Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje Je taka slabost normalna???

Je taka slabost normalna???

Noseča sem 6 tednov.

Do sedaj mi je bilo včasih malo slabo, malo omotice,.., nič hudega.

Včeraj zvečer pa se mi je začelo ful vrteti, ponoči mi je postalo slabo, zjutraj sem pa že bruhala, čeprav od včeraj opoldne nisem nič jedla, so šle same sline iz mene.

Cel dan me ful glava boli, vrti se mi, vse mi smrdi, ne morem jesti, pa slabo mi je. Bruham še ne, saj nimam kaj.

Je ta nenehna slabost normalna, bo kmalu nehalo? Upam, da mi ne bo slabo celo nosečnost, saj še dva, tri dni človek težko zdrži brez hrane in z nenehno slabostjo.

Prosim za kakšen predlog, saj je to zelooooooooo mučno.

Anči**

Moja prijateljica je imela podoben problem. zaradi tega je bila tudi 3x v bolnisnici. Vendar je sedaj v 4. mesecu in tezave so skoraj izginile.

predlog? pocakaj. bo minilo. ce ne prej, pa po porodu 😉

No pa da ti mal pojamram. Meni je slabo od 6 tedna dalje. Zdaj sem v devetem.
Ne smem pomislit na hrano. En trenutek mi nekaj paše, potem ko odprem hladilnik mi že gre na bruhanje. Cel dan mi je slabo. Ne smem mislit na hrano.
Bruham ne, na srečo, ampak ti povem, da…bi z veseljem če bi bilo kaj bolje.

Meni se tudi skoz riga in spahuje.
A to riganje in spahovanje še sodi v nosečniško slabost. Je še del normale.

In poleg vsega sen še zelo zaprta.

E pa menda bo ja tudi to minilo:))

Ja, kar normalna. Da te “potolažim”, da je meni še vedno slabo pa sem v 17 tednu.

Ja ja … poznano. Ravno tako se je začelo nekje v 6. tednu … sedaj sem v 9. tednu in mi je vedno huje. :((( Jem ne skoraj nič … bruham ko vidra … glava me boli (tudi zato verjetno, ker sem opustila kavo, ker je enostavno nisem mogla pit) … piska mi v ušesih (verjetno zaradi nizkega pritiska) … utreujena sem za znoret. Sploh ne morem normalno funkcionirat. Doma imam še 3-letnika, ki me samo žalostno gleda, ko cele popoldneve preležim na kavču in se ne morem igrat z njim. :((( Pol me pa zjutraj nikakor noče pustit v službo.

V prvi nosečnosti sem imela tudi rahle slabosti, ampak so bile resnično mačji kašelj proti temu kar imam sedaj. Tudi jaz upam, da bodo kmalu minile, ker enostavno ne zmorem več. Ravno včeraj sem razmišljala, da bi mal poklicala mojo dohtarco, če bi mi dala kak dan bolovanja, da pridem mal k sebi. Čeprav ne vem če sem že zadosti slaba za bolovanje. :)))

Sicer pa … sej bo. Je dala že marsikatera še kako hujšo obliko skozi … pa ja jo bomo tut me. ;))))) :))))

evo,še jaz…..tud slabo od 6.tedna naprej,včeraj dopolnila 10 tednov…in sem se že tudi spraševala če je to normalno…..tolažim se samo s tem da upam da bo kmalu minilo…..

sem pa na bolniški in če bo šlo tko naprej bom morala malo podaljšati….

bugi,zakaj pa misliš da še nisi preveč b”boga” zabolniško…..po prigodah ki jih tukaj gor beremo bi ti jaz takoj dala bolniško….

punce,mislimo pozitivno…

lp

Ma se tako otepam te bolniške .. večinoma zato, ker sem bila letos veliiiiko bolna (sem fasala čisto vsako virozo od ta malega in za finiš še vodene koze) :))))))))))) … pa da grem zdej še zaradi slabosti na bolniško. Kaj pa vem. Se mi zdi, da bi mogla bit že kot zobmi, da bi se odločila. :))))) Ma ja … sej bomo videli kako bo naprej. Dokler se zjutraj še lahko dvignem iz postelje bom vztrajala … ko pa ne bo več šlo, bom pa vseeno poklicala dohtarco … :)))))))))))))))))))))))))

aha….no pa saj vsaka zase ve…kam si se pol naročila na nuhalno…..jaz komaj čakam k pri ta prvem tega pregleda nisem imela……ti si bila pr prvem v domžalah..jaz sem se naročila tja…kako zgleda…je dovolj prijazna….

lp

Ma ja … sej pravim. Saj če letos ne bi bila toliko na bolovanju ne bi odlašala … sam zaradi vseh okoliščin … raje ne, no. :)))))

Na nuhalno sem se naročila v Dravlje … 10.9. popoldan … Komaj čakam/va. :))) V prvo sem bila v Domžalah, ja … samo je bila takrat Strahova ravno na porodniškem in jo je nadomeščala ena druga, ki je bila zeloooooo fajn. Baje pa da je tudi Strahova fantastična. Sedaj sem se naročila v Dravlje ker mi je pač mal bližje … :)))))))))) … Saj bi se lahko sicer tudi v Postojno, sam nisem zaslednila nič o tem kako je tam, tako da sem se odločila kar za Dravlje. Sam baje, da ne bom imela Pušenjaka … ampak da bo nekaj ginekologinja. Sem že pozabila katera. :)) Pa saj je vseglih … važno da pogledajo če je vse ok. :))))))))

no jaz imam pa 4.9….tudi komaj čakam..pa še tavelikega fantina bova vzela s seboj….no sej se še kaj tipkamo….grem v horizontalo…..

drži se,lp

New Report

Close