Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost je to mogoče

je to mogoče

Kaj pravite ali je mogoče, da si noseča kljub M. Vem da je lahko le psihične narave, toda že moja zadnja M, ki sem jo imela pred nekaj dnevi je bila malce čudna. Trajala je le tri dni in to prvi dan skoraj nič, drugi malo več, tretji pa skoraj nič več. Ne bi rada delala panike, toda nekaj me špika kot da bom spet dobila M in nekam čudno me nonstop tišči na wc. Pa slabost mislila sem da je od menstruacije, te pa ni več. Poznate koga, ki je bila noseča kljub temu da je imela kao neko M. Verjetno je vse to od prevelike želje, toda meni ne da mira, se bom kar testirala, pa ne da imam denarja na pretek,saj sem ga že veliko zmetala skozi okno zaradi testov. Bomo videli

Karin, ki ni zgubila upanje !

Karin, držim pesti.
M pa je lahko bila zato tako kratek čas, ker recimo ne bi prišlo do prave ovulacije, če veš kaj imam v mislih.
Ampak… mogoče pa le.

Draga Karin!

je mogoce… mene je ginekologinja, ko sem zanosila (1. sem jo obiskala v 5. tednu nosečnosti) najprej vprašala, kako hitro je pokazal clear blue 2 crtici in kako mocna je bila zadnja menstruacija. “Zadnja menstruacija” ni vedno navadna menstruacija, ampak zgolj vmesna krvavitev in če ni normalna kot tvoja običajna menstruacija, potem lahko, da gre za nosečnost. Od tod tudi izvirajo ponavadi napačni datumi izračuna roka poroda – ženska misli, da je bila krvavitev njena zadnja menstraucija, prava pa je bila predzadnja menstruacija.

naredi test in vso srečo!

lp
nika

Živjo!

Res naredi test-tudi jaz sem slišala, da so neobičajne krvavitve-predvsem pa manj močne (v času običajne M) možne tudi pri zanositvi.
P.

Karin! Naredi test! Čakamo! Srečno!

M.

Draga Karin

Saj veš mojo zgodbo. Zanosila sem kljub temu, da sem imela zeloooo močno men. Imela sem točno 6 dni. Tako močna je bila, da ne moreš verjeti dokler ne doživiš. Karin ti kar takoj naredi test in nam sporoči veselo novico. Želim ti, da ti uspe tako kot pri meni. Mene je tudi stalno tiščalo na wc. In kaj potem pa sreča in jok……. Resnično ti želim, da se ti pokažejo dve debeli modri črtici. Pa piši kako je……
Lepo te pozdravljam
Doroteja

Draga Karin,
moja teta je pri obeh otrocih imela po oploditvi še dve krvavitvi, tako zelo podobni menstruaciji, da jo je šokiralo, ko ji je ginekolog rekel, da je noseča že dva meseca dlje, kot pa je mislilla. Poudarjam-pri OBEH otrocih, čeprav je torej enkrat že to doživela, tudi drugič ni prepoznala menstruacije kot “netaprave”, ker je bila praktično taka kot vedno.
Zato – naredi test. Držim pesti!

Lep pozdrav!

Draga Karin, tudi sestra od moje prijateljice je imela v obeh nosečnostih še dva ciklusa krvavitve, ki jih je zamenjala za M. Tako, da je tudi obakrat zelo pozno zvedela, da je noseča 🙂

Naredi test, bomo držale pesti, Andreja

Upam, da si že naredila test in držim pesti da je to to!

Miša

Nisem ga še naredila, punce držite pesti, takoj po službi skočim v lekarno ponj. vam seveda spročam, velja !

Adijo

Zdravo!

Moja tasca je imela menstruacijo do 4. meseca nosecnosti. Stara je bila 40 let. Ker je bila menstruacija sibkejsa, je mislila, da je ena tistih, ki bo imela kmalu meno. Obcasno je obcutila bolecine v trebuhu. Koncno je odsla k zdravniku, mislec, da ima ginekoloske ali kake druge tezave. Izvedela je, da je noseca.
Rodila je zdravo hcerko.

Le pogumno.

Lp Klara

Karinnnnnnnnnn!

Kaj dogaja? :-))))) ? :((((((( ? Javi nam!

Držim pesti!

Taja

Po vseh teh lepih željeh ti še jaz želim vso srečoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!

Pa hitro sporoči!!!!

Noooooooo…….. ::))))

Meta

Karin, kje si?Kakšen je rezultat?
Želim ti vso srečo tega sveta.
Pozdravček,
LINA

Pozdravljene punce, ne vem ali naj se veselim ali naj jokam. Res sem danes (beri zgodaj) ob 4.uri zjutraj naredila test. Hotela sem ga že včeraj zvečer, pa sem ga nekako skrivala sama od sebe in se držala starih navodil, da je najbolje če se testiraš zjutraj. No, pride nekako zjutraj roke so se mi tako tresle, da niti kozarčka nisem mogla držati in mislila sem da me bo kap pri svojih 29 letih. Najprej nič – prazno, grem spat ne morem spati, čez dve uri se dvignem nisem zatisnila očesa grem pogledat in ker mi ni dalo mira zahvala vam forumkam oddidem s testom na balkon na dnevno svetlobo in jaAA kot neka senca na prvem okencu (čisto narahlo obarvana črtica), druga plava. Zdaj pa ne vem kaj naj si mislim, ne upam se še veseliti, takoj ko sem prišla v službo sem klicala mojo g. in ji povedala, pa je rekla, naj se oglasim takoj naslednji teden v ponedeljek na tešče. Pa saj me bo razneslo do takrat. Gužva pravi. No upam , da bom preživela še teh par dni. HELP !

Ljuba Karin,

to je čudovita novica – veselim se s teboj in držim pesti! Do ponedeljka bo hudo čakati, ampak vseeno so to le štirje dnevi in bo verjetno nekako že šlo, kajne? (Predstavljaj si, da bi te naročila na pregled v 8. tednu – vem, slaba tolažba.)
Veliko sreče, ohranjaj pozitivne misli in spomni se, da se čudeži dogajajo!
Tu na forumu nas je veliko, ki mislimo nate, držimo pesti (ali molimo) zate. In vsakič, ko zasveti lučka novega življenja, se tudi nam zdi, da smo bližje čudežu…
Vse najlepše!

LP, Ena

Karin! Ti bom že kar danes čestitala. Pozitivno je pozitivno!!! Čestitam!!!!!!!

M.

Karin sigurno je!!!!!!!!!!!!! Čestitam! Tudi meni se je prvič pokazala komaj opazna črtica, pa mi ni dalo miru in sem naslednji dan test ponovila. Takrat je bila pa že konkretna črtica! Naj ti do ponedeljka čim hitreje mine čas!

Draga Karin

Zagotovo je pozitivno! Čestitammmmm ti vso srečooooo!!!
Pri meni je pvič bila tudi komaj vidna črtica, drugič, ko sem naredila test je pa bila že temno modra črtica…….
Veselim se z tabo in molim za tebe, ker si resnično tako želiš tega sončka. Naj te ta sreča spremlja vse povsod.
Oglasi se kaj in piši oz. sporoči.
Držim pesti zate in vedi, da mislim nate.

Prisrčne pozdrave
Doroteja

Karin!

Misli pozitivno! Tudi meni se je prvič pokazala tako tanka črtica, da je mož rekel, da si najbrž samo domišljam, ko pa so mi dali na testiranje kri se je pokazalo da sem. Sicer se je ta moja nosečnost žal končala že v sedmem tednu pa vseeno, bodi vesela in misli potizivno!

Barbara

New Report

Close