Najdi forum

on služi z našimi kliki 😉 NATEEEEEEEG

Vrhunski nateg, iz že tko obupanih potegne še zadnje evrčke.
NE NASEDAJTE MU!!!!

Pri nas v sloveniji prodajanje informacijskih izdelkov še ni dosegljo pravega razcveta, zato ljudje pač tega niso vajeni. Če se nekaj ne prodaja na DVDjih ali pa v tiskanih knjigah potem je to “kao” prevara.

Karkoli že kupujete, prepričajte se če je kaj v tem koristnega za vas.

Osebno sem si ogledal webinar od Jerneja, in tega si kot je tudi sam povedal ni izmislil, temveč so zadeve, ki delujejo (vsak preko luže v ZDA). Ker pa so informacije dosegljive, kot ste že drugi omenili tudi drugje, sem izbrskal dostop, do vsega znanja, s tem da je še bolj poglobljeno ( je v angleščimi).

Kako izberemo profitne niše?

V prvem tednu se za $1 naučiš vsega, kar rabiš vedet, da ti uspe zaslužit prve eure oz. dolarje na internetu. Če želiš lahko nadaljuješ s plačljivim članstvom, ali pa pred iztekom 7 dni prekineš.

Je pa priporočljivo, ker je vse na enem mestu zbrano, in ni treba iz vseh vetrov zbirat informacij, ki so lahko tudi že prestare za trenutne razmere na internetu.

Pa srečno

P.S.: Pa ne pljuvajte en po drugemu, vsi smo krvavi pod kožo. Vsak ima svojo svobodno voljo, da se za nekaj odloči ali pa ne.

Zdravo,zanima me kako se ti je stvar iztekla? Si ga prijavil?

Zdravo, koliko je takih ki jih je Jernej (po domače) nategnil?
Če ste eden izmed njih priporočam da stopimo v kotakt,in rešimo kar je treba. To govorim predvsem za tiste ki ste mu plačali določeno vsoto denarja,na koncu pa kot veste je ostalo le pri besedah.
Tisti ki ste zaintresirani,napište spodaj tel.številke oz.mail naslove, stopimo skupaj v kontakt in (razbijmo) tega nategovalca!
Lp

Tip je iz Postojne doma. Če vas zanima vam zrihtam njegov naslov 🙂

ja big deal res. Saj njegov naslov je čist javno dostopen.

ČE VAS ZANIMA POSEL KI JE USTANOVLJEN OD LETA 1997 IN RESNIČNO DELUJE KLIKNITE TUKAJ NA LINK IN SI POGLEJTE DEJSTVO: www.houseradio.ws
To je najbolj varjanta.

Nemaram laži, scamov in podobnih bednih stvari ki jih moram plačevat za brezveze

Spoštovani!

PONUJAM VAM RESNO DELO.

Pošiljam vam ponudbo super priložnost, ali jo boste izkoristili, mi smo jo.
Pošiljam vam malo opisa od kje prihaja denar in kaj se dela v naši organizaciji, če vas bo zanimalo kaj več, mi pišite na:
[email protected]
da se bomo dogovorili za informativni sestanek, KAJTI TO JE EDINI SISTEM DO SEDAJ, KI SEM GA JAZ SPOZNAL V SVOJH 30 LETIH SLUŽBOVANJA, KJER SI RESNIČNO PLAČAN PO UČINKU, TO POMENI DA ČLOVEK DOBI DOBRO PLAČILO ZA DELO KI GA OPRAVI, NEDELO TUKAJ NI PLAČANO

Upam, da ste reseni iskalci dela in da boste tole prebrali v celoti, ker vam ponujam priložnost, ki je povsem legalna zadeva in je odobrena od Gospodarske zbornice Slovenjije leta 1995. Verjetno se strinjate, da je danes vse težji in večji problem poiskati varno službo, zato vam priporočam, da natančno prečitate sporočilo, ki ga vam pošiljam, dobro premislite in se oglasite glede dogovora za sestanek.
To ni samo zanimivo ampak je tudi življenjskega pomena.

KAJ LAHKO VI PRIDOBITE?

V 1.FAZI PROFITIRATE – POCENITE VAŠ ŽIVLJENJSKI STROŠEK

V 2.FAZI LAHKO DOBRO ZASLUŽITE

IČEMO LJUDI, KI ŽELIJO DOSEČI V ŽIVLJENJU NEKAJ VEČ

Ne ponujam vam FINANČNIH IGER

Tisti ljudje, ki so si dovolili pogledati in preveriti so danes veseli, sproščeni in zelo navdušeni nad možnostjo, ki jo nam vsem nudi ekonomija nove dobe.

Strah je odveč, ker: – NI INVESTICIJE(ni tveganja ni finančna igra)

– NI AKVIZITERSTVO (ker ne prodajamo izdelkov od vrat do vrat)

– KDO ŽE SODELUJE Z NAMI? Vse strukture ljudi: dr., ing., profesorji, PRAVNIKI, podjetniki,politiki, študentje, upokojenci, ……. saj si vsi ljudje želimo več časa in več denarja, pri nas lahko dosežete oboje. NE VERJAMETE – PREVERITE, saj vas nič ne stane, če boste preveril.

Z vsem spoštovanjem

Jože

Pozdravljeni!

Ni mi jasna samo ena stvar gospod Jože, zakaj so vsi ti super posli tako skrivnostni.
Oziroma zakaj MORAM priti na nek skrivnosten sestanek, da izvem za kaj se gre.
Če je zadeva RES DOBRA bi itak vsi, ki to berejo prišli a ni tako?
Sicer pa v tem sporočilu sploh ni opisano od kje prihaja denar in kaj se dela v vaši organizaciji, kot omenjate.
Če bi se že dogovarjal za nek sestanek bi sigurno hotel vedeti vsaj IME firme s katero naj bi potem sodeloval a ni tako.

Z vsem spoštovanjem
Matjaž

pozdravljeni,

kot prvo bi se pridružil vprašanju mojega predhodnika,Gospod Jože bi lahko omenil za katero podjetje se gre.

druga stvar za Gospoda Čehovina bom rekel da to ni noben nateg.Zakaj? on Prodaja tečaje kako uspeti v poslu preko interneta,in ne sam posel. sam sem pregledal tečaje in sem pobral zelo veliko koristnih informacij,in sem končno zahvaljujoč njemu,našel podjetje,Ameriško podjetje Agel Eterprises,s katerim sedaj sodelujem,in sem zelo zadovoljen.Ali se da Zaslužiti? seveda se da,ampak kot je nekdo zgoraj omeni “brez nič ni nič” , ali kot bi Adi Smolar rekel “je treba delat”,in ne samo poslušati razno razne Basni o nategih. ne bom zagovarjal nobenega podjetja,saj ima vsako podjetje različen način poslovanja,in ravno o tem govori Čehovin v svojih tečajih. v večini primerov so bili ljuje nategnjeni od strani rekruterjev in ne podjetja.

večina se jih bazira na količino in velikost tima,ne pa na samo kvaliteto istega,kar je velika napaka,in zato se ljudje najdejo nategnjeni,ker ne dobijo potrebnega znanja,razen samo tega da čim več ostalih včlanijo v posel. Sponzorji so pa seveda druga zgodba. pravi sponzor ti stoji ob strani celo pot do uspeha in ti pomaga,saj ste član tima in niste prepuščeni sami sebi.

povedal bom svoj primer: namreč sem prvi v Sloveniji ki je začel s podjetjem Agel,in od dne ko sem se vključil,imam kompletno podporo od njih,kaj to pomeni? 24 ur na dan so mi dostopni,prejemam klice od njih vsak dan,in to iz sedeža podjetja,vsak teden imam online predavanja (brezplačno), enostavno povedano imam vse kar potrebujem da moj posel teče. in to je čar vsega,nisem prepuščen sam sebi,nisem omejen samo na Slovenijo saj delujejo v 50 Državah.

Zato lahko povem in stojim za svojimi besedami. To ni nateg!!! Saj tudi čehovin nebo porabil 100 ur za snemanje tečaev,da bi to nekomu podaril. ali ste vi mogoče v kakšni trgovini dobili kaj brezplačno, ali še bolje povedano, ali ste VI ( s čimerkoli se že ukvarjate) nekomu svojo storitev ali izdelek dali brezplačno?

In nekdo je zgoraj napisal zakaj je potem toliko ljudi na zavodu,če se da zaslužiti na internetu?

Prvi odgovor: saj ne morete vedeti ali se ti ljudje morda že ukvarjajo z takim poslom!
in drugi: ravno zato ker prvo pridejo na podobne forume in berejo negativne informacije od ljudi ki nikoli niso probali nekaj takega,so namreč samo slišali za to ali pa pravtako prebrali nekje.

In za konec bom samo povedal,ne iščite odgovore od nekoga ki nima veze s tem,piščite odgovor pri strokovnjaku,saj v šoli tudi niste iskali odgovore pri čistilki,ampak pri profesorju.

Moje ime je Enis Luli,in jaz sem Agel.

http://www.thegelmaster.com
http://www.agel.com

**********************************************************************************************************
Vztrajam resno, da je meni najboljši biznis kr sm jih kdaj sprobal

RAZLOGI SO:

1. nerabiš prodajat nekomu, se kam vozit, gledat seminarje, plačevat velike zneske pa take fore !

2. boljše je od vsake prodaje kakršne koli prehrane ali pa česa drugega

3. delo od doma, kadarkoli in ko maš enkrat dovolj ljudi, pustiš da se razmnožuje dalje.
**************************************************************************************************************

MENI JE RES NEKI POSEBNEGA, IN BOM TA BIZNIS TUD NADALJEVAL..

SPLAČA SE ZA VSAKEGA, ŽAL VAM NE BO, TO GARANTIRAM.

POGLEJTE SI STRAN >>> WWW.HOUSERADIO.WS[/url]

Z prijaznimi pozdravi

ZELO ZANESLJIVA ZADEVA ZASLUŽKA NA INTERNETU,
KATERO VAM MORAM PREDSTAVITI, SAJ SE KOSA Z MARSIKATERO ZADEVO.

Čisto na kratko, sistem je pravičen in testiran že dolgo let.

Z tem, ko mate vi spletno stran, lahko hkrati zaslužite tako, da preko svoje strani povabite druge, da se učlanijo in zakupijo domeno, ter postavijo lastno spletno stran preko FTP strežnika ali pa z orodjem, ki je ponujeno.

Oglašujete lahko karkoli vam zapaše, predvsem pa za vaše dobro sistem delovanja, tako kot ga jast.

Sistem je tako preprost da ga ima lahko vsak član.
Na njemu se lahko zasluži neomejeno denarja in to vsak mesec več.

Poglej info. in se prijavi na: www.houseradio.ws

Vse detajle in dodatne pomoči boste deležni 100% brez nategov in čudnih zadev, ki se danes dogajajo.

Tole naj bo za vas skrivnost, dokler sami ne postavite spletne strani, potem pa preko svoje povabite druge ljudi;)

To lahko delate tudi tisti, ki imate namen veliko zaslužiti.

L.P.
TA POSEL JE ZA VSAKEGA !

Ja no vidim, da je tema čisto iztirila.
Lepo vas prosim GDI, to je pa res čist mrežna oziroma piramidna zadeva.
Pa še plačat moraš ws domeno 10$ daleč predrago.

ZELO ZANESLJIVA ZADEVA ZASLUŽKA NA INTERNETU,
KATERO VAM MORAM PREDSTAVITI, SAJ SE KOSA Z MARSIKATERO ZADEVO.

Lepo vas prosim..

Jernej je pa bister fant je ugotovil, da se da dnar delat na brezposelnih osebah 🙂 ter iskalcih zaposlitve.

V kolikor nekdo razmislja, da bi raje imel..100 pridnih ljudi od katerih mesecno pridobiva provizijo brez vecjega napora. To pomeni, da si dejansko kot lastnik zavarovalnice ali drzave, in imas reden mesecni prihodek naj si samo downloada brezplacno e-knjigo in bo dobil kratek opis na e-mail.

Samo na tak nacin..lahko dolgorocno obogatite.

Na vse druge nacine pa lahko garate oz ostanete delavci=direktor!

Ce boste nadaljevali z istimi nacinom razmisljanja, boste se vedno dobivali kar ste dosedaj dobivali 🙂

Ce zelite spremeniti stvari v svojem zivljenju, je potrebno spremeniti nacin razmisljanja. Kapis?

http//:bit.ly/EARNCASHFREE

Matjaž1980 mislim da je Gringo malo višje zgoraj predstavu dobro varjanto zaslužka.

Tudi sam se ukvarjam z gdi več kot 8 mesecev pa zaslužim 680 €.

Skeptiki morda ne boste verjeli, če pa je 10$ na mesec preveč za vas je pa to vaša stvar.

Pa ne bom delov reklame, sami se odločite, meni je gdi spremenil tisto kr sem si zmeraj želev.. finančno krizo.
Otroke npr. zmeraj peljem kamorkoli pa imam več časa za ostale stvari kot samo delati kot črnec.
Poleg tega je pa še delo od doma zato mi nič ne manjka.

čaw

Če vas zanima pose, ki resnično deluje in je št.1 v svetu, si preberite nekaj naslednjih vrstic.
Mandura ™, je prvo podjetje, ki je kdajkoli izvajalo “One Straight Line Matrix” kompenzacijski načrt, ki spodbuja vaš finančni uspeh. Predstavljajte si posel, kjer bo vsakdo, ki se vpiše za vami v naše podjetje (ne le iz naše ekipe, temveč celotnega podjetja) spadal v vašo organizacijo. Mandura je prvo in edino podjetje na svetu, ki ima sistem vključevanja v ENO linijo. Se pravi vsi, prav vsi ki se vključijo za teboj iz kateregakoli konca sveta in ne glede na to kdo jih je vključil spadajo v tvoj tim. Npr. jaz sem v dobrem dnevu odkar sem se vključil (vključil sem se 20.04.2010), pridobil že čez 1200 članov in to samo za 30 eur plus poštni stroški. Zamislite si, da vsi iz Slovenije, ki se vključijo za vami, da so v vašem timu. Če vas zanima kaj več in hočete graditi svoj lasten posel kliknite na link, boste videli ne bo vam žal.Ta posel se praktično v Sloveniji šele začenja. http://www.marjanca-1.mandurarep.com[/url%5D. http://www.marjanca-1.mandurarep.com

Zdravo. Sem profesionalni “spletni mojster” in kot pravi slovenski pregovor, o bosi kovačevi kobili, sem tudi jaz brez pravega svojega spletnega produkta.
Čudi me, da folk reskira denar in investira v svojo idejo, za katero ni garancije, da bo resnično zaživela na slovenskem internetu.
Osebno imam to prednost, da ne rabim drugega razen svojega prostega časa investirati v kaj podobnega.
Ampak manjka mi pa kaj, prava ideja.
Torej če ima kdo ideje, ki bi me navdušile, se lahko zmenimo za enakovredno partnersko sodelovanje. Na eni strani moje znanje in izvedba zadev na drugi strani hm. oseba s poslovno idejo. Kaj pravite, bralci tega ogromnega foruma?

DENY probaj z GDI….www.houseradio.ws

Mislim da več kot dodatno pomoč in sodelovanja z mano ne morem dat.

Sicer je že kr nekaj uporabnikov, ampak si bom uzel čas za vsakogar.

Jao, tukaj gor ponujajo razne stvari-sami goljufi, preberite njihove poste, niti slovensko ne znajo…
Jaz sem tudi SPLETNI MOJSTER in Vas ne bom vabil v KR NEKI, če imate pa višek denarja, da ne veste kam bi ga dali, pa kar meni pošljite.

New Report

Close