Najdi forum

je pravi čas?

Imam fanta (18) s katerim sva skupaj že 1 leto. Imam ga zelo rada in prepričana sem, da tudi on mene. Nikoli me ni silil v spolni odnos, čeprav vem, da si tega močno želi in čaka, da bom jaz pripravljena. Oba sva se nedolžna (jaz 17). Počasi se pripravljam za prvič a imam premislek;kaj če mi bo vseeno žal?ali sem še premlada za pravi sex?
Samozadovoljujeva en drugega;njemu pride vedno, meni ni pa še nikoli, a mi postaja vedno bolj všeč – bom pri sexu končno doživela orgazem?

Vam je bilo kdaj žel za prvič?

Hvala za odgovore.

Draga jagoda!
Če se imata zares rada,kar veselo na delo.stara sta dovolj.SAMO NE BREZ ZAŠČITE KER NE VEŠ KAJ POMENIJO POSLEDICE.SI VSEENO ŠE MALO PREMLADA ZA OTROKA.ZAŠČITA NAJBOLJ ZDRAVA KONDOM(28LET)

Nikoli mi ni bilo žal izgubo nedolžnosti, ker sem jo izubil s fantom, ki sem ga imela rada in tudi sedaj po 10 letih sva še vedno prijatelja in imava vsak svojo družino. Je pa res, kot pravi Dezire, zaščita, zaščita in še enkrat zaščita. Pa srečno.

Če si pripravljena, potem kar začni. Tudi jaz sem se tako spraševala, potem pa sem le naredila en korak naprej. “In zakaj tega nisem storila že prej?”, sem se spraševala.

Jagoda je pisal/pisala:

> Samozadovoljujeva en drugega;njemu pride vedno, meni ni pa
> še nikoli, a mi postaja vedno bolj všeč – bom pri sexu končno
> doživela orgazem?

Prvič… zelo malo možnosti, kasneje pa… boš videla

se strinjam z majči in eden.. če ga maš rada.. itak!! sicer se boš res po par sexih (ko se navadš na nek novga) vprašala: KI SM BLA PREJ!? orgazm pa kot pravi eden.. na začetku bolj težko da ti bo pršlo.. pol pa… :))

Vidva kar dajta, vendar se o tem kaj pogovorta. Izberita si primeren prostor in dovolj časa. Ne pozabita na zaščito! Ne, meni ni bilo žal, res pa je, da si nisva izbrala ravno najboljšega časa in da se nam sedaj kljub temu, da sva še skupaj zdi, da sva prekmalu.

Tkole je-ce misls da si pripravljena…potem kr!! ne pustit tipa cakat. Sam da bo lepo ne pa da bosta pjana al pa kej podobnga…zato ker to pa ni ql!!

Uzivej u prvic…:)

ajde

Z mojo sva ze vec kot eno leto skupaj in sva prvic po enem mesecu. Vsa cast vama, da sta tak dolgo zdrzala. Sex ni zagotovilo za orgazem (sorry, ampak tak je). Po moje ti ni treba vec cakat, ce pa bos obzalovala, bos sama vedla zakaj. Splaca se tvegat, verjem. Jzt nism nikol obzaloval.
Pa uporabta konkretno zascito, ne “pazil bom”! Tip bo med prvim sexom mal tzk obvladal svoje telo in se lahko hitr zalom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close