je to normalno?
Naš pikec (4,5 let) ima dokazano hudo alergijo na pršico, testirali so ga v bistvu le za to in pa pelode trav – neg. Že dvakrat se je začelo vse skup kot en bronhitis, enkrat smo pristali v bolnici na kisiku. Od takrat – v roku 4 mesecev – pa smo morali že dvakrat v ZD po injekcije ker enostavno ni mogel dihati, ga je dušilo, in sicer je dobil v eno nogo dexameta….(???), v drugo nogo pa medrol. poleg tega smo trikrat doživeli hudo reakcijo na ??? z močnim otekanjem oči, rdečo beločnico in čez učke se mu je naredila kot ena sluzasta “žmurka”, iz učk mu je lilo in tulil je, da ga peče. Testirat ga baje sedaj ne morejo, ampak zdaj sem dobila iz bolnice navodilo, naj mu počasi začnem ukinjat Zyrtec in naj dobiva le Flexotide. Ali je to normalno ob vseh zadevah, ki ga mučijo v teh zadnjih mesecih? naj tvegam oz. kaj naj sploh storim, ker me je strah …? En zdravnik v bolnici je celo rekel, da je astmatik. Kako je pa to povezano z alergijo na pršico, kako naj vem, ali je ali ni?
Vem, da je malo zmedeno napisano, ampak res imam kar kepo v želodcu zaradi malega in vseh dodatnih zdravstvenih problemov ki ga srečujejo na vsakem koraku…
Prosim za vzpodbudne besede in nasvet, kaj mi je storiti – pravkar namreč spet čudno piska in hripa – kljub temu , da je pod Zyrtecom in Flexotidom.
Pa veliko sončka vsem skupaj :-)))
žarek
Predlagam ti, da čim prej otroku zamenjaš okolje. Pri zdravniku bi se lahko pozanimala o Rakitni oziroma Golniku, kjer klima dela čudeže. Za Rakitno ti (ob dokazilih o bolezni) stroške krije zdr. zavarovanje, tako sem brala. Premisli tudi o BICOM terapiji ali homeopatiji, saj se mi zdi, da vaju je (kot mnoge) uradna medicina pustila na cedilu. Iz alergije na pršico se pogosto razvije astma.
Veliko notranje moči, da jo boš lahko vlivala tudi otroku!