je tukaj katera….
Ja, tudi jaz.
Klemna sem prinesla iz porodnišnice v nedeljo, popolnoma prepričana, da je zdrav! Porod, izvidi, vse je bilo normalno. Nihče ni vedel, da moj otrok umira. Dva dni po prihodu domov, pa je srček obnemogel. šele po obdukciji smo izvedeli vzrok. Transpozicija velikih krvnih žil. Zakaj tega nismo izvedeli takoj po porodu? Ne vem. Danes bi bil moj sinek star štiri leta in pol. težko smo se pobrali.
Danes pa nam dneve krajša njegova dveletna POPOLNOMA ZDRAVA sestrica Vita. leto in pol po njegovi smrti sem zanosila, in rodila SREČO! ne obupaj, tudi nate čaka sonček!
Pozdrav in objem Valerija
Naša Veronika je po devetih dneh v porodnišnici na našo željo prišla domov. Naslednji dan smo se od nje poslovili. Smo pa že prej vedeli in pričakovali, da bo umrla.
Če te še karkoli zanima, kar vprašaj.
Tashy
Ja.
V 21. tednu sva se morala odločiti, ali prekineva nosečnost, ali pa počakava na rojstvo. Odločila sva se, da počakava, da se naša pikica rodi. Ni mi žal, da sva se tako odločila. Skupaj smo se crkljali tistih nekaj mesecev v trebuščku in še deset dni v naročju. Najlepših deset dni, za katere sva ji zelo hvaležna.
Tashy