Najdi forum

"jedilnik" za Ano Z.

Ana živijo,

pred leti si mi uspešno (skoraj) pomagala, da sem po 15 letih bulimije pričela za abstinenco. Sedaj, približno 4 leta kasneje, so se mi prehrambene navade spet popolnoma pomešale, zato bi mi zelo prav prišel seznam oz. jedilnik, ki sem ga med zdravljenjem dobila pri tebi in mi je pomagal pri sestavljanju vsakodnevne prehrane (da sem vedela koliko je normalno pojesti…). Žal sem tvojo tel. izgubila, tu na forumu pa je ne najdem. Če si tako prijazna, te prosim, da mi jo sporočiš oz. če mi poveš, kje bi lahko dobila tisti list. Hvala in lep pozdrav, M.

Draga M.,
zadnje mesece se bolj malo oglasam na forumu, ker je odgovarjanje prevzela dr. Marija b. Anderluh, seveda pa obcasno se kaj napisem ali vsaj pogledam, kako gredo vprasanja in odgovori.
Sicer pa se vedno delam na Zenski svetovalnici, kjer imamo skupine, svetovanja, razne delavnice…, tako da je dela precej.
Ker sem malce nespretna z e-posto, ti odgovarjam “javno”, ker nikakor ne obvladam odgovorov osebno. Mislim, da sem uganila, katera si, a to niti ni vazno. Skratka, glede stika bo se najbolje, da poklices na Zensko svetovalnico (st.43 47 261) ali pises na: [email protected] in dopises “za Ano”. Ce se je po letih “miru” pred bulimijo spet pojavila vecja kriza, je res najbolje poiskati pomoc, preden se vse skupaj se poslabsa.
Upam, da se slisiva, do tedaj pa lep pozdrav,

Ana Ziherl

New Report

Close