Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Je kdo zadovoljen s prenosno klimo?

Je kdo zadovoljen s prenosno klimo?

?

Jo imam v sluzbi po sili razmer. Dela sicer OK, hladi in razvlazuje. Je pa FUL GLASNA. In rabis odvodno cev, kar pomeni luknjo v okno. In seveda plastenko za vodo, ki se nabira.

Doma imamo starejso Gorenjevo, originalno neka azijska z gorenjevo znamko gor, ki je obupno glasna, na morju pa cisto novo Becovo, ki je super. Zvok ima dokaj prijeten, tak kot burja, voda se sploh ne nabira, ce nimas ekstra nastavljenega razvlazevanja. Zelo zadovoljni. Cev speljana kar cez pirprto okno cez pa damo tezko zaveso in ne vdira v prostor vrocina.

To Becovo sem tudi jaz gledal. Povej mi samo, ali lahko hkrati hladi in razvlazuje, ker hlajenje brez odvzema vlage iz zraka je brezveze. Vem pa, da je sistem tak, da kondenz izpareva nekje na vrocih povrsinah klime, tako da se vlaznost zraka ohranja.

Imela v prejšnji službi, dokler nisem dobila prave …. bolj si jo slišal, kot pa občutil njeno delovanje 🙁

Jo imamo, hladi v redu, je malo glasna, ampak mene ne moti. Ima odvodno cev. Mi je itak nimamo non stop prižgane, jo prižgemo vsake toliko časa, ker ne maramo, da je prevelika temperaturna razlika.

V glavnem so prenosne klime stran vržen denar. Treba je kupiti pravo klimo. Saj niso drage, oziroma si jo lahko kupite na obroke, pa ni tako hudo. Nima se pa smisla matrati brez nje.

Točno tako, kot da bi sedela poleg reaktivca, ohladila pa itak ni nič.
Pa bila je v službi, sama nikoli ne bi kupila takšnega šrota.

Pri nas enostavno zaradi mansarde zunanja enota klasicne ne more na streho. Za bonus je ne dovolijo niti z Zavoda za zascito kulturne dediscine

Za stanovanje oziroma sobo stran vrzen denar, za prikolico pa super odlicno ohladi. Za druge vecje prostore ni primerna.

New Report

Close