Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Iščete delo/delavca? JE PRILOŽNOST IN JE ČAS ZA SPREMEMBE!

JE PRILOŽNOST IN JE ČAS ZA SPREMEMBE!

aleš, lep pozdrav!
Tudi jaz sem ena izmed tistih, ki si na vse pretege išče službo in čedalje bolj, iz dneva v dan ugotavljam, da so mesta za službo žeoddana po nekem čudnem kriteriju. Vse temelji na “dobrih vezah in poznanstvih”na žalost in tako verjemi, da je že veliko podobnih meni, ki bi dala vse od sebe, ko bi dobile službo in bi nekaj naredile, vendar…
Razumem vse tiste skeptike, ki ne verjamejo v to kar si ti napisal. Ampak saj nisi niti veliko napisal, se ti ne zdi, da bi si zaslužili malo več informacij, če že daš to na forum?
No, tudi sama sem se spraševala kaj ponujaš in skozi razprave si se mi zdel morda celo malo grob in preveč nasramen kot da te je to razpravljanje in nevera od posameznikov vrgla iz tira in si izgubil nit za taktnost. Upam, da ne zameriš, vendar kr poglej nazaj in boš videl, da si v svoji veri v to stvar, ki si jo izpostavil postal napadalen na vse tiste, ki so ti rekli kaj negativnega glede tega joba. Mi daš prav?
In nikar se ne čudi, če ljudje tako reagirajo, saj nisi nič povedal zakaj se gre in kaj se dela. Čemu to skrivanje in prekrivanje?
To me spominja na tiste Amwayeve notice:” Prid danes zvečer poslušat o neki stvari, boš vidla, da ne bo zastonj. če boš verjela v to kar ti bodo povedali, boš še bogata. “
No pa dovolj. Špe vedno imam željo delat in še vedno me zanima kaj onujaš in o čem se gre. Pa predvsem kam lahko pridem do predstavitve in kakšni so pogoji dela?
Pa hvala za razumevanje, bilo je dobronamerno.

Nisem hotel razglabljati ravno zaradi tega, kar je sedaj nastalo. Zato sem tudi pustil mail v pričakovanju, da se bodo javili resni. Povsem se strinjam s tabo kar si napisala, zato bom vesel, če se boš javila na mail:
[email protected]
Lep pozdrav

Olje 31 je res od justa, za ostalo pa si se zmotila!

New Report

Close