Najdi forum

Je to sovraštvo do žensk?

To si čudovito napisala. Dejansko človek ne pomisli, da bo kaznovan za poštenost, ampak da, opažam, da svet ne funkcionira po principu, da se dobro povrne z dobrim. Ti praviš, da nekoč se že, ampak včasih je težko čakati. Vsaj meni, ki sem tako željna nečesa lepega, ker se mi dogajajo samo grde stvari.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Kaj si pa delala do 35 leta?
Ženska je fertilna od 18 do 28 približno. Po moje si mu zlo podobna, le da si ne priznaš, zato pa si tudi izbrala takega. In on tebe.

hudič je … če imaš v sebi železno kletko… in ne, ni res, da je ženska fertilna od 18 do približno 28 leta. lahko tudi pri 20 ni ali pa je še dosti kasneje od 28, pa tudi pred 18.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Na kateri medicini stojijo ta dognanja, da je ženska plodna od 18 do 28 leta? A gremo Pušenjaka vprašat, kaj misli o tem?

pa ja ne bomo Pušija s takimi moril. za to ja nima časa! :))) bo spet svizec čokolado zavijal :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Res bi bilo škoda njegovega časa.

New Report

Close