Najdi forum

Je lahko še slabše ??

Pred kakšnim letom sem že pisal na to temo in pač od takrat se je bore malo spremenilo, nekje moram izlit vse to, ker doma tako ali tako nima smisla …

Skratka s partnerko toneva vedno globje, predvsem zaradi njenih izpadov, žaljivk, nekomuniciranja in pa predvsem zaradi njene službe, ki jo vidno utruja. Dela kot medicinska sestra na intenzivi in nočne ter 12h izmene med vikendi jo ubijajo. Sam delam enoizmensko delo od 6-14 ure brez vikendov – ravno zaradi otrok (imava 2 otroka).

Skratka neke komunikacije ni, posledično ni spolnosti, sploh si ne vzame časa za naju. Vse kar imava je, da se nonstop kregama zaradi nekih bv stvari ki so povsem rešljive. Zmožna je ignorirati tudi celi mesec in se ne pogovarja razen kakšnih nujnih stvari, zmožna je tudi grdih zmerljivk tako do mene kot otrok.

Otroka (4 in 7 let) sta zaenkrat super, brez kakršnih koli problemov in sta tudi zelo navezana name, ker sem tudi večino časa z njima. Ravno tako ogromno dela postorim doma – od čiščenja, pospravljanja, popravljanja stvari/renoviranja – skratka nič mi ni težko.

Me pa boli ker sem vedno zavrnjen, vedno je NE. redki so trenutki, da lahko rečem danes je blo pa super in pa vedno je ona tista utrujena in nezadovoljna z vsem.

Sam poizkušam da bi šla vsaj na kak sprehod, večerjo, kino bilo kaj ampak noče, pravi da se ji neljubi in to me frustrira ker ni fajn občutek da ti ljubljena oseba vedno reče ne.

Lahko dam primer lanskega dopusta (avgust 2024) – bili smo na morju 10 dni, vse super brez kakršnega koli kreganja, spodnašanja, žaljivk … celo po 1 letu nama je uspelo 2x seksat v teh 10 dneh. Nakar se vrnemo domov in od takrat (danes smo 7.2.2025) ji še ni uspelo nameniti 5 min pozornosti za naju. nonstop je neko izogibanje (grem brat knjigo, sem utrujena grem spat) pa ne mislim seks, muči me ker se niti ne pogovarjama, vsak večer ko otroka zaspita (hči spi v spalnici) sem v dnevni, in ji pravim pridi boma pogledla kak film pa magari pride in samo zaspi tam, meni to pomeni ogromno. ampak iz tega nič …

Sam sem karakterno kar dober z živci, ampak me muči ker držim v sebi – moški smo pač takšni, da osebne stvari težko izpovemo. Zato se kar dosti ukvarjam s športom, da si vsaj malo zbistrim glavo in odmislim vse skupaj.

Najbolj me boli ker vse kar predlagam je vedno NE …

Spoštovani,

za nas uporabnike foruma je dorodošlo, kadar imamo priložnost spremljati zapise o isti težavi skozi daljše časovno obdobje. Vaš prvi zapis in moj odgovor lahko bralci najdejo tukaj: https://med.over.net/forum/tema/totalna-ignoranca-s-strani-partnerke-22514102/

Lep pozdrav,

Uroš Drčić

*** mag. Uroš Drčić, transakcijski analitik - psihoterapevt *** m: 031 336 452 *** e: uros@revitacenter.si url: revitacenter.si
Objava čaka odobritev
Objava čaka odobritev

New Report

Close