Najdi forum

je tukaj katera….

…ki je svojega otrocka po rojstvu prinesla domov, potem pa je zal moral kmalu oditi?

…ki je kmalu po smrti svojega otroka poskusila se enkrat, zanosila in rodila ter okusila sreco in veselje?

Je, njen nick je Tashy.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Ja, tudi jaz.
Klemna sem prinesla iz porodnišnice v nedeljo, popolnoma prepričana, da je zdrav! Porod, izvidi, vse je bilo normalno. Nihče ni vedel, da moj otrok umira. Dva dni po prihodu domov, pa je srček obnemogel. šele po obdukciji smo izvedeli vzrok. Transpozicija velikih krvnih žil. Zakaj tega nismo izvedeli takoj po porodu? Ne vem. Danes bi bil moj sinek star štiri leta in pol. težko smo se pobrali.
Danes pa nam dneve krajša njegova dveletna POPOLNOMA ZDRAVA sestrica Vita. leto in pol po njegovi smrti sem zanosila, in rodila SREČO! ne obupaj, tudi nate čaka sonček!
Pozdrav in objem Valerija

Jaz tudi…
pred skoraj štirimi leti rodila punčko, ki je kmalu po porodu umrla zaradi srčne napake in drugih nepravilnosti. Sedaj imamo doma zdravo 16-mesečno navihanko.

Pozdravček nejaa

In moja mami tudi.
Rodila je Robija, ki je po dveh mesecih zaspal za vedno. Pol leta za tem je ponovno zanosila … in danes imam 35 let.
Zelo sem vesela, da takrat ni obupala.

Naša Veronika je po devetih dneh v porodnišnici na našo željo prišla domov. Naslednji dan smo se od nje poslovili. Smo pa že prej vedeli in pričakovali, da bo umrla.
Če te še karkoli zanima, kar vprašaj.

Tashy

Tashy mamica dveh princesk: Katja 15. 8. 1999 Veronika 5. 2. 2005 - 15. 2. 2005 (HLHS) dveh mavričnih princev Timotej 12. 6. 2006 Tobija 3. 1. 2014 ter še dveh angelčkov Lucija 22. 12. 2011 (PDP 14. 6. 2012) (HLHS) Niki 15. 11. 2012 (PDP 14. 7. 2013) Most people dream of an angel, I held two in my arms

Tashy, si vedela že med nosečnostjo, da bo tako?

Ja.
V 21. tednu sva se morala odločiti, ali prekineva nosečnost, ali pa počakava na rojstvo. Odločila sva se, da počakava, da se naša pikica rodi. Ni mi žal, da sva se tako odločila. Skupaj smo se crkljali tistih nekaj mesecev v trebuščku in še deset dni v naročju. Najlepših deset dni, za katere sva ji zelo hvaležna.

Tashy

Tashy mamica dveh princesk: Katja 15. 8. 1999 Veronika 5. 2. 2005 - 15. 2. 2005 (HLHS) dveh mavričnih princev Timotej 12. 6. 2006 Tobija 3. 1. 2014 ter še dveh angelčkov Lucija 22. 12. 2011 (PDP 14. 6. 2012) (HLHS) Niki 15. 11. 2012 (PDP 14. 7. 2013) Most people dream of an angel, I held two in my arms

New Report

Close