Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Prebavila Bolezni prebavil (gastroenterologija) Je lahko to resen zdravstveni problem?

Je lahko to resen zdravstveni problem?

Živjo!
Že kar nekaj časa opažam, da se v blatu vedno pojavijo majhne, rjave in bele bunkice/kroglice, ki počijo, če jih stisneš. So približno tako velike in take oblike kot pečka jabolka, a danes sem opazila v blatu malo večjo bunkico kot ponavadi in postala sem zaskrbljena. Stara sem 18 let, visoka 173 in težka okoli 70 kg. Nikoli nisem imela resnejših zdravstvenih težav. Čeprav se ti ‘koščki’ v blatu ponavljajo že kar nekaj časa nisem opazila, da bi to povzročilo kakršnekoli težave. Nimam težav z odvajanjem ali s prebavili nasploh. Bi lahko mogoče iz opisa razbrali, za kaj gre oziroma če je moje stanje resno?
Hvala za Vaš trud in čas!

Spoštovani!

Ne vem, kaj bi te kroglice pomenile, se pa lahko naredi analizo v mikrobiološkem laboratoriju, če vas zanima. Vzorček blata nesete na pregled v posebni transportni posodici, ki jo kupite v lekarni. Koliko pregled stane, vam bodo povedali v laboratoriju.

LP, Marija Š. Gašperšič

**************************************** Marija Štefančič Gašperšič, dr. med., spec. družinske medicine

New Report

Close