Najdi forum

Pr men so tedensko na vratih jehove priče. Kaj nej jz nardim k me nočjo pustut pr mer. Bojim se, da se bojo kr vselil k men.

ne odpiraj vrat recimo?????????

vlamljajo ne, kolikor vem

Pozdravljena,

moji sorodniki so jehove priče (babica, tete, strici itd.) in moram povedat, da vas razumem. Ti ljudje so nadležni ko srake. Seveda pa so glavne tarče starejše gospe. Pozam kar nekaj takih, ki so v svoje vrste zvabili starejše gospe jim pomagali in tako prišli potem po smrti do stanovanja (da ne bo pomote gospa jim ga je prostovolno napisala). Najbolj mi je vedno šlo na živce ko se je babica že ko sem bila majhna trudila, da bi tudi jaz bila “njihova” in mi prijazno dajala njihove knjigice in me vozila v dvorano. Hvala bogu ji je mama povedala svoje. Skratka so vsiljivi in imajo predstavo, da so oni boljši kot mi “navadni smrtniki”. Oni bodo šli v nebesa, kadilci tisti ki pijejo alkohol itd. pa ne vem so zločinci in jim jehova ne bo pomagal. Skratka oni so najboljši, za svoje bi dali roko v ogenj (oni pa niso taki)…pa če jih zram dobiš, ko ne moreš dokazat. Najbolj bolano mi je pa to, da če oni ne praznujejo rojstnega dne ga tudi jaz ne smem (nisem nikoli dobila čestitke ali darila za rd,mi je pa pisala za začetek šole…mojima dvema pa za obletnico poroke, medtem ko svojemu sinu v življenju ni voščila za rojstni dan). Če se spozabiš za božič in jim voščiš ti to dajo jasno vedeti (mi pa tega ne praznujemo, mi se veselimo vsakega dne itd.). Skratka ne spoštujejo drugačnih in so čisto obsedeni s to svojo vero (dvorana najman 3x na teden, oznanjevanje itd.) in s tem obremenujejo otroke.

Skratka poznam jih ogromno in ne morem kaj lepega povedat žal. Lepo jim povejte, da naj vas pustijo pri miru (jaz sem to že razčistila z njimi). če vas pa ne pustijo jim pa zagrozite s policijo. Pa veliko sreče.

lp

Ja, res so vsiljivi. Moj mož jih je napodil, zdaj naju ogovarjajo tudi zunaj.

Meni je ena hodila težit in oznanjevat tri leta kar v službo, dokler mi ni počil film in sem ji rekel, da ima dobre joške. Nesramno a učinkovito!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Dokler jim odgovarjaš medlo in neodločno, takrat te še imajo na spisku, če pa si enkrat na listi grešnikov, pa se držijo stran. Tako da, nejehovci, grešite!

Tudi k nam so že pozvonili ali so me dobili na ulici, pa se mi niso zdeli preveč vsiljivi.
Lepo smo si izmenjali par stavkov in šli vsak svojo pot.

Taka je pač moja izkušnja.
Lp

preprosto jih pošlji na šmarno goro, ker bo vesolni potop pa čolne naj sabo vlečejo, kot sem jih jaz, pa sta se obe zgražali nad mano in mi razlagali da za to da so pred leeeeeti res to naredili ni nobenih dokazov. Na mojo provokacijo o dokazu o obstoju boga, pa nista odgovorili z nikakršnim dokazom. Bili pa sta vztrajni in še kar najedali, sem pa drugačen pristop uporabil in ju vprašal če je izdajstvo v njihovi veri tudi hud greh, no tukaj sta mi celo pritrdili, na naslednje vprašanje (kaj pa je izstop iz ene vere in vstop v drugo vero, mar ni tudi to izdajstvo) pa ni bilo odgovora, pa tudi nobene nadležne jehovke tudi ne več.

1. NE VEM ČE JE KATERA VERA, KI SLABO UČI, SLABI SO LAHKO LE TISTI, KI PREDSTAVLJAJO VERO ALI PA VERNIKI
2. VSE VERE PA SO TAKO ALI PA TAKO PRANJE MOŽGANOV

Nevernik ki se bo po vsej verjetnosti čvrl v peklu.(aja sam tudi v pekel ne verjamem) je pa velika verjetnost da se bom cvrl v krematoriju.

Danes so bole jehove priče zopet pri meni, oziroma pred vrati, ker jim nisem odprla vrat. Pred vrati so dežurale približno dve do tri ure. Nisem si upala iz stanovanja.
Mi lahko kdo pomaga?

Ja enostavno jim povej, da naj ne hodijo več ker drugače jih boš prijavila policiji zaradi nadlegovanja in to je to.

zadnjič sem jih pa prov grdo nagnala. najprej so nam v nabiralike metali svoj reklamni material, pa kličem v kamnik na njihov sedež in povem, da jih bom prijavila. nakar me gospod pouči, da ne delajo nič narobe in mi pove, da so se pozanimali o vsem in da jim kao nič ne moremo (ker se pritožuje večina stanovalcen). čez par dni pozvoni na vrata in dve gospe začneta svoj govor. odkar sem svoj govor končala jaz, jih ni več in upam, da bo tako ostalo.

Čist simpl se jih znebiš. Na vrata prideš s čikom v ustih in s psom, ki malo bolj hud zgleda :-)))
Tako sem naredila jaz in imam mir :-p

Ne razumem, kako se jih ne morete znebiti. TUdi pri nas so že bile, smo jih samo prijazno odslovili in niso prišle nikoli več. Zanimivo, da se na nekatere lepijo kot muhe na med.

Muhe gredo vedno na drek:-))

Komaj čakam da mi enkrat pozvonijo na vrata, da si dam duška, juj, to bo res fajn…

Sta me dve babici “napadle” sredi mesta pa na začetku sploh nisem vedel zakaj se gre, ker me do takrat noben JP ni ogovoril, zdaj pa se že veselim da jih še 1x srečam… 😛

Jehovove priče, ne Jehove priče,

če imate že toliko povedat proti njim

Tedensko so pri tebi zato, ker nisi iskrena.
Naslednjič, ko pridejo, jim vrni vso literaturo, ki so ti jo podarili in jim reci, da si pogledala in da te to ne zanima in da naj dajo komu drugemu. Tako bo literatura prišla v roke nekomu, ki ga res zanima biblijsko sporočilo in ne bo končala pri takih kot si ti, ki tako radi vzamejo vse, kar je zastonj.
Jaz poznam Jehovove priče in vem, da ne težijo nikomur, ki jim jasno pove, da ne želi njihovih obiskov. Pa sploh ne rabite s psi hodit na vrata, lahko se tudi sami zjasnite.
Poskušajte jih gledati kot ljudi, ki pač opravljajo svoje delo. Tudi ko vas pride akviziter na vrata vprašat, ali bi vas zanimal sesalec, potem ne greste pljuvat na forum.
Enostavno zavrnite in živite dalje svoje življenje. Ali je to tako težko?
Zato pa smo ljudje, ki jim je njihovo sporočilo všeč in se z njimi radi pogovarjamo. Zaradi nas tudi hodijo od vrat do vrat, da nas najdejo.

Že dolgo jih ni bilo. ko so pa prihajali s svojimi sporočili in butastim naglasom sem jim jaz razložil z istim butastim naglasom, da že vse vem. Kar na hitro smo odpravili.

ma ko jih jebe žide…fuck

Poklici policijo ko so tam. Da te nadlegujejo. Jaz bi takoj klicala policijo. Pri nas nihce nima pravice tezit ljudem in ce kdo pac hoce gnjavit, poklices policijo. Dalje – ignoriras.
Ne vem, ce noces bit vmesana, poklices anonimno in reces, da se cudni ljudje, tujci, vlacijo na stopniscu in zvone naokoli, da so morda vlomilci, ali cigani ali kaj ves kdo, da te je strah in da ravno za to hoces podat prijavo anonimno.

New Report

Close