Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje je sla katera v nosecnosti v solarij?

je sla katera v nosecnosti v solarij?

Pozdravljene!
Zanima me, ce je katera sla v solarij? Vprasala sem ginekologa, prebrala vse odgovore od dr. Pusenjaka….pa vseeno…
Konec aprila imam poroko, sla bi 4x pa 5 minut,toliko, da ne bi bila glih jogurt…
Pa vseeno se ne morem odlocit, al ja al ne…Otrocek mi vsekakaor pomeni vec kot malo barve…
Lp, Nejka

Če ti otroček pomeni več kot malo barve, nikar ne hodi v solarij! V reviji Nosečnost odsvetujejo uporabo solarija, savne in še nekaterih stvari v nosečnosti. Solarij je škodljiv tudi če nisi noseča, kaj šele sedaj…

Nasvet: za poroko si izberi tako barvo obleke, ki ti bo naredila lepo barvo kože in te ne bo še bolj posvetlila ali kot ti praviš, da ne boš izgledala kot jogurt. Tudi z različnimi barvami obleke se da delati čudeže!

Lp

Na solarij kar pozabi, če res hočeš svojemu otroku in tudi sebi dobro… Edina zdrava zagorelost je tista iz tube. Si že pomislila na kremo za samoporjavitev? Odlični sta Clarins in Decleor.

Zivjo!
Imas izkusnje s temi kremami? Enkrat sem imela od loreala, pa sem bila vsa flekasta, pa se obupno sem smrdela…Tako po tistih zelenih orehovih lupinah…bljak!
Bom sla zraven dragega in ga pocakala zunaj, bo najbolje…Pusenjak zagotavlja, da ni nic narobe s solarijem, tudi gin je rekel, da otrocku ne skodi,kvecjemu moji kozi…
Sem pa res zelo bleda, sploh pa sedaj, ko se hemoglobin se znizuje, pa nic kaj soncka ni…
Lp, Nejka

Samoporjavitveno kremo (trenutno Ombio) uporabim vsaj dvakrat tedensko, predvsem med vikendom, ko se nič ne pudram. Nikoli še nisem bila flekasta. Dobre tovrstne kreme so narejene iz grozdnih pešk. Morda bi vprašala v drogeriji, običajno znajo prav svetovati…. želim ti optimalno izbiro… Pozdravčke!

Moj fantič je 6 mesecev star. Zdrav, vesel, nasmejan….

Bila sem v solariju 6x ravno zaradi poroke. Idi v solarij, kjer se da naštimati ventilacija, da ti ne bo vroče. Žarki so pa popolnoma enaki kot na soncu.

Predhodni odgovori so pretoirani in brezvezni.

Ja zarki so isti ja, sam da 5min v solariju je isto kot celi dan sonciti se na soncu.

New Report

Close