Je možno?
Ojla….
Zanima me, če mi bo kdo odgovoril…zanima me ali je to navada, ali je zaljubljenost, ali samo nekako želja po nedosegljivem…
gre se za mojga bivšega, s katerim sem v osnovi jaz prekinila pred precej leti…vendar je tako, da zmeraj mislim in imam fantazije o bivšem…in takrat ko se dobiva nama je super, enkraten seks, super pogovori, energija kar skače med nama, samo hkrati pa se oba zavedava, da nekako nisva za skupi…
Kaj mi je…ali so to res neizživete sanje, fantazije z njim…res ne vem, vem le da ga blazno pogrešam, ko imava oba preveč dela, pa se ne moreva dobiti, ali pa ko nama priložnost ne dopusti srečanja:-(
Primož, kaj prviš?
Nisem popolnoma razumel, ali samo razmišljaš, da se dobivaš z njim, ali je to tudi res.
Poleg tega pa nisi napisala ničesar o sedanjem življenju. Imaš partnerja?
No ja, kakorkoli že, če samo sanjariš o njem in čudovitih pogovorih in o čudoviti energiji, , potem se moraš zavedati, da so to sanje, kajti resničnost je neklaj popolnoma drugega, ali bo vse to o čemer sanjaš tudi v realnosti tako, ali pa si samo želiš, da bi to bilo. Mogoče je celo razlog, da o tem sanjariš ravno v tem, ker tega ni bilo. Imela si ga rada, kar občutiš še vedno v podzavesti, prekinila pša si zato, ker ni bilo ravno tega o čemer sanjaš. To o čemer sanjamo pa ni odvisno od partnerja ampak od nas samih. LAhko je on lahko pa kdorkoli drug, ampak mi smo tisti, ki krojimo svojo srečo.
Nihče pa ne sanja o tem, kar bi bilo zanj brez pomena.
Kdor pa ne poiskusi pa ne more vedeti, torej, kaj ti preostane, da si vzameš čas in rpeveriš enkrat za vselej, ali bi lahko bilo drugače in ponovno ali ne. Top je pa tako enostavno, samo čas si moramo vzeti in poklicati – ter pogovor.
Primož