Je moj fant potencialni gej?
Monica naredi mi uslugo in preberi link na Nedin prvotni problem, iz drugega foruma. Potem se oglasi in povej če je vzrok pravi.
Bo šlo, ali boš spet trmarila po svoje?
tista neda iz drugega foruma nima po vsej verjetnosti čisto nič s tole nedo.
tista oseba ima plav nick zaradi tega, ker je dala not en BV mail, tale tukaj pa je registrirana
se mi zdi, da je vsaj 30 let starostne razlike med obema
eh ja, kok ste eni nestrpni do drugačnosti, pa saj ne vem kaj vam je,…. pa mislite, da ste vi idealni??????
ne vem zakaj tolko pluvate po vsakemu, ki ni po vašem okusu?
Tisti, ki najbolj pluvajo, so mi še najbolj sumljivi 😀 veliko je takih, ki se bojijo lastne sence in si ne upajo probati tistega, kar jih privlači.
Mislm kje živimo?!?
Tolko o toleranci. Ne vem v čem je Vaš problem??????
Ste total čustveno neinetligenti 😀
Djte najprej pred svojim pragom pomest, potem pometajte sosedovega.
z ljubeznijo, Nejc
Spet nekdo, ki mu je gledanje Jerry Springerja pustilo posledice.
to sta 2 različni osebi,dve nedi.
kot sem rekla,vem da neboste verjeli,vse več žensk zanima tudi sex v troje,pa če se babe na glavo postavite tako je in ni nič narobe,zakaj pa ne.
In zakaj takoj sklepate češ dec pokvarjen punci vsiljuje sex v troje,tudi punce smo včasih pokvarjene-čeprav jaz temu nebi rekla pokvarjenost ampak različne želje in pogledi na sex.Če sta oba partnerja zato,pa naj .
sem poskušala – dva enaka registrirana nicka – se ne da.
odvisno od tega, kdaj registriraš nick
če ga je tale neda registrirala, ko je oddala vprašanje, potem je en mesec pred tem lahko vsak brez problema uporabil isti nick.
se pa na daleč vidi, da sta pisali dve različni osebi
Oba nicka sta registrirana. Ko je registriran eden, drugi istega ne more.
Način pisanja je pa nalašč drugačen, si pomislila na to?
Sploh glede na dejstvo, da se ne ena ne druge Neda več ne oglaša.
drugi nick na tistem drugem forumu ni registriran
kar klikni ga, če meni ne verjameš
to bi bilo isto, če bi ena polonca pred pol leta nekaj spraševala, potem pa bi se pojavila nekje drugje še ena polonca in spraševala nekaj popolnoma drugega. kot da je slovenija tako mala.
Da sprobam.
Ups, pa res. Maš prav.
In kak sta zdaj vidve ugotovili kateri nick je registriran, kateri pa ne? Če kaj vem, je nick v plavi barvi registriran.
Ne, ni nujno. Ce je nick v modri barvi pomeni, da ima naveden e-mail naslov.
definitivno mu tik pred koncem porini kar dva prsta v rit
v cosmopolitanu je enkrat pisalo, da imajo moški v riti ob tisti svoji prostati podobno kot ženske G točko in potem znorijo od tahudga orgazma
najboljš je, da ga prej malo srat, da boš imela za nohti fajn rjav ali pa una ta tretja-tretji
juhujuhu
Nisem brala vseh komentarjev, ker so se mi prvi trije zdeli otročji in nezreli. Se opravičujem, če ti je kateri izmed bralcev pametno odgovoril.
Jaz bi rekla, da ne gre za nagnjenost k homoseksualnosti. Zadnjična odprtina je zelo prepletena z živčnimi končiči in zaradi tega občutljiva na dotik. Večini fantov/moškim je všeč, če se igraš z njihovo luknjico, jo nežno obkrožaš s prstki, jo božaš, poljubljaš itd., odvisno je samo od njihovega dojemanja spolnosti. Spolnost ni omejena na človekovo spolno usmerjenost, spolnost… enostavno paše. Ko se fant/moški znebi občutka, da je to “gay”, lahko doživi močnejše orgazme. Tudi ti se znebi tega občutka in enostavno uživaj, da ti zaupa in da skupaj doživljata mmmmm…. 🙂
Sicer pa je verjetno tudi tebi všeč, če te fant oralno zadovoljuje, boža… Ko bo enkrat mimogrede zdrsnil čez drugo luknjico, boš ugotovila, da je prijetno tudi tebi.
Kakorkoli, to, da mu paše orala in stimuliranje zadnjične odprtine, ni znak nagnjenja k homoseksualnosti.
Saj zato ravno sprašujem, ker sem kliknil.
Saj zato ravno sprašujem, ker sem kliknil.[/quote]
ja no, če klikneš tole nedo s tega foruma, se ti pokaže podatek o registriranem nicku, če pa klikneš nedo s tistega drugega linka, se ti pa odpre mail, ki ji ga lahko pošlješ.
če je uporabnik neregistriran in napiše pri oddaji posta svoj e-mail naslov, bo ime ravno tako modro, kot bi bilo, če bi bil registriran.
To že, ampak ne moreš pa pisati pod enim nickom, ki je že registriran, tako da gre najverjetneje za isto Nedo.
Kaj pa če bi se ti najprej s fantom DO KONCA spoznala v dvoje, preden greste v troje?
Forum je zaprt za komentiranje.