Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza Je možno da imam multiplo sklerozo?

Je možno da imam multiplo sklerozo?

Lepo pozdravljeni!

Pred dvema letoma sem dobil iz neznanega razloga napad panike.Pred tem sem vzel kofeinsko tableto in še zdaj ne vem če sem bil paničen od kofeina ali sem si samo mislil da me je naspidiralo vse skup.Skratka,ko sem šel zvečer spat me je oblivala vročica tresel sem se,prav tako,me je mravljinčila leva roka in občutek kot da bi drevenela.Drugi dan sem bil cel pobit mogel sem domov in šel takoj k doktorju kjer niso sumili nič le na vznemirjenje.Čez nekaj časa sem dobil vnetje želodca,prav tako nisem mogel več normalno iztrebljat blata in urinirat.Vsi ti simptomi še danes trajajo.Po telesu imam občutek nemoči kot bi me povozil vlak po glavi mi rojijo negativne misli prestrašim se že če kje kaj šumi.Občasno mi pred očmi poplesavajo tudi bele mušice in imam občasne glavobole.Živim dobesedno v peklu.Sem mlad in imam toliko problemov,da bi si najraje sodil sam in se ubil.Naj še povem,da preden grem spat mi trza leva noga v glavi pa imam občutek kot bi postala težka oz občutek kot da bi se kam pogrezal.Upam na dober odgovor hvala vam lepa vsem skupaj

New Report

Close