Jernej Čehovin
Jonas
Če te zanima napiši odspodaj EMAIL in ti pošljeem par pomembnih nasvetov,stvari ki vam bodo zagotovo pomagale,sploh začetnikom od vas pričakujem samo da boste vztrajni če že boste stopili na to pot-Na tako pot da vas uči svojega biznisa ne da komu plačuješ za kako članstvo in poskušaš nardit biznis v njegovem biznisu po njegovih nasvetih,Ne !Svoj biznis
No oprostite za tolikšno nakladanje 🙂 ,lepo se mejte….
tu je moj mail [email protected]…..hvala že v naprej 🙂
Danes sem si ogledal njegov video ki sem ga dobil na mail. Z videom ni nič narobe, od ideje pa sem odstopil, ko sem zvedel da moram, da prejmem zastonj video poslati mail 5 ali več osebam. Sam že 2 meseca testiram programe za zaslužek z internetom. Obiščite mojo stran s programi na katere sem prijavljen ali pa blog. http://www.filteredfun.com/earn.html http://www.filteredfun.com
ne nasedat ludi mene je nategno ko risanki na zacetku ste se lahko nekateri sluzli zdaj pa davate ewreke njim vi pa nebote meli nic ot tega ker so recimor 30 ali pa 40 resnih vstrajnih toti se mogoce dobijo nekej malega vi pa nebote dobli nic res je vlagator ne nasedajte na to idite si raje za te denar nekaj kupit ko pa druge podpirate pa poglejte ludi gdaj pride denar do tebe da nerabis nic nardit????hahhhaha majmoni ste no pravi no clovek je pametn vi pa neumni razmislite caw
Jonas
js bi te tudi prosil za tvoje nasvete.
Moj email:[email protected]
Že vnaprej hvala
Jonas, tukaj je moj mail, za tvoje nasvete. Rad bi si jih prebral:
[email protected]
Tukaj imaš tudi moj naslov za nasvet itd…
[email protected]
Jonas in jst bi prosil nasvet…
moj mail [email protected]
Lep pozdrav vsem.
Ja naj povem, da ta “forum” spremljam že nekaj časa in vidim , da je tu kar nekaj hm “smešnih ljudi”,”JONAS, BOREC,MAČEK…in podobni idioti,,,
da se ne bom grdo in nesramno izrazil.
Vsi,ki Jernejevo”zadevo” opisujete na tak ali drugačen način naj Vam povem, da ste v zelo veliki zmoti.
Ja neumno bi to bilo trditi, če sam zadeve ne bi imel oziroma kupil! Za kak denar sem jo pa kupil je pa spet druga zgodba (oziroma dobil).
Ja Jernej vam ne prodaja nobenih sanj in ILUZIJ kot to vsi vi na tem forumu sklepate. Ampak Vam ponuja koncept posla, ki pa idiotom na tem forumu ni niti do…
Njegove video lekcije so REAL DEAL kot tudi sam rad omeni.
Naj povem, da se s podobnimi zadevami že nekaj let tudi sam ukvarjam in vem, da te “zadeve” delujejo…
In, da se na INTERNETU, da res veliko zaslužiti. Ampak…
Seveda, če veš kaj in kako…(pa s tem ne mislim glupega klikanja na oglase in podobnr zadeve)
Zato lepo prosim vse LOOSERJE, ki so poskušali ali sanjali o tem naj ne pišejo neumnosti na temo
Je pa res eno, da vse te zadeve kako zaslužititi na internetu dajo več ali manj dobiti zastonj.
Ampa spet moraš vedeti kje in kako.
Lep pozdrav vsem.
Ja naj povem, da ta “forum” spremljam že nekaj časa in vidim , da je tu kar nekaj hm “smešnih ljudi”,”JONAS, BOREC,MAČEK…in podobni idioti,,,
da se ne bom grdo in nesramno izrazil.
Vsi,ki Jernejevo”zadevo” opisujete na tak ali drugačen način naj Vam povem, da ste v zelo veliki zmoti.
Ja neumno bi to bilo trditi, če sam zadeve ne bi imel oziroma kupil! Za kak denar sem jo pa kupil je pa spet druga zgodba (oziroma dobil).
Ja Jernej vam ne prodaja nobenih sanj in ILUZIJ kot to vsi vi na tem forumu sklepate. Ampak Vam ponuja koncept posla, ki pa idiotom na tem forumu ni niti do…
Njegove video lekcije so REAL DEAL kot tudi sam rad omeni.
Naj povem, da se s podobnimi zadevami že nekaj let tudi sam ukvarjam in vem, da te “zadeve” delujejo…
In, da se na INTERNETU, da res veliko zaslužiti. Ampak…
Seveda, če veš kaj in kako…(pa s tem ne mislim glupega klikanja na oglase in podobnr zadeve)
Zato lepo prosim vse LOOSERJE, ki so poskušali ali sanjali o tem naj ne pišejo neumnosti na temo
Je pa res eno, da vse te zadeve kako zaslužititi na internetu dajo več ali manj dobiti zastonj.
Ampa spet moraš vedeti kje in kako.
In kako lahko navadni smrtniki kaj dodatnega zaslužimo na netu? …lahko odgovoriš tudi na mejl 😉
Ja naj povem, da zaslužek na internetu ni in nikoli ne bo za “navadne smrtnike”….
ZAKAJ ????
Zato ker vem, da sem nekoč bil “navaden smrtnik” (sicer je to malo hm… smešen izraz)
Ampak, če misliš in hočeš uspeti na internetu moraš hm… kako naj povem tudi delati.
Vem, da beseda delati za nekaj hm idi..ov, na tem res smešnem forumu ima nek zelo čuden in drugačen pomen.
Če bi jaz vedel za posel kjer bi lahko par krat klinil
in zaslužil xx. xxx€ se ne bi zadrževal zdaj tu.
Ampak se da…
ps
“mejl” ti pa ne dela
Samo tole vam povem: po eni strani sem prav hvaležen, da je toliko “intelektualno šibkih” ljudi med nami. Zakaj? Ker denar, ki se ga da zaslužiti preko interneta, ostaja na mizi za nas, ki imamo nekaj v glavi in imamo znanje spletnega marketinga.
Zato … prosim – še naprej vztrajno blatite ljudi, ki vam ponujajo realno pomoč, vi pa v tem vidite nekakšno nerealno osebno željo.
Res je – iz nič ne more biti nekaj dobrega, nekaj novega. Ampak, znanje, največji človeški kapital, je vse kaj drugega kot nič. Prav nasmeji se mi, ko vidim, koliko ljudi je na stopnji 14-letnikov. Za vsakega izmed vas je več denarja za nas. Za nas, ki smo odprte glave in znamo izluščiti zrno od plevela.
Ne skrbite, tisti revni med vami, ki ste dobri ljudje, dobro mislite, ste pozitivno naravnani, pa morda ne morete do denarja, ker ste “intelekutalno šibki”. Vi boste čez življenje že prišli, tudi s pomočjo mojih milijonov – ki jih bom doniral za dobrodelne namene, direktno pomoči potrebnim, ki si jo zaslužijo.
Ostale, skorajda opice (intelektualno gledano), pa kar izvolite in mrzite soljudi še naprej. Bodite zagrenjeni vsak dan svojega življenja, živčne razvaline, ki ne znajo biti zares srečne!
That’s all, folks! 🙂
Kar ponuja Čehovin je navaden nateg, on pa za v zapor….če še ni bilo povedano povem še enkrat. Dajte nehajte no nakladat, da ponuja koncept pa take bolane.
Kje, in kakšen koncept?? Delo na netu/z netom..??
Morda koncept kako narod nasrati?? Osmešiti ljudi z njegovimi ‘udarnimi prošnjami?’
Bodite toliko tolerantni in nehajte z bruhanjem oslarij. Ok?
Ja hm, kdor se pač, da nategnit,je kreten, kaj naj drugega povem.
“Kar ponuja Čehovin je navaden nateg, on pa za v zapor….če še ni bilo povedano povem še enkrat. Dajte nehajte no nakladat, da ponuja koncept pa take bolane.
Kje, in kakšen koncept?? Delo na netu/z netom..?? “””””
Parafino
Idi nekam v službo že enkrat pa ti ne ser.., po internetu. ok.
Ne skrbite, tisti revni med vami, ki ste dobri ljudje, dobro mislite, ste pozitivno naravnani, pa morda ne morete do denarja, ker ste “intelekutalno šibki”. Vi boste čez življenje že prišli, tudi s pomočjo mojih milijonov – ki jih bom doniral za dobrodelne namene, direktno pomoči potrebnim, ki si jo zaslužijo.
To je resnica in nič drugega.
Po mojih sedem letnih izkušnjah se strinjam, da je res, da samo 1%,
tistih, ki to hočejo in želijo delati res uspe.
In sasmo tu je trik, treba je delat ne klikat in pisati neumnosti.
lp
Kako zaslužiti prvih 1000$ na internetu vam zastonj povesta ta dva modela, ki res obvladata te zadeve:
Pozdravljeni!
Vidim, da je tema precej zaživela. Osebno vam lahko ponudim konkretno delo in sicer je to prodaja poslovno računovodskega programa PHOENIX.
Več si lahko pogledate na http://www.poslovni.si
oz na http://www.youtube.com/AmadejPhoenix
V kolikor ste željni delati me kontaktirajte in se dogovorimo za sestanek.
Če vas pa zanima tudi internetno služenje pa si poglejte stran http://www.myforexresearch.com oz. tudi .geniusfunds.com/?c=807249
Mail mi lahko pošljete na [email protected]
Lep pozdrav vsem iskalcem zaposlitve in ostalim, ki jih zanima še kaj dodatnega poleg njihove redne službe.