.

Vprasajte se malo..zakaj bi celo zivljenje garal v nekem podjetju, katero ne bo nikoli moja last, kjer me lahko jutri brcnejo na cesto po 30 letih trdega dela. (Sej moras biti nor marne)? Baje da ta norost ustreza vec kot 95% ljudi. Razmislite o tem.

Se pridruzujem brihtnemu

Brihten s cim se ukvarjate ce smem uprasat,vsec mi je vas post.

lahko mi pisete na [email protected]

Zdravo Deny, prosim te, da mi pošlješ mejl na info (afna) ikros.si
Če imaš znanje, ki ga potrebujem, se lahko zmeniva za sodelovanje;)

LP

Pozdravljeni
Vse bolj sem prepričan, da Jernej izrablja naivnost in stisko ljudi.
Lani je prodajal sistem internetnega posla za 500 EU.
Nudil je le nasvete prek delavnic. Vse dodatne programe – autoresponder, mail sender etc..je bilo treba odatno plačati. Ko prebiraš ponudbe internetnih gurujev in posrednikov, ti za najmanj 10 – krat manjši denar razen delavnic nudijo tudi konkretne progerame. ( sam sem vzel IPM – $49: kompet narejene 4 spletne strani s posodobitvami. Vstaviš samo svojo codo in stvar deluje avtomatsko:
Letos sem se zgrozil, ko sem prebral njegovo ponudbo njegovih instrukcij: malo manj kot 1000EU..
Nekoga bo spet nasankal in leto bo naokrog, do naslednje ponudbe..
Splača se malo pobrskati po internetu. Ugodnih ponudb je veliko.

Zapomnite si:
Hitro prisluženega denarja ni, ker če je pridobljen hitro ni zaslužen ampak ukraden.
Pod krajo smatram tudi obljubljanje bajnih vsot denarja za malo ali nič, v zameno za nek čudežni recept, ki stane goro denarja.

Take nasvete lahko deli vsakdo:
Jaz vam prodam nasvet, kako lahko vsakdo pride na Mt Everest, in ta nasvet 100% preverjeno deluje.

Seveda ko bi prejel denar 2000 € bi se nasvet glasil nekako takole:

1. Začni misliti, da ti bo to uspelo
2. V to vloži ves svoj čas in denar
3. Vsak dan preteči 30 kilometrov z 10 kg nahrbtnikom
4. Treniraj plezanje
5. Dobi vizo in dovoljenje za vzpon ne goro
6. Pot pod noge

Za dodatno vsoto XX € / mesec vam pa nudim individualni motivacijski trening.
Seveda bi ta dodaten program lahko prodal tudi v kompletu z osnovnim nasvetom, kar bi bilo seveda tako ugodno, da bi ga vsakdo kupil že na začetku.

Motivacijski trening bi izgledal tako, da vam pošljem SMS v katerem vas opominjam da morate vsak dan trdno trenirati da bi dosegli svoj cilj.

Taki kot J.Č. delajo ravno to:
Prodajajo skoraj nemogočo stvar za veliko denarja, katero pa predstavljajo kot sila enostavno, vsaj dokler jo ne kupiš. Seveda ker se izkaže da ta zadeva ni tako enostavna 99,999% ljudi odneha že takoj v začetku.

Prav to se dogaja z nasveti JČ. Legalno je zato ker mu nihče ne more dokazati da ni mogoče (dokaz da je mogoče je nekaj osebkov na tem planetu ki jim je to resnično uspelo). Prav zato pa mu “nihče” zakonito nič ne more oporekati, saj so si vsi sami krivi, ker niso bili dovolj vztrajni.

Enako je z mojim nasvetom:
– Ali ni res, da lahko vsakdo pride na triglav?
– Ali niso moji nasveti resnično enostavni?
– Ali mogoče ne delujejo?
– Ali so tisti ki so bili na Mt Everestu delali kaj drugega kot je zapisano v mojih nasvetih?
– Ali kdo pravi da je priti na Mt Everest nemogoče? Ni nemogoče?

Če kateri od tistih ki bi kupili moj nasvet ne uspel bi si bil kriv čisto sam, saj ni bil dovolj vztrajen pri sledenju mojim nasvetom.

Že včasih so rekli “brez dela ni jela” in to velja tudi še danes, prav tako pa tudi za spletno služenje denarja. Velja pa še nekaj drugega kot velja tudi pri vseh drugih podjetjih. Če si nizko na hierarhični lestvici v podjetju s svojim časom in delom koristiš v večji meri lastniku podjetja. Na hierarhični lestvici v podjetju si nizko dokler nimaš vidnega deleža v podjetju ali pa ga nima nekdo ki ga dobro poznaš in ti drži “stolček”, pa tudi ta ga ne drži, če od tega nima kakšne koristi, pa čeprav je to le družba za pivo, ker je drugače od vseh zasovražen. S tem pa postaneš njegov “pudelj”.

V prejšnjem podjetju (še kar velika in uspešna slovenska firma) je rekel generalni direktor, da če si pri nekomu zaposlen svoje delo razdeliš med:
– kupca, ker mu moraš izdelek prodati ugodno, da ga sploh kupi,
– delodajalca
– sebe (kar ostane oz. kar ti delodajalec nameni glede na to za koliko minimalno si še pripravljen delati)

Med vrsticami, če želite zaslužiti več kot vam mi dajamo odprite svoje podjetje pa pojdite biznis, potem boste delali le še za kupca in zase.

Seveda pa večina ljudi ali ničesar takega ne zna ali pa je preveč lena da bi se lotila svojega posla (z menoj vred) in zato vsak dan prodajamo svoj čas delodajalcu, denar pa čudodelnikom, ki nam boso za pet klikov prinesli finančni raj. BLA BLA BLA

Namesto da se po spletu pregovarjamo in tarnamo nad vsem bi bilo boljše, da bi šli v naravo in naredili nekaj vsaj za svoje zdravje, če nam že finance ne gredo od rok.

Upam da se je komu ljubilo brati vso to moje nakladanje.

lp, Lenuh

jonas tudi jaz bi rabil kak nasvet,hvala.
[email protected]

Jonas, tudi sama bi potrebovala nasvete glede učinkovitega internetnega dela…

moj e-naslov: [email protected]

Hvala za odgovor T.

evo mene zanima moj mail [email protected]

ja mene zanima [email protected]

Js bi te tud prosil za kakšen nasvet, Jonas.

[email protected]

Jonas:)

_________________________________________________________________________ [url=http://bit.ly/matematika-vaje]Matematika-vaje.si[/url] je spletna stran, ki nudi pomoč srednješolcem pri učenju matematike.

Gringo,me lahko prosim kontaktiraš na [email protected] ? Hvala.

Menim, da je Jernej Čehovin izgubil vso kredibilnost z zadnjo potezo. Žal nam drugim poštenim strokovnjakom, ki poskušamo ljudi obogatiti z dobrimi informacijami brezplačno (in ja, za več pa pričakujemo nekaj povračila za ves trud in porabljen čas), posredno jemlje dobro ime.

Kaj je naredil zadnje:

– v osebnem profilu na Facebooku je dodal povezavo na njegovo prodajno stran. To se na Facebooku ne sme početi (to spada le na strani t.j. “Pages” pa še tam ne neposredno), torej krši pravila. Bi mu zaupali karkoli?

– njegovo “video prodajno pismo” je v 85% kopija obstoječega video prodajnega pisma priznanega strokovnjaka Ryana Deisa, od katerega imam originalni produkt. Čehovin je dobesedno prevedel vse iz angleščine v slovenščino, edino slik ni kopiral (kot da bi se bal kršenja avtorskih pravic …).

Želite še trditve iz videa? Mislite, da ima lahko sam enak odstotek (6,9%) prodaje izdelkov s strani obiskovalcev, ki pridejo na njegovo prodajno stran, kot ekspert Ryan Deis? In da je Čehovin plačal 10.000 EUR za izdelavo predloge (PowerPoint) za video prodajna pisma? Ah, dajte no. To predlogo se lahko naredi v enem dnevu (v takšnem času sem naredil svojo in prvi v Sloveniji uporabil 25. aprila 2010), gre pa za znanih 12 korakov prodajnega pisma. Tukaj je povezava, za pomoč:

12-Step Foolproof Sales Letter Template

Če se kopira drugega strokovnjaka (ki mu Čehovin ne seže do kolen), se kopira oz. uporabi njegove ideje, tehnike in trike – ne pa dobesedno prevede in uporabi njegovo vsebino. Ta je zaščitena z avtorskimi pravicami in kršitelji za to odgovarjajo. Za tiste, ki poznamo spletno trženje bolj kot Čehovin, je to preveč prozorno, grdo in zaničljivo do obiskovalcev. Dvomim, da ima Čehovin kupljen originalni Deisov izdelek – ali pač, pa želi zaslužiti s kopijo v slovenskem jeziku -, v partnerskem programu Deisovega podjetja pa po moje ni (sam sem član Deisovega internega e-kluba). Tudi če bi bil, ne bi smel na ta način prevesti in uporabiti po zakonu zaščitenega avtorskega dela.

Želite še več? Mislite, da so njegovi seminarji “v živo” zares v živo? Ne, v spletu je na voljo skripta za pribl. 55 EUR, ki omogoča prikaz posnetega videa, ki se začne predvajati točno ob nastavljeni uri. Deluje kot “v živo” vendar ni. In finte na koncu takšnih posnetkov a la “asistent mi javlja, da imamo še nekaj kopij na voljo” so navaden nateg, tako kot pišete drugi tukaj. Ker posnetek enostavno ni v živo, za “online” do 100 uporabnikov se prenos videa v živo plača nekaj 100 EUR in več mesečno pri raznih ponudnikih te storitve. Video v oblaku npr. storitvi Amazon S3 je prav tako vnaprej posnet.

No, dovolj. Upam, da vseeno ne boste izgubili zaupanja v poštene ljudi, ki živimo od spletnega trženja lastnih izdelkov in da en plagiator ne more škoditi kredibilnosti informacijskih izdelkov (to so izdelki, ki so pretežno na voljo v elektronski obliki, tudi na cedejih, devedejih itd) na voljo v Sloveniji in drugje. Bo kdaj priznal vse zgornje? Če je poštenjak, bo. V času družbenih omrežij se z zavajanjem ljudi ne proda nič več.

Sergej

P.S. Če si želite ogledati brezplačni video, kako z videoposnetki povečate obisk in prodajo (če prodajate v spletu), ste vabljeni na

video prodaja

Pozdrav vsem…
Gringo, pravzaprav Andrej imaš kar prav.
Je pa res, da GDI deluje dobro, sam sem delal z njimi od 2004-do 2004 🙂 nekaj mesecev, vendar me je premajhen procent zaslužka odvrnil od GDI-ja. Prepočasi. So dejansko dosti hitrejše zadeve in tudi poštene. Moti me pri GDI ws. domena, kajti to končnico je izredno težko spraviti v googla na prvo stran, sploh na kak konkurenčen in močan ključ.
V tej smeri sem najbolj zadovoljen (jaz osebno) z končnico org, com in net.
Zelo dolgo časa sem delal z info končnico, vendar z zelo slabim uspehom.
Drugače je pa GDI kar ok zadeva. Jo priporočam, sploh začetnikom, dokler se naučijo kaj več.
Če ima človek dobro informacijo: kaj se kje dobro prodaja, je lahko zmagal. To mislim tako na affiliate networke kot cpa networke. Tako na digitalne kot na fizične produkte. Treba je najti ne samo profitabilen ključ ampak tudi prodajni ključ in treba ga je znati iskati in tudi kje ga iskati je pomembno.
Zakaj ljudje odnehajo? Ker je treba malo bolj delati, se učiti in uložiti čas in nekaj denarja v posel. Internetni posel je kot fizični posel ali recimo sp. Na isti način moraš skrbeti za internetni posel, kot za svoje podjetje. Ravno tako vlagaš čas in denar, ravnotako se je treba marsikaj naučiti itd.
Jaz mislim, da ne glede na informacijo, kdo jo posreduje, če se je ne spravi v akcijo ali, če se odneha, ni kriv nihče drug kot je človek sam.
Je pa res, da Jernej pretirava.
Ni vse, da se kupi nek produkt, kobajagi za 49$ ali ne vem koliko denarja, zraven dobi spletne strani kamor se potem vnašajo kode…Tu se začne problem, ker 95% ljudi splohe ne ve kje oglaševati in kako?! Vse to se je treba naučiti in tudi priti do pravih informacij.
Kako svojo stran spraviti v googla na prvo stran z kolikor toliko močnim ključem, da pride do dobrega pretoka obiskovalcev? Kako deluje autoresponder in kako delati listo z njim? Kako zaslužiti z CPA networki in Autoresponderjem? Kako najti Hot Nišo? In potem še, kako graditi backlinke? Kje najti strani za backlinke, kateri imajo visok PR in, kako priti do backlinka z njimi?
Kako uispešno promovirati preko Article Marketinga ali preko Press Release-a? Kako narediti Free Download Bonus ali Gift site? Kje najti produkte zastonj ali za smešno nizko ceno z PLR ali RRR in ta produkt podarjati naprej, medtem, ko si gradite listo in služite istočasno z CPA sistemom? Kako doseči odobritev z CPA networkom, da vas sprejmejo za Publisherja? Kaj je PPV in kako ga dobro uporabljati? Katere spletne strani imajo visok PR in dovolijo graditi Bloge ali Website in si tako naredite kvalitetne Backlinke? In še mnogo mnogo več…Če vas zanima, posredujte mail, pa lahko kako rečemo.
Osebno sem v tretjem letu zaslužkov preko internetnih priložnosti.
Najbolj z: Cpa sistemi, Adsens, AdBrite, Affiliate…Da, da se prav lepo zaslužiti, vendar je potrebno vložiti čas, denar, znanje in pa najbolj pomembno, priti do res kvalitetnih informacij in jih spraviti v obtok.
Zaenkrat lep pozdrav
Marcus P. Webmass
http://budurl.com/vx3f
http://budurl.com/h6z8
http://budurl.com/bajs
http://budurl.com/nns7
http://budurl.com/7zuv

ps: dodal sem samo nekaj strani na vpogled, kako lahko z tako stranjo nekaj zaslužite. Seveda ne služim ne vem koliko s tem, nekaj pa vsekakor da. Tudi vi lahko naredite isto. Možnosti je dovolj. Vsaka stran ima svoj namen, svojo publiko in svojo vrednost.

Pozdrav vsem…
Gringo, pravzaprav Andrej imaš kar prav.
Je pa res, da GDI deluje dobro, sam sem delal z njimi od 2004-do 2004 🙂 nekaj mesecev, vendar me je premajhen procent zaslužka odvrnil od GDI-ja. Prepočasi. So dejansko dosti hitrejše zadeve in tudi poštene. Moti me pri GDI ws. domena, kajti to končnico je izredno težko spraviti v googla na prvo stran, sploh na kak konkurenčen in močan ključ.
V tej smeri sem najbolj zadovoljen (jaz osebno) z končnico org, com in net.
Zelo dolgo časa sem delal z info končnico, vendar z zelo slabim uspehom.
Drugače je pa GDI kar ok zadeva. Jo priporočam, sploh začetnikom, dokler se naučijo kaj več.
Če ima človek dobro informacijo: kaj se kje dobro prodaja, je lahko zmagal. To mislim tako na affiliate networke kot cpa networke. Tako na digitalne kot na fizične produkte. Treba je najti ne samo profitabilen ključ ampak tudi prodajni ključ in treba ga je znati iskati in tudi kje ga iskati je pomembno.
Zakaj ljudje odnehajo? Ker je treba malo bolj delati, se učiti in uložiti čas in nekaj denarja v posel. Internetni posel je kot fizični posel ali recimo sp. Na isti način moraš skrbeti za internetni posel, kot za svoje podjetje. Ravno tako vlagaš čas in denar, ravnotako se je treba marsikaj naučiti itd.
Jaz mislim, da ne glede na informacijo, kdo jo posreduje, če se je ne spravi v akcijo ali, če se odneha, ni kriv nihče drug kot je človek sam.
Je pa res, da Jernej pretirava.
Ni vse, da se kupi nek produkt, kobajagi za 49$ ali ne vem koliko denarja, zraven dobi spletne strani kamor se potem vnašajo kode…Tu se začne problem, ker 95% ljudi splohe ne ve kje oglaševati in kako?! Vse to se je treba naučiti in tudi priti do pravih informacij.
Kako svojo stran spraviti v googla na prvo stran z kolikor toliko močnim ključem, da pride do dobrega pretoka obiskovalcev? Kako deluje autoresponder in kako delati listo z njim? Kako zaslužiti z CPA networki in Autoresponderjem? Kako najti Hot Nišo? In potem še, kako graditi backlinke? Kje najti strani za backlinke, kateri imajo visok PR in, kako priti do backlinka z njimi?
Kako uispešno promovirati preko Article Marketinga ali preko Press Release-a? Kako narediti Free Download Bonus ali Gift site? Kje najti produkte zastonj ali za smešno nizko ceno z PLR ali RRR in ta produkt podarjati naprej, medtem, ko si gradite listo in služite istočasno z CPA sistemom? Kako doseči odobritev z CPA networkom, da vas sprejmejo za Publisherja? Kaj je PPV in kako ga dobro uporabljati? Katere spletne strani imajo visok PR in dovolijo graditi Bloge ali Website in si tako naredite kvalitetne Backlinke? In še mnogo mnogo več…Če vas zanima, posredujte mail, pa lahko kako rečemo.
Osebno sem v tretjem letu zaslužkov preko internetnih priložnosti.
Najbolj z: Cpa sistemi, Adsens, AdBrite, Affiliate…Da, da se prav lepo zaslužiti, vendar je potrebno vložiti čas, denar, znanje in pa najbolj pomembno, priti do res kvalitetnih informacij in jih spraviti v obtok.
Zaenkrat lep pozdrav
Marcus P. Webmass

Zelo na hitro samo dodajam tole kul zadevico z nekaj pametnimi nasveti, taktikami in ostalim, kako se pravilno in dobro promovirati v Google Adwordsu.
Resnično priporočam.
http://www.freegifttoday.net/optin/adwords
L.P. Marky

New Report

Close