Jernej Čehovin
THE BAR- ZASLUŽI DENAR – POPOLNOMA BREZPLAČNO!
The Bar je edinstvena orodna vrstica, ki vam omogoča, da zaslužite denar, kjerkoli, kadarkoli boste to izbrali.
The Bar je zasebni kanal komunikacije med člani in oglaševalci z oglasi ER Exchange.
Člani ostanejo popolnoma anonimni in njihova identifikacijska številka se nikoli ne deli z ostalimi.
Postopek je preprost.
Obiščite spletno stran, kliknite na ikono ER za prikazovanje oglasov, interakcijo z oglasi, ki vas zanimajo in služite denar.
To je to.
The Bar določa “oglaševanje na povpraševanje”. Najbolj natančno oglaševanje je stroškovno najbolj učinkovit za oglaševalce in najbolj koristno za uporabnike interneta.
Minimalno stanje na računu, da lahko zahtevate izplačilo znaša 10$ na vaš PayPal račun.
1 $ pristojbine za financiranje prenosov.
Zahtevek za izplačilo je treba vložiti do 10. dne v mesecu.
Samo sledite Video navodilom, kateri zajemajo vse vidike The Bar-a
1.registrirajte se in download-ajte Bar; Oglejte si video
2.Če se odločite, da boste gledali oglase, kliknite na ikono ER; (5 oglasov)
3.interaktirajte z oglasi in služite denar;
4.priporočite The Bar prijateljem in zaslužite denar, ko oni služijo denar na 7ih ravneh.
Pojdite sem in začnite služiti še danes: http://www.invite5.com/?mrid=U~RO01esCNpZFsMuU9s~VQ==/url
Čehovin naklada in laže!
Poglejte na ta link: http://www.bizi.si/podjetje/o-podjetju.aspx?CWXOrDTa2dIBlKMJDgNhS2%2bOIjZZNA9T2MAdRqZgS9E%3d in ugotovili boste, da je njegovo pdjetje registrirano od 1.4. lani in ne od 1.9 tako kot govori v svojem videu.
In kar je najpomembnejše njegovi čisti prihodki od prodaje so 25.000 eur in ne 100.000,00 EUR. V videu sicer prikazuke prilive njegovih dveh podjetij, ki znašajo 100.000 eur, vendar prilivi se lahko hitro naštimajo na takšno vrednost če imaš dve podjetji – eno podjetje posodi denar drugemu in na takšen način umetno zvišuje prilive obeh podjetij.
Prilivi so eno, čisti dobiček pa čisto nekaj drugega.
Pa še to – domea 6mestnaskrivnost.com je bila registrirana septembra lani. Tudi to nekaj pove
Na internetu se da dobro sluzit (govorim iz izkusenj), ampak ce se gres resen biznis (ne kako brez vezno klikanje na oglase, kar res je nateg glede na vlozen cas in izkupicek), potem je tako kot povsod drugje treba precej vloziti v znanje in kapital. Brez nic ni nic, pa naj gre za zasluzek na internetu ali poslovanje v kateri koli drugi branzi. Tisti, ki misli, da bo do uspeha prisel po lahki poti, se zal krepko moti.
Jst mam pa dobre izkušnje z njim. In tudi njegov program prošnja-online je deloval presentljivo neverjetno in ni mi žal da sem mu za program plačal 20€, vem pa da so tile dragi njegovi seminarji v veliki meri nateg.
Res pa je da se moraš držati točno navodil ki jih dobiš!!!. Kajti če se ne potem pride do problema ki ste ga večkrat navedli ;da ste se osmešili in podobno… Jaz pa sem namreč dobil službo z njegovimi nasveti kako pisati prošnje in to med 27-kandidati so sprejeli mene in še nekoga in tudi delodajalec je rekel da je prošnja naredila nanj zelo velik vtis. Absolutno priporočam. On vas zna z besedi pritegniti da kupite produkt. In to je čar marketinga. In vse tisto o tem da je malo prostih mest je seveda nateg toda tako dobiš stranke in si email listo večaš itd… Njegove brezplačne lekcije služenja na internetu tudi niso zgrešene.Citiram BREZPLAČNE.. Sam folk,ne dajat 200-500evrov za tiste seminarje,sej je res da dobiš zelo koristne info,okvirje in napotke za start,toda to lohk dobiš tud zastonj… Če seveda znaš iskati.POUDARJAM iskati. Sam ne s takimi uletavat na forum tito,goli otok,kamenje tukaj bi se radi nekaj naučili ne pa obsojali in pljuvali. Če ste se pustili nategnt za tiste seminarje,webinarje, zakaj pa ste se? Res ni lepo tole da so take vsote za take info…Moralo bi biti kvečjemu do 30,40€. Pol je pa tuki še problem če mu že plačate, če se potem uspete znajti z orodjem ki ste ga dobili-ki pa niti ni totalen nateg. Odvisno od zornega kota… No skratka folk sm ne pljuvat po njem pa četudi je za vas prasec,nategant,kajti lohk se tudi vi naučite služit po internetu ampak je treba tut na psihičnem nivoju poštimat stvari in sovraštvo potem hodi navzkriž. Treba je uničiti mišljenje Da je FIZIČNO DELO to edino ta pravo in sveto in pošteno,in DA vsi tisti ki internetno služijo so pa nepošteni,prevaranti,šarlatani,fuckerji-morda so nekateri,ampak velik odstotek jih pa ni takih-govorim o pravih biznismanih-internetnih gurujih ki potem tudi ponudijo prave informacije in to za zelo manjšo ceno 25€ do 40€, ne pa 200€-je absolutno preveč in zelo malo tistih ta pravih ključnih informacij ki res so efektivne in delujejo.(Jerneja Cehovina ne prištevam k prevarantu in tudi ne k zlati ptički.Odvisno od produkta. Ene stvari so super druge pa kot pravite nateg. Potrebna je vztrajnost,volja. Rezltati so ob uspešnem internetnem dejanju lahko že v enem mesecu,dveh ,odvisno od posameznikov. VsaK IMA SVOJE SANJE, in vsak naj jih uresničuje in iz tistega kar ti je najbolj pri srcu-najrajši delaš,lahko narediš uporaben produkt(v elektronski obliki,mikrofon,video,PDF),kar ni toliko težko in ga daš za malo ceno 10-20€ in boš zagotovo imel več kupcev in posledično boš bolj uspešen. Internetno Služenje je tudi premosorazmerno z IZNAJDLJIVOSTJO. Vsak se lahko tega loti pa ni treba folku plačevat za informacije saj se da dobiti zastoonj ob pravem iskanju. Če poleg službe-če jo imate ,želite še kaj zaslužiti-lahko tudi zelo veliko več(odvisno od vas)potem pač stopite na tole pot. Če ste začetniki vam lahko dam kak nasvet kako začeti in tudi linke do uporabnih brezplačnih stvari. Če te zanima napiši odspodaj EMAIL in ti pošljeem par pomembnih nasvetov,stvari ki vam bodo zagotovo pomagale,sploh začetnikom od vas pričakujem samo da boste vztrajni če že boste stopili na to pot-Na tako pot da vas uči svojega biznisa ne da komu plačuješ za kako članstvo in poskušaš nardit biznis v njegovem biznisu po njegovih nasvetih,Ne !Svoj biznis
No oprostite za tolikšno nakladanje 🙂 ,lepo se mejte….
Jaz osebno vem da je nateg vse skupaj zato skoraj ne trzam več na take fore. Dobro, da ste odprli takšno temo. Tega je vse preveč danes, kar on dela, pa nihče več ne ukrepa. Kot je nekdo že napisal, takšni napizdovalci in uničevalci duha so v času Tita končali na golem otoku, danes pa tega ni več in se pasejo in množijo. On je produkt sistema. Verjetno boste čez kakih 10 let vsi ki ste tukaj več ali manj podobni. Verjamem, da gre na tej strani za relativno mlado populacijo, zato pač. On vam da pač dal bilko upanja v zelo težkem položaju ( psihičnem in verjetno finančnem ), ko recimo dobite že zavrnjenih 50 ali 100 prošenj in potem iščete napake pri sebi, družina pritska na vas, denarja ni za položnice ipd. pol pa vse zagrabite. Recimo on je še eden tistih prevarantov, katerega vizualno prepoznate. Nikoli ne zaupajte takim obritim tipom, ko ma kak tatu, in žari kao z energijo pa to. Verjetno je on na kreditih in tisti njegov avto samo stres in pritiske boljše prenaša in se živi pač od imidža. tako kot zvezde morajo biti vse seksi in lepe in to prodajajo, ker drugače jih ne bi noben gledal. Verjetno je tip prebral nekaj knjig o psihologiji človeka, kot je opisal je tudi sam bil v stiski in hodil po “robu”, kje kradel za preživetje ali spal na hodniku ali pod mostom ( najskrajnejši primer ), potem pa je ugotovil, da ali se bodo drugi “hranili” z njim ali se bo on z “drugimi”. Verjemite govorim resnico.
Sem dal take ljudi skozi in so me spravli na kant, zaj pa se spet pobiram. So bili celo taki spletkarji in prevaranti, ki mi je celo sam priznal v obraz, da je prevarant in da skrbi za svoj videz itd. da mu ljudje prej zaupajo pol pa dobijo kajlo v rit. To so fantje iz ulice. Imeli so slabe družinske razmere, pa k temu spada tudi določen karakter in že imaš prevaranta prve stopnje. Še huje je ko vidiš da si šolan in da te nategne taki štrasar. To malo keri upa priznati. Danes take ljudi voham že na 50m pa samo skenclam.
Kar pa je najhuje pri tem je, ker bo taki človek uničo in pokvaril še ogromno drugih ljudi. Tak ki bo imel z njim izkušnje in se bo opeko bo potem rekel: ” če so drugi taki, pa uspevajo bom pa še jaz taki in…”, tako se širi pol to.
Ne pravim da je življenje hec, ampak trdo delo in borba razen za tiste, ki se rodijo v bogati družini pa še tistega kaka bolezn čapne pa se pol zbudi iz spanca, samo da pa taki prosperirajo pa je že preveč.
Tak se pač denar služi. Denar se služi na ljudeh. Jaz ga ne opravičujem, takšne ljudi bi morali vsaj delno pozapreti ali denarno kaznovati.
Isti je tale SMILJAN MORI v MAriboru. Neki kvazi motivator itd. Tam prodaja neka življenska zavarovanja in se hrani z našimi strahovi, zaj že ma kar vojsko takih avtomehanikov, pa takih intelektualcev, ki so uspeli narediti glih 2 leti srednje šole in ti prodajajo laži pa prodajajo poličke ipd. Služi z prodajanjem upanja in laži.
Dejstvo je, da je večina teh estradnikov in ljudi, ki so na sceni imela takšno in takšno ozadje ( finančno ), da so lahko uspeli in to je realnost.
Pa prej je bil Network21, ko so me hotli not spraviti. Prvo kar se morate zavedati je, da če ste navaden državljan in zveste za to je ta stvar že najverjetneje v izteku oziroma se ne služi več z njo. Vsi ki so uspeli v Networku in so bili zgoraj, so bili že prej močni podjetniki, pa so še pol tu dobivali zaradi piramidalne zgradbe, pol se pa lahko širi v Rusijo pa v druge države, kak se te lahko en povprečen državljan širi. Tistih 20 ljudi ko jih pozna pa še pri tistih si zamero naredil tak da.
Pač hočem povedati ne verjemite kar vidite in slišite. Mogoče smo na TV reklame postali malo imuni, na drugi način oglaševanja pa ne.
Vse te prevare so identične temu, ko vam v bolnici dajo diagnozo imate raka in živeli še boste recimo 2 leti nekje. In pol vam bi začeli hodit ne vem kaki zdravilci ipd. in vas skubli… To je čisto isto.
Pri iskanju dela je pač tako da se je treba znati pogajati in to je vse in vedeti pač kaj hočeš. Pol pa je samo od sposobnosti posameznika kako pride do tega cilje in kako hitro. Ko ste začetnik ali pripravnik nimate nobenega pogajalskega ozadja. Zato če dobite službo jo vzemite in bodite tiho. Pač za solidno plačo pod solidnimi pogoji kolko pač gre. Ko pa imate službo in delate tam pa si lahko iščete svojo sanjsko službo in imate mnogo več pogajalskih izhodišč, ker imate sedaj delovne izkušnje, ste že zaposleni in tudi imate službo in niste v finančni stiski in tudi izžarevate grugačno energijo pri razgovoru in niste tak napeti.
Lubi bog, ko je človek tam razpredal o svojem webinarju v svojem avtu na kredit, ko je šel na morje pa tak dalje, sem skoraj povrgo ob računalniku. Taki bes me je bil, ker sem vedo kak ljudi napizduje pa se je zagotovo dosti ljudi prijavlo pa je kasiral za svojo pametovanje. Adijo živci.
Pač ne pustite se napizdovati in ne verjemite preveč ljudem pa ne pustite se v kot stisniti, ker ljudje gledajo samo in samo na svoje dobro in bodo začutili vašo stisko in vas oskubli, pa nobenih kooperacij z nekom ker bo to polomija, če grete kak s.p. alii d.o.o.
tukaj imaš moj mail: [email protected] . vsak tvoj nasvet bo dobrodošel
Hvala
Lp
Pozdravljen!
Tudi meni bi prav prišla kakšna pomoč:)
[email protected]
Pozdravljen!
Tudi meni bi prav prišla kakšna pomočJo Jonas:)
[email protected]
še meni prosim =) [email protected]
Tudi jaz bi prosil, [email protected]
Pa v naprej hvala za nasvete Jonas.