Najdi forum

je morda homosexualec?

Pozdravljeni!

Ali obstaja povezava med ženskarjem in prikritim homosexualcem?
Fant (skupaj sva bila le 2 meseca, vendar se že 3 leta poznava) je namreč spal že z veliko dekleti, imel pa dve dolgoletni zvezi z dekletoma, kateri je obe varal in jih večkrat prizadel.

Z menoj si je želel zelo malo sexa. Morda enkrat na dan in to v samem začetku, ko naj bi bila strast na višku, po nekaj tednih zveze pa je lahko zaspal zraven mene ne da bi se me dotaknil – celo imel je izgovore, kot npr. da se je preveč najedel in da ga boli trebuh. Takšno vedenje mi je dodobra načelo samozavest, ker ga očitno nisem privlačila dovolj. Drugače dobim od zunaj veliko znakov, da sem čedno dekle. Vzburjali so ga javni kraji in med drugim mi je predlagal sex v troje (še z enim dekletom) – “še malo smetane” …

Je možno, da svojo impotentnost oz. homosexualnost, katere si ne prizna, skriva za tem, da menjava partnerice? Je normalno, da ga mlado dekle ne vzburja dovolj in da rabi razne popestritve?

Za njegovega najboljšega prijatelja sem v roku ene ure ugotovila, da je zaljubljen vanj, torej v mojega tedanjega fanta – med drugim tudi zato, ker sem čutila ljubosumje name. Ko sem ju vprašala kje sta se spoznala, je njegov prijatelj rekel, da sta bila predno sem prišla jaz ljubimca. Naj bi bila šala, vendar pravijo, da je v vsaki šali kanček resnice.
Po novem letu, pred dvema letoma, sta bila poleg naju v stanovanju, kjer je bival kot študent, tudi dva njegova kolega, eden odkriti gay, drugi pa je imel uradno punco. V tem času sta imela ta dva kolega spolne odnose.

Sama sem ga vprašala kako je z njim in fanti, vendar je rekel, da se mu moško telo gabi.

Na splošno v svojem življenju ni srečen. Vedno nekaj išče in išče, skadi precej trave in tudi dosti pije. Za v družbo sicer velja kot zabaven fant, med 4 stenami pa je bil vsaj z mano velik dolgočasnež. Kot da ne bi popolnoma vedel, kaj naj počne z menoj.

Kaj pavite na to?

Iz tega kar ste napisali mislim, da je vaš fant biseksualen, poleg tega pa osebnostno nezrel.

Alenka B

A ste kdaj pomislili da bi naklonili kaj vec kod svoje telo, naprimer lepo besedo ali odkrit pogovor. morda pa fant potrebuje ne jesusa

mir in dobro

New Report

Close