Najdi forum

pozdravljen…

zasledila sem da se da zaslužit preko neta…. iz tvjih izkušenj…. pa mi prosim povej kako in kje,namreč sem zagnana in si resnično želim nekaj delat. hvala

Jst sem tudi plačal 297 eur pa ta človek nič ni poslal, nič ne odgovarja na emaile, se ne javi na tel., ima kdo enako izkušnjo? Nevem kaj naredit, ker ta tip je LOPOV.

Matjaž@Amadej.si

Veliko nas je ki nas zanima delo.Sam mi bi radi služili na pošten način.Pa brez predplačil,ker če nekdo išče delo verjetno nima denarja ne?
Če je delo POŠTENO POTEM pa kr javno povejta kak stvar funkcionira.Če sta poštena se nimata kaj bat pa še več ljudi za delo bosta pridobila.

Lep pzdrav

Aja ,pa še neki sm pozabla oment.Kam gredo ta predplačila?A maš pol to v dobro al kako?Oprostite ,če preveč težim,sam tole me res zanima.

Pozdrav vsem!

Berem in berem tale forum…seveda vsak ima svoje mnenje o tem biznisu. Jaz že dlje časa razmišljam o internetnem biznisu, tudi od Čehovina veliko dobil po mailu…plačal pa nism, ker menim, da če vse to drži in je res kar pravi in če je pošten fant (Čehovin) bi se lahko se mi zdi tudi na telefon javil. Namreč ko ga kličeš se nihče ne oglasi nikoli. Niti zjutraj niti zvečer. Ne odpisuje niti na mail. Skratka man who does not exist. To mi je zelo sumljivo.

Verjamem pa, da se da zaslužiti na internetu. Zelo me zanima ta posel. Nisem sicer neki stručko za komp. čeprav veliko presedim pred njim. Posel pač, kaj čmo. Tko, da če ima kdo kak PREVERJEN internetni posel, naj me prosim kontaktira. SAMO RESNI. Pa naj bo oseba, ki lahko z njim vstopim tudi kontakt. Tako bom vsaj vedel da je oseba zanesljiva in da ne gre za natego.

No tako…nebi preveč nakladu o tem…je pa res, da moramo bit odprti za biznis in iz “orehove lupine izločit zrna” če hočmo kaj zaslužit…seveda s poštenimi ljudmi.

Pa lep pozdrav vsem

Moj mail je : [email protected]

Lep pozdrav

Po branju te teme imam za reči samo eno stvar. Da se z internetom,da resnično veliko zaslužiti.
Vendar je problem v temu,da moraš biti karakter za takšne stvari. Jaz pač nisem. Zato so pa drugi.
In hvala bogu,da je tako.

Ljudje ne kritizirati ljudi, ker so dobili idejo prej kot Vi in jo tudi uresničili.Seveda je pa druga plat.Če fant resnično nateguje ljudi (kot ste omenili v svojih komentarjih, da plačate in ne dobite nič potem pa lepo na policijo). Če pa ste dobili pa lepo ”pluniti v roke” in delati. Mogoče pa ste za to.

Kot sem rekel za mene pač ni to pa sem preizkusi, kar nekaj stavri ker me je zanimalo. Drugače imam svoje podjetje, ki je registrirano pred kratkim.Ne služim še bajno ampak dovolj za enkrat da lahko preživim in si privoščim kakšno stvar. Ukvarjam se pa z prodajo.

Zmeraj pa iščem nove priložnosti in nikoli nisem nikomur nevoščljiv če je dobil idejo prej kot jaz ampak mu lahko samo čestitam. In Vi bi morali isto. Iz nevoščljivosti še nikoli ni prišlo nič dobrega.

LP

Pa lepo delajte naprej…

pozdravljeni.

tudi sam sem iskal po celem internetu nekaj da bi se na hitro obrnili dnarci:D….tudi tote brezplačne videje od tega jerneja sem pogledal,a sem prej odnehal ker se vidi da je napizdancij.. kako boš v prvih nekaj mesecih zaslužil že po nekaj 1000 eu.dajte no :)…
no sn pa tak isko po foromih in najdo nekaj kaj pa res nimaš kaj zgubit če se prijaviš.
ste že slišali za ptc?? ena iz men njih je neobux ki 100% izplačuje….
stvar je pa taka.te ptc strani so narete takole da klikneš po en oglas in pustiš odprtega vsaj 30 sekund,in za vsak oglas ti plačajo, nato zapreš in pogledaš drugega in tako dalje, neobux jih ima ponavadi 4-6. za to na dan zapraviš majn kot 5 min.. prijava na stran je pa popolnoma zastojn..torej nimate kaj zgubit..
npr. vi klikate cca 1 mesec te oglase in do takrat boste že zaslužili nekaj denarja, s tem denarjem nemesto da ga izplačate kupite refererje(to so ljudje, ki jih vi kupite da klikajo za vas-pri neobuxu so okoli 30 centov na enga za mesec dni).po prvem mesecu boste kupili nekje 3-5 refererjev.in teh 5 refererjev vam bo v naslednjem tednu zaslužilo tolko kolko ste vi v enem mesecu sami. in potem spet kupite refererje in potem tako dalje in dalje dokler se teh ne nabere in takrat se lahko začne služit konkreten denar.. denar se nakazuje na alertpay ali paypal.. torej niate kaj zgubit.. lahko seveda že na začetku vložite denar kaj vam pospežilo služenje denarja vendar ni nujno.. sam do zdaj nisem vložil popolnoma nič in se mi počasi to klikanje obrestuje. 😀 tako da sami se odločite-porabite samo 5 min na dan …izgubit niate nič če vam nebo všeč pač pustite in nehate klikat. če pa bote imeli voljo pa bote sami vidli:D

http://www.neobux.com/?r=supermoto tukaj še link kjer se lahko prijavite in sami sprobate zadevo.zapovnite si nimate kaj zgubit.. če pa še imate kakšno vprašanje pa kar na dan

lep pozdrav

“[www.neobux.com] tukaj še link kjer se lahko prijavite in sami sprobate zadevo.zapovnite(črkovanje) si nimate kaj zgubit.. če pa še imate kakšno vprašanje pa kar na dan”
no ja zelo zanimivo koliko “idiotov” je tukaj
Saj nočem biti nesramen, ampak res škoda, da plačujete za internet,….res ŠKODA.
RES ŠKODA “DENARJA”
Razen če ga uporabljate za……

REALEN ZASLUŽEK: pa to resnično deluje?? jaz sem ogrooomno na internetu. in če to res deluje, potem bi z veseljem to počela. je to preverjeno?si sam na tem da se kaj zasluži?

tak ko ti sn tudi jaz po internetu iskal ker sem full dosti na netu ne…delam ponoči te pa mi je dugcajt ne:D… in ja je preverjeno neobux 100% izplačuje. sam začneš zelo malo na začetku služit ne šele po kakšnih 2 mesecih ko si nakupiš referere lahko začneš služit realen denar.zato dosti keri neha.razen če že na začetku vložiš svoj denar tisto je pa drugo.. naredi si pa alertpay račun kamor si boš nakazovala denar.

tak ko ti sn tudi jaz po internetu iskal ker sem full dosti na netu ne…delam ponoči te pa mi je dugcajt ne:D… in ja je preverjeno neobux 100% izplačuje. sam začneš zelo malo na začetku služit ne šele po kakšnih 2 mesecih ko si nakupiš referere lahko začneš služit KONKRETEN denar.zato dosti keri neha.razen če že na začetku vložiš svoj denar tisto je pa drugo.. naredi si pa alertpay račun kamor si boš nakazovala denar.

popravo zgornje:)

evo, sem se že včeraj registrirala…a mi lahko daš svoj mail? pa te tam kontaktiram?

[email protected] lep pozdrav

oj!

tud jst sem iskala delo na internetu, iskala kaj primernega več ur, naletela seveda tudi na jerneja in njegove obljube in se seveda po zdravi logiki nisem odločla dat 500€ za nekaj banalnega..

skoraj sem se odločla za ta biznis služenje s klikanjem (PPC) kot opisuje uporabnik realen denar..ampak sem ugotovila, da bi za to potrebovala veliko časa in veliko klikanja, da bi se mi kaj poznalo, ker so zneski res majhni (0,01 dolar)..in tako ugotovila, da to ni zame..

med iskanjem pa sem naletela na njega.. Mack Michael[/url] Mavricks Money Makers[/url] in celo prebrala njegovo spletno stran, kjer za 97 dolarjev ponuja in nudi veliko, pogledala filmčke, pobrskala po internetu kdo je to in če je še en nateg..pa sem bila pozitivno presenečena, ker sem dejansko naletela na veliko pozitivnih izkušenj z njim..
mogla sem seveda prespat, ker zame 97 dolarjev nekako ni majhn denar..naslednji dan sem se registrirala in morem priznat, da me je popolnoma facsiniralo..
glede na to, da nisem imela pojma o marketingu ali kakršnemkoli služenju denarja na internetu me je njegova stran popolnoma prevzela..2 dni sem celo preživela ogromno časa za računalnikom..ker vse kar dejansko navaja tudi nudi!
na strani so naloženi videi, kjer ti vse po korakih razlaga in kaže sproti in tud če nimaš pojma in se s tem nikoli nisi ukvarjal z lahkoto slediš..gre za več vrst služenja denarja na internetu..od prodaje in pobiranja zelo dobrih provizij, oglaševanja na svoji spletni strani, usmerjanja kupcev, služenje preko mobilnih telefonov, koraki kako začet svoj biznis od začetka,..itd. uglavnem ogromno možnosti..

najbolj me je fasciniralo sledeče… ko se včlaniš dobiš email naslov in celo tel.številko, kjer jih lahko kontaktiraš kadarkoli..in ker sem mela neka vprašanja sem jim poslala mail in so mi odgovorili v roku pol ure! nisem mogla verjet!

zdej sem prijavljena malo več kot 1 teden in sem že zaslužla 3x toliko kot sem plačala s tem, da sem čisto na začetku preživela malo več časa na internetu, ker me je firbec dajal..

torej..absolutno priporočam!
Mack Michael[/url] Mavricks Money Makers[/url]

ne vem..preglejte, preberte si pa boste že videli, če je to za vas..

LP, Bojana

Nekaj nisem zasledil na tej strani. Zdaj plačam 97$ in potem še vsak mesec al kako?

Ja tako nekako..če se seveda odločiš o podalšanju..to je kot nekakšna naročnina.

LP, Bojana

Nisem se še povsem odločil da bi naredil ta korak, ali mi lahko poveš kakšne izkušnje imaš do sedaj. In koliko časa resnično potrebuješ da začne stvar delovat.

Premalo raziskav ste naredili, o tem sistemu tako, da previdno in ne nasedat tem “prodajnim pismam” tudi ta sistem ni to kar mislite, da je. V večino teh zadev je dosti težje izvesti kot je tu opisano res, iz lastniš izkušenj.
Ni ćisto NIČ drugačen od Jernejevega.
Malo bolj podrobne raziskave je treba naredit.

Sploh pa to kar Jernej uči je dokaj “realno” samo ne v teh številkah.
Za resen in realen zaslužek je treba imeti samo tri stvari:
1. DOBRO SPLETNO STRAN
2. DOBER PRODUKT (lasten
ali od nekoga drugega)
3. in pa OBISK NA STRANI
[/b]
in to je to, čisto vsak “make money online” sistem vas bo to ućil[/i]

Takole..koliko časa je potrebno je povsem odvisno od vsakega posameznika.
Jaz sem potrebovala kak teden pa pol, da je začelo delovati, moj kolega, ki me je v to vpeljal pa tri tedne..očitno sem izbrala dober pristop in produkt…čist odvisno je kaj te zanima, kaj želiš promovirat,…itd.

sem se pa v torek vključla v nek njegov nov program za cca. 20€ Cell Phone Cash[/url]
kjer opisuje kako zaslužit preko promoviranja produktov na tel, iPodih,…ta program traja 7 tednov in vsak teden dobiš filmčke (ta teden sem dobila paket 8 filmov), kjer postopno opisuje kaj nardit, kako nardit, katere produkte izbrat, kako in preko koga pošiljat sporočila, itd.
tukaj lahko vidiš kakšen način ima, kako razlaga, na kak način prikazuje,..in boš videl, če si imel v mislih kaj takega.
jst se sicer še nisem mela časa poglabljat, bom ta vikend..ima pa enak pristop.

LP, Bojana

New Report

Close