Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Homeopatija Jemanje homeopatskih tabletk

Jemanje homeopatskih tabletk

Pozdravljeni,
mene pa zanima kaj narediti v primeru:
…otrok, ki je redno jemal tabletke do oktobra je takrat dobil visoko vročino 41C. Pri klasičnem zdravniku je dobil antibiotik, ki smo mu ga, zaradi zelo slabega počutja, tudi dali. Naš Homeopat je rekel, da se je s tem ravnovesje v telesu sesulo in je treba zopet od začetka…
Zaradi slabe komunikacije se je zgodila naslednja zadeva: partnerka je nadaljevala z obstoječimi tabletkami in jih otroku dajala vsako jutro, jaz ne. Kar pomeni, da je otrok 1 mesec dobival tabletke 3-4x tedensko in ne vsak dan. Sedaj imam vprašanje ali nadaljevati z dajanjem vsak dan, ne samo 3-4 tedensko ali prekiniti? (malce smo pod stresom ker ne veva kako naprej oz. ali smo s tem kakorkoli škodovali otroku?

Najleša hvala za odgovor in lep pozdrav!

Pozdravljeni,
žal vam ne morem odgovoriti, ker ne vem, na kakšen način si je zdravljenje zamislil vaš homeopat. Homeopatija ima zelo individualistične pristope, tudi pri doziranju in ponavljanju zdravila, tako da na vsak način stopite z njim v kontakt in se dogovorite, kako naprej. Načeloma ni kakšen hujši problem, če se zdravilo jemlje malo manj, kot je domenjeno, prej lahko nastane problem, če se jemlje več, kot naj bi se jemalo.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

New Report

Close