Je to še vedno ljubezen?
Živjo!
Pred letom sem končala zvezo, ker nisem bila prepričana, če je to to in če ga sploh ljubim. Še vedno ga zelo pogrešam in si ne znam predstavljat življenja s kom drugim. Sva dobra prijatelja, on si še vedno želi, da bi poskusila še enkrat, ker je prepričan, da bi nama uspelo. Jaz pa še vedno ne vem kaj naj. V tem času sem spoznala čudovitega fanta, s katerim se imava super, se razumeva…, ampak enostavno ne morem preboleti in pozabiti bivšega. Pogrešam ga, nonstop mislim nanj…. Pred kakšnim mesecem mi je povedal, da je bolan in to kar fejst. Hudo mi je in rada bi mu pomagala. Želim si biti ob njem, po drugi strani pa se sprašujem, če je to še vedno ljubezen, ker sem namreč bila vedno mnenja, da ko je enkrat konec, je konec, potem to pač ni to. Obenem me je strah, da se bodo pojavili isti problemi, kot sva jih imela in da bom s tem zapravila priloćnost pri tem novem fantu.
Prosim, pomagajte mi, ker ne vem kaj naj. Temu novemu, namreč ni prav, da imam še vedno toliko stikov z bivšim, da se še vedno ogromno druživa… Ne vem kaj naj. Prosim za nasvet!
Če se nekje ne zaprejo vrata, se drugje ne morejo dpreti.
Tako je tudi s srcem.
Primož
Problem je v tem, ker se imam s tem novim enkratno (ko se ne kregava zaradi mojih stikov z bivšim), imava iste želje, poglede…. Ampak enostavno ne morem prekinit stikov z bivšim. Zdaj ko vem, da je bolan pa še manj. Želim mu stati ob strani, po drugi strani pa ne želim izgubiti tega fanta. Ne vem kaj naj, kako naj to izpeljem. Ko sem zvedela kako je bolan in da ga lahko resnično izgubim za vedno, se mi je skoraj zmešalo. Takšne bolečine še nisem čutila nikoli v življenju. Zdaj sem se z njegovo boleznijo že nekoliko sprijaznila, čeprav me še vedno zaboli ob misli, da ga lahko za vedno izgubim, če mu ta zdravila, ki so mu jih predpisali ne bodo pomagala. Je možno, da tega novega, sploh ne ljubim, ampak ga imam samo za dobrega prijatelja, ki ga potrebujem, da premagujem vse težave, da mi stoji ob strani? Kaj sploh čutim do katerega od njiju?
Grozno se počutim zaradi vsega tega.