Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? je to prav?

je to prav?

Že kar nekaj let se zdravim pri psihiatrih in sem bila že tudi nekajkrat hospitalizirana… Kar sem doživela danes dopoldan, pa se mi je zdelo skrajno nečlovesko in prav idiotsko! Včeraj sem od svoje psihiatrinje dobila napotnico za zdravljenje na Centru za mentalno zdravje v Ljubljani- presodila je, da zdravljenje potrebujem, saj sem bila z živci čisto na koncu. Danes pa pridem tja in najprej dobri 2 uri čakam na sprejem, kasneje pa zdravnica po 10-minutnem pogovoru takoj ugovtovi, da sploh zdravljenja ne potrebujem. Kako je to možno, da se mnenji dveh strokovnjakinj iz istega področja tako zelo razlikujeta?! POslušala sem en kup bednih izgovorov, zakaj ne morem biti sprejeta… Kaj narediti v primeru, ko ti stroka obrne hrbet in ostaneš sam s svojimi zjebanimi živci?!

LP
Nataša

Eden od teh dveh psihiatrov nima pol kurca pojma.

Eden od teh dveh psihiatrov nima pol kurca pojma.

Preberi si pogovore z Bogom (Neale Donald Walsch)! Eno od sporočil, ki meni pomaga iz te knjige je, da v bistvu nič ni tako pomembno, torej se zaradi ničesar ni potrebno sekirati.

Lp, M.

Se totalno strinjam. Ne vem, zakaj folk vztraja v nekem poklicu, ce pa soloh ne vejo, zakaj so tam! Naj grejo raje na posto znamke lepit, ce ne znajo z ljudmi delat. Natasa xxx

New Report

Close