Je tako kot pravite?
Ajdica, Ajdica, škoda, da me ni bilo včeraj gor, bi se kaj pomenili v realnem času, tako za nazaj, je malo bolj smotano. Torej, čisto zares, imam tudi sam probleme, slabe dneve, se tudi doma skregamo, itd, itd, ampak, ne morem iz svoje kože, da ne bi trosil okoli veselja in neumnosti, ko sem srečen in dobre volje.
Ko sem slabe, tega ne počnem, ker sem mnenja, da se slejkoprej nalezeš tistega, s čimer se vseskozi srečuješ. Pa tudi, nisem pri volji niti se pogovarjat, niti kregat, niti viset na netu.
Internet in Tv in radio, so mi v zabavo in se opravičujem, če jih v zabavo tudi jemljem. Življenje nam tako ali tako prinese veliko hudega in slabega, zakaj bi si ga še dodatno poiskal? Vsak človek je poglavje zase, nekdo prav išče in rabi slabe novice, Slovenske novice z naslovi: Šokantno, Pretresljivo, Krvavo, Spregledano ipd, jaz pač nisem tak, sorry.
Pa ne gre za pocukranost, ampak, za stil. Tudi sam ne maram mehiških nadaljevank, niti srečnih koncev v Ameriških filmih.
Očitno pa, Mark, dosti le-te gledaš, da si seznanjen z njihovo vsebino?
Pa očitno me tudi poznaš, ker praviš, …”če bi poznali resnico…” ??
Še vsakemu, ki mi je pisal na moj mail, sem dal svoj naslov, telefon, pa če vaju zanima še karkoli, oglasita se, kadarkoli sta dobrodošla. Ajda, upam, da ne zameriš za zbadljivke, ponavadi je drugače, saj Slovenci že stoletja čislamo Ajdo.
Živjo Sašo
Kaj si ti odgovoril se popolnoma strinjam z tabo. Še vsak post sem brala kaj je pisal Sašo. Lahko pa povem, da Sašo nikoli nobenega ne žali in ne pluje po forumu. Lahko od zgoraj preberete kako ga je popljuval z grdimi besedami pa Sašo vseeno ni odgovoril na grdi način. Bodite mu za vzgled.
Sašo samo tako naprej.
Lep dan in vikend ti želi
marelica
.
Se bom še jaz oglasila.
Na tem forumu je veliko ljudi. Nekateri so bolj, nekateri manj srečni. Večina se jih niti ne zaveda, kako srečni so, dokler jih kaj slabega ne doleti.
Vsak človek ima tudi probleme. Včasih enega, včasih deset.
Ta forum omogoča ljudem, da povedo svoje mišljenje, povedo svoje težave in prosijo nasvete zanje. Včasih tudi vzpodbudo.
Zakaj bi pljuvali po ljudeh, ki trosijo srečo po forumu (Sašo, Živa…)? To so ljudje, ki nas vsake toliko časa opozorijo, da le nismo tako zelo nesrečni, kot sami mislimo (sebe imam za srečno osebo!)
To bi bilo moje mišljenje.
Za Marka pa tole:
Nisem nikakršen ekspet v angleščini, ampak “sranje”, se po angleško napiše “@!#$”.
Prav imaš, Mark, Ta Sašo je pa res pocukran tip, verjetno ga imajo vsi radi, ko je v družbi z njimi, ko se pobere na internet, pa priredijo žurko, ker so se ga znebili. Saj menda je eden tistih, ki preživi na internetu 24ur na dan, odkod pol pa njemu čas za družinico, ženo, otročičke? Saj je res, da je internet okno v svet, pa tudi lepote Slovenije so tam ,vendar ni to ta pravo okno. Sit sem že tega Sašota, njegovo prilizovanje nežnejšemu spolu, pa kako ta človek rine Primožu v rit, pa to ni res!!! Vidiš Mark, nas je že nekaj, ki tako mislimo kot ti! BRAVO!!
Morda je kdo res tu samo, da išče nasvete, ali da pomaga…Jaz osebno ne. Tu rada diskutiram, provociram, se učim, se smejem, se jezim, se živciram, se raznežim, se zaljubim, ups…, sebe spoznavam. Najraje od vsega pa provociram. To pa zato, ker imama rada dinamiko, ker rada opazujem reakcije ljudi. Tudi svoje reakcije, seveda. Včasih sem ful pametna, včasih pa sploh ne štekam, kaj mi kdo hoče povedati….Npr. :
Enkrat se spomnim, mi je Irena rihtala s Ponočnjakom randi in jaz sploh nisem štekala…
Samo na hitrco, da me ne odnese; glede urnika, poglej si datume pri mojih postih, pa ti bo jasen čas obiskov interneta, ki ga doma sploh nimam in ne mislim imeti,
kot tudi ne mislim tu imeti razprave s tabo, ker, če sem že pod Mark našel ene tri poste na vseh forumih vseh časov, jih pod Jelen nisem našel nič.
Torej Jelen Mark, vse ti bom na dolgo in široko razložil, ko se boš podpisal s tistim nickom, ki ga uporabljaš sicer tu gor, ker drugače nima smisla.
Tudi sam bi lahko uporabil ene 4 nicke, ter pluval nazaj.
No, če primerjam tebe in teran, potem bi lahko rekel, da se v določenih “odtenkih” kar dobro ujemata, kar kaže na skupno kraško zemljo. (v pozitivnem smislu)..
…hočem reči, z užitkom prebiram tvoje diskurse o ujemanju ali neujemanju, partnerstvih, odhajanjih in sploh dinamiki odnosov, konfliktov ali stičnih točk med ljudmi. Žal, so tudi taki, ki ne vedo, zakaj so tu gor, oziroma ne sprejemajo tistih, ki so tu zaradi svojih razlogov. Lep teden ti želim, Sašo.
Osebno menim,da je okus sladkorja v ustih prijetnejsi kot okus zolca. Pa se za mozgane je sladkor zdrav :)).
Kar se tice gledanja TV – rada gledam humoristicne stvari,ker je zivljenje vcasih pretezko,da bi si ga clovek se dodatno grenil z enimi full crnimi in globokimi oddajami.Tudi res KRVAVE kriminalke niso slabe (tako sproscam svojo agresivnost).
O mehiskih nadaljevankah pa ne bi,ker se niti ene nisem videla (nekateri tukaj pa obvladajo,a ne 😉
Sama sem v zivljenju dala skozi ze nekaj res zalostnih,pa sem iz te sole izsla s spoznanjem,da je zalost in stiska manjsa,ce te obkrozajo ljudje,ki znajo tudi kaj lepega (solzavega – za nekatere) povedati in tako dati voljo za nadaljevanje in boj s tezavami. Pozitiven pristop k zivljenju oplemeniti medsebojne odnose.
Tisti,ki imate sladkorno, nikar ne berite:)))
LP A.
Saj to je neverjetno. Zadnje čase se vsak dan najde nekdo, ki mu drugi grejo na živce in ki se neprenehoma spotika ob druge. Pa kaj vas tako “srbi” če je kdo pocukran, pa takšen ali drugačen. Jaz pri Sašotu še nikoli nisem opazila kaj osladnega. Celo dan mi je dostikrat popravil.
Poleg vsega “brezveznega” na tem svetu in vseh svinjarij, ki se nam dogajajo smo menda postali nekakšne tečnobe in vedno iščemo v vsem samo tisto najslabše.
Ne vem, zakaj se nekdo utruja in bere poste nekoga, ki mu ni všeč. Saj jih sploh ni težko preskočiti in pri vsaki stvari tudi ni treba kaj dodati.
Ko sem sama bila v težavah sem tukaj našla ljudi, ki smo mi precej dvignili moralo. Prav dobre volje sem postala, ker sem si tukaj našla tolažbo in mislim celo prijatelje.
Sedaj pa vse kaže na to, da vsi dobivamo nekakšne predznake + ali -. Če imaš plus, dobiš aplavz, če imaš – pa pljunek.
Mater, verjetno bo res najboljše da te strani izbrišem iz najljubših in grem na sprehod. Tam verjetno razen kakšnega divjega prašiča ne bom srečela kaj hujšega.
Pa lep dan vsem skupaj.
Lena