Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Je zdravstvenih delavcev res premalo?

Je zdravstvenih delavcev res premalo?

Dober dan, Tito …
LP Tina

o tem je govorila.. si pa faca:)

Tito, napisal si: “arhitekt lahko zajebe pa se most podre, pač zgradiš novega pa je stvar rešena. če pa tebi @!#$ odrežejo kaj misliš da ti bojo pol novo nardil???”
Natanko tako. To sem rekla tudi jaz – preberi se enkrat prejsnji tekst. Pravzaprav ze zelo prav ze razmisljas, pa tega se sam ne ves. Govoriva o isti stvari, le da ti pac zelis biti na tisti strani, ki zdravnike obsoja, jaz pa sicer vidim, da delajo napake, vendar poskusam razumeti, da so vendarle samo ljudje z vsemi napakami, ki jih pac ljudje imamo. Cloveski faktor in cloveske napake so prisotne povsod, kjer so ljudje … naj bo letalstvo, arhitektura, trgovstvo, strojnistvo ali medicina. Razlog, da so vsi tako nakurjeni proti zdravnikom je po moje zgolj ta nasa obupna nemoc, ko se nam kaj zgodi. Avto lahko vsaj do neke mere za silo postimamo sami, cez tisti tvoj most niti ni nujno, da gremo, na avion nas nihce ne sili, ce nas je strah, skratka, veliko stvarem se da izogniti, ali pa vsaj iti po alternativni poti. Ko pa zaskripa zdravje, se tocno zavedamo, da nimamo ustreznih znanj, da bi se lahko zdravili sami, zato smo na milost in nemilost prepusceni zdravnikom. In potem smo zajedljivi … Pa seveda nam gredo place v nos … potem pa to skombiniramo v en zmeden kos obsojanj, ces da so nesposobni in vse zasustrajo.
Ce bi se kdo potrudil in naredil statistiko, na koliko uspesnih zdravljenj je bila narejena ena napaka, bi ugotovil, da tega niti ni toliko, kot bi vsi radi prikazali. Ker pa se to namudoma obesi na veliki zvon in razbobna po medijih, se ljudem seveda zdi, da se to dogaja kar naprej … Zal.
Lep dan zelim

Saj ne moram verjet,da se vsi spravljate nad Zdrvstvene delavce!Zakaj se ne pritožujete nad parlamentarci,ki spijo na stolčkih,pol pa take denarce dobijo!Sama sem zdravstveni tehnik,za svoj poklic sem se zavestno odločila,in ga z veseljem opravlja,čeprav sem mlada!Mislim da je naše delo še premalo plačano glede na odgovornost,delovni čas…
Dajte se malo zamislit preden pišete take stvari na forum!!!!

New Report

Close