je sla katera v nosecnosti v solarij?
Pozdravljene!
Zanima me, ce je katera sla v solarij? Vprasala sem ginekologa, prebrala vse odgovore od dr. Pusenjaka….pa vseeno…
Konec aprila imam poroko, sla bi 4x pa 5 minut,toliko, da ne bi bila glih jogurt…
Pa vseeno se ne morem odlocit, al ja al ne…Otrocek mi vsekakaor pomeni vec kot malo barve…
Lp, Nejka
Če ti otroček pomeni več kot malo barve, nikar ne hodi v solarij! V reviji Nosečnost odsvetujejo uporabo solarija, savne in še nekaterih stvari v nosečnosti. Solarij je škodljiv tudi če nisi noseča, kaj šele sedaj…
Nasvet: za poroko si izberi tako barvo obleke, ki ti bo naredila lepo barvo kože in te ne bo še bolj posvetlila ali kot ti praviš, da ne boš izgledala kot jogurt. Tudi z različnimi barvami obleke se da delati čudeže!
Lp
Zivjo!
Imas izkusnje s temi kremami? Enkrat sem imela od loreala, pa sem bila vsa flekasta, pa se obupno sem smrdela…Tako po tistih zelenih orehovih lupinah…bljak!
Bom sla zraven dragega in ga pocakala zunaj, bo najbolje…Pusenjak zagotavlja, da ni nic narobe s solarijem, tudi gin je rekel, da otrocku ne skodi,kvecjemu moji kozi…
Sem pa res zelo bleda, sploh pa sedaj, ko se hemoglobin se znizuje, pa nic kaj soncka ni…
Lp, Nejka