Je se kdo nasedel Grawe-u?
Zavarovali so mojo zeno in to stiri leta pred penzijo.. Tako bi imela moznost, da si z zmanjsano penzijo placuje obroke za rento v daljnji prihodnosti, hehe. .. Seveda je sama kriva, kaj pa ni dobro poslusala.. Tudi sam sem kaksnih sest let pred penzijo….Ja, jaz sem pa nasedel, ker imajo tudi opcijo SG5S ali nekaj podobnega, kjer “kao” zavarujejo tudi osebe s prebolelimi ali obstojecimi boleznimi, ki jih celo stimulirajo za vsako leto prezivetja zavarovalne dobe.. Med taksne na zalost sodim sam.. Prvi obrok moras vplacat ze pri podpisu ponudbe.. Dostavis vso razpolozljivo zdravnisko dokumentacijo, ki pa seveda za njihovega zdravnika ni zadostna.. In se zacne…
Hoj moj prijatelj!
Zal mi je, da so te tako nat….! A zdaj je pac to, kar je…Cimprej najdi nacin, da jo zbrises “ven”, kajti ce nimas vec kakor 10 let do penzije, se taksna zadeva najbrz ne izide…Vsaj meni je to razlozila na osnovi izracunov neka dobra znanka, ki je financarka in stoji na tleh z obema nogama, pa se z rokama se za kaj drzi, hi, hi…
Menda bi bilo pri nekaj manjkajocih letih do penzije bolje, da namensko nakazujes na banki sredstva na odpovedni rok ali vlagas ta “imaginarni” denar v kaksno nepremicnino….
Zelim ti, da se cimprej resis zoprne situacije in slabega obcutka in LP!