Najdi forum

jedilnik za praznovanje Abrahama

Čeprav sem že vprašal ze na forumu Prehrana, prosim še vas za nasvete, kaj in kako izbrati jedilnik za pretežno moško družbo (okrog 60 sodelavcev) ob praznovanju Abrahama. Druženje bo trajalo od 16 ure pa tja nekje do polnoči, organizirati pa ga namevaravam v enem od kmečkih turizmov.
Hvala, naprej, nasvetov ni nikoli preveč.

60 povabljenih, kaj te mate gostijo ali kaj. Te pa se govori da gre Sloveniji slabo !?!

Priženil sem se na Štajersko in tu so pač takšne navade, poleg tega pa še sploh neveš kaj te doleti na kakšen večer od “Abrahamove cerkvene in posvetne oblasti”… V mojem rojstnem kraju se to reši le z obilo cvička, ko se zberejo dedci skupaj, tu pa so cele ceremonije.. Pravzaprav sploh ni slabo, če se folk veseli celo tega, da je nekdo dočakal pol stoletja…In zdaj bom to jaz..

Vidim, pa da sem vprašanje postavil na en en politično meščanski forum, ki nima glih veliko zveze z gurmanstvom.. Se opravičujem za nerodnost..

Se opravičujem za moj post, nisem te hotela napadati ali karkoli. Ja res je Štajerska ima polno nekih fint, fajn se je poveseliti na takšen dan z prijatelji in družino. Ampak včasih sem res slabe volje in jezna že na vse ko eni govorijo kako nimajo nič denarja, … V trgovino pa si hodijo po vodo, kupujejo bajne stvari, hodijo non stop na dopuste, da ne govorimo kakšna darila dobivajo otroki, … Pa nimam nič proti če zaslužijo toliko in si lahko privoščijo, na živce mi grejo ko potem jamrajo da nimajo denarja, imajo pa npr. mesečno 300 jurijev skupaj. A jaz pa lahko pridem z 50 juriji skozi mesec pa moram prav tak položnice plačevat, najemnino, …
Mislim pa da si se res na napačen forum spravil spraševat glede jedilnika, vprašaj raje na forumu Prehrana tam ti bodo znali bolj pomagat.
Pa vso srečno in fajn praznujte.

New Report

Close