Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Gibanje, oblikovanje in krepitev telesa Je to SPOMLADANSKA utrujenost ali kaj drugega

Je to SPOMLADANSKA utrujenost ali kaj drugega

Kaj se dogaja?

Se vas je polotila spomladanska utrujenost, ali zgolj popraznična utrujenost?

Malce več življenja mačke in mačkoni v teh zadnjih dneh iztekajočega meseca. Dobra volja tudi pomaga pri “topljenju” kilogramov. Napolnite se z pozitivnimi mislimi in gremo dalje.

V VSAKEM PRETEŽKEM ALI PREDEBELEM ČLOVEKU ŠE VEDNO TIČI VITKO BITJE. LE ZBUDITI GA JE TREBA. Pozdravček Marika

Ker premalo jemo, nas malo zebe. Trebuh me ne boli, ker sem preživela veliko noč s samo enim grehom . Če bi vi vedeli, koliko hrane in kako dobra je bila, bi razumeli, da sem res pridna.
Moram pa si kupit tehnico, da bom videla, kako lahka sem že.
Na primorskem dežuje in nič ne bo s sprehodom z otrokom .
Pri meni je tako lepo. Mož je šel v službo. Večji otroci so v šoli, manjši pa še spijo po stari uri. Idila.

Lepo se imejte .
Veseli in hvaležni smo lahko , da smo rojeni na tako dobrem koncu sveta .
Kje bi se rodile, če bi lahko izbirale ? (Afrika, Iran , Amerika , Slovenija….)
Bolje, kot je , ne more biti.

(Malo sem zabluzila .)
Smetka

Zdravo vsej mačji družbi!
Jaz se še vedno borim z boleznijo, ki sem jo kasirala na velik petek. Si predstavljate to bedo, da praznične dni preživiš v postelji? No, jaz si jo sedaj lahko in je nikomur ne privoščim… :(((((
Sem v takšnem čudnem stanju – napol spim, napol bedim. No, zdajle vseeno bolj bedim! 😉
Želim vam, da lepo štartate v nov delovni teden, jaz bom to storila z zamikom…

Smetka, če lahko izbiram: apsolutno Slovenija in zdajle edino moja postelja! 🙂

Adijo!

Nimam več ne volje ne moči za pozitivne misli……

V torek zakuhal junior,v petek jaz.Še danes se oba boriva z vročino…..
Ne vem kdaj bo konec,upam ,da čimprej.

Skratka…….

Imejte se radi/e
A

Hojla …

Evo tut mene nazaj 🙂
Hja prazniki, so prazniki …. in ker v svojem novem stanovanju še nimam računalnika se nisem mogla veliko ubadat z vami 🙂
Skratka čez praznike sem ga lomla kolkor se je dalo – po dolgem in počez …
Upam, da si nisem nabrala poln koš kilogramov … na dol se pa talo ali tako ni premaknilo že 2 meseca….
Zato sem s pričakovanji kar obupala 🙂

No sedaj pa me čaka zadnji teden 3md in razmišljam kaj bi si pripravila …. bi ga končala s postom, s sadjem, normalno?
Ne vem še … trenutno pijem sveže stisnjen sokec pomaranče in limonce in je super ….
Oh, ko bi to vedela že pred prazniki :DDDD
Ha ha ha … bi jedla lih tolk kot sem 😀

No jest sem vseeno mal tolažim, da sem bila bolj ali manj pridna skozi vso dieto … sem si pa zato praznike privoščila …

Lep pozdravček vsem … in veliko dobre volje vam pošiljem :DDD
Lp sonček

Naključij ni, vse se zgodi z razlogom! :)

Ja Ira, tudi z mano je podobno, čez praznike sem ga lomila , da je groza, danes mam kar sadni dan,jutri pa vodni. Ja ta teden bomo zdržali, kaj pa potem naprej.
Marika, a bomo pol ponovili, ne vem kaj s 1.4. Razmišljam o kaki drugi dieti, za en mesec al dva, potem bi pa še enkrat tole ponovila, kaj menite ostali, vsi tisti, ki še niste dosegli zastavljenega cilja? Kakšne načrte imate za naprej. Tja do poletja moram dol spravit še vsaj 10kg -KKAAAKKKOOO, na kakšen način.

Pozdravček!

A ne boste nadaljevali po drugi Rinini knjižici?

No ja vsaj jaz sem tako večino razumela. Sicer pa se bo mogel vsak sam odločiti. Moje osebno mnenje je , da je čas idealen za pojačanje rekreacije.
Npr. ravno danes sem brala, da od TNZ vaj še nihče ni shujšal in da je prehrana zgolj nekje 30% in 70 %rekreiranje. To seveda gledano na dolgi rok.

V VSAKEM PRETEŽKEM ALI PREDEBELEM ČLOVEKU ŠE VEDNO TIČI VITKO BITJE. LE ZBUDITI GA JE TREBA. Pozdravček Marika

Pozdravljeni še z moje strani mačkice in mačkoni,

prazniki so minili in tudi jaz nisem bila prav pridna, pravzaprav sem ga kar dobro sekljala. Tehtala se zdaj še nisem, sem se pa pred prazniki in vaga je pokazala -9 kg v totalu kakšno kilo sem verjetno pridobila v teh dneh. Danes sem na sadju, jutri pa na vodi, tako da upam se bom spravila v red.
Tako se izteka naših 90 dni. In kako naprej? Zadnje čase študiram Montignaca, ki me je ves obupan čakal že več kot dobro leto, da ga končno vzamem v roke in odločila sem se, da bom sledila njegovim priporočilom, od 3md pa bom ohranila zajtrke (sadje), katerih sem se s težavo navadila, zdaj pa mi prav odgovarjajo. Se pa strinjam, da je vsaj toliko kot hrana pomembno tudi gibanje in res je zdajle pravi čas, da ga tudi jaz pojačam in ga tudi bom.Do poletja se mislim oklestiti za vsaj še 5kg, tako da ostajam v vaši res prijetni družbi in se tako kot do zdaj občasno javljati, da boste vedeli,da sem še z vami. Vsem, ki niste v prvi rundi dosegli zastavljenega cilja (jaz ga tudi nisem 100% ) pa polagam na srce ne se sekirat, važno je da vstrajamo naprej.

Vse dobro vsem skupaj in vsakemu posebej

Hojla …

No pri meni je takole. Med dieto nisem kaj veliko telovadila. Enostavno mi sedaj v tem obdobju ni odgovarjalo.

In zdaj začenjam z rekreacijo. Danes sem cel popoldan prehodila in je prav pasalo. Drugače pa grem jutri s sošolko v fitnes in če si ona premisli grem sama. Spet bom začela mal plavat, malo na kolo ko bojo lepi dnevi in predvsem se bom skoncentrirala na tek :DDDD
Se že kar veselim 😀

Glede prehrane pa mislim določene stvari obdržat take kot so pri 3md določene pa spremenit.
Zajtrki zame ostajajo 0,5l kozarec vode s pol limone … ali pomarančo ali obojim 😀
To prakticiram že kar nekaj časa, se mi zdi, da mi tako lepo zbudi telo … Prehrana čez dan pa kaj pa vem, kakor bom čutila …
Tudi že pred dieto sem se kar veliko držala pravih kombinacij … in enako mislim tut sedaj …če pa mi bo zapasala kaka “mineštra” kombinacij jo bom pa tudi pojedla 😀
Pa spet sem pa tja kak post vmes pa bo … malo me tut vleče, da bi se lotila kakega 21dnevnega … ampak to je sedaj vse samo v razmišljanju….
Takrat, ko bom čutila, da je pravi trenutek pa pride tudi to na vrsto 😀

Skratka prilagajala se bom, delala po občutku in počutju.
Mislim, da je tako še najbolje …

Lp sonček

Naključij ni, vse se zgodi z razlogom! :)

Vsi skupaj se čimpreje pozdravite. In naberite moči za naprej.

Ste brale zadnjo številko Eve in nasvete okoli hujšanja? Naslov je Hujšaj z glavo.

Naletela na eno mojo staro izjavo, za katero se mi zdi, da sodi tudi ta čas.

Hojla mačke!
Pretegnite svoja mačja telesca, zavzemite prefinjeno mačjo držo in skozi mačje oči poglejte svet okoli sebe. Mar ni lep? Mar niso vsi ljudje čudoviti, sodelavci in šefi najprijaznejša bitja, mimoidoči pa velika sorodna mačja družina?
Ko jih pogledamo skozi prijazno zeleno prodorne mačje oči, vidimo koliko nas pravzaprav je: svetovni trend je v velikanskem razmahu- lenobno in zapečkarsko mačjo družino zamenjuje nov rod elegantno prefinjenih in vse bolj samozavestnih in hiper aktivnih mačk.

Pri nas se je sicer pooblačilo, malce zagrmelo, se streslo in nič…..
Le dan je postal malo temnejši, ničveč z barvami obsijan.

New Report

Close