je kdo iz londona?
živjo!
zakaj sprašujem? zelo si namreč želim iti v london, pa mi bilo v veliko pomoč najti tam nekoga, da mi pomagal najti kako poceni prenočevanje, pa povedal kake zanimivosti in zadeve, ki jih ponavadi navadni turisti ne opazijo….mogoče, bi mi za kako razumno plačilo lahko ponudil tudi kako svojo sobo..za par (5) dni..šla pa bi s fantom najbolj vrjetno drugo leto spomladi :)))
hvala za vašo dobro voljo 🙂 pa tudi kaka druge ideje in nasveti v zvezi z londonom so dobrodošli
hvala in pozdrav
lara
Pozdravljena,
jaz sem bila letos v londonu in je res krasen, ampak ZELO drag. Jaz sem imela prenočišče, pa sem vseeno za sedem dni, za oglede, underground in hrano, porabila 130.000 sit. Pa racunaj, da si nisem cisto nic kupila,pa tud hud jedec nisem. Nocem te strasiti, sej ne vem kaksne so tvoje denarne zmožnosti, ampak za studentki zep se mi zdi kar veliko. Seveda, bi pa takoj spet sla in mi ni zal, da sem sla. Res je super mesto.
Glede ogledov ti priporocam Madam Tausad(voščene lutke+planetarium), živalski vrt in pa seveda čimveč pubov :))))
Priporočam ti, da se preprosto sprehodis po mestu, marketih( ob sobotah), gres v kino.
Upam, da sem ti kaj pomagala, če te pa še kaj zanima se še oglasi!
Twin
kje si pa mela prenočišče? pri prijateljih? zdi se mi da je to najdražje…
V Londonu je bila pred leti slovenska zupnija, kjer se je dalo poleti prespati za 7 funtov na noc. Ne vem ali se obstaja….. A zivi kdo v Londonu, ki lahko to potrdi in morda navede vec podatkov? Prenocisce je bilo bolj spartansko (skupinske spalnice in lastno pospravljanje in pripravljanje hrane), ampak za studente je bilo v redu, pa se poceni je bilo.
Zivjo!
Midva s fantom sva bila letos v Londonu od 23.-30..in bilo je res super. Dobila sva eno varianto B&B (postelja+zajtrk) za 15Łna dan. Imela sva se res super…ogledala sva si kar nekaj, vendar je en teden premalo za ogled celega londona. Za prenocisce&prevoz sva dala okoli 70.000, drugace pa sva na dan porabila za hrano itd. okoli 10Ł. res je super.
Ce te karkoli zanima, naju lahko vprasas in z veseljem bova odgovorila.
Lp,
Tanja
kaj je to varjanta B&B? kje sta to dobila?
bed and breakfast = preočišče in zajtrk
Slovenski katoliski dom se vedno obstaja. Priporocam, da kontaktiras vnaprej za cene, rezervacijo, itd.
Naslov:
G. Stanislav Cikanik
Slovenska Katoliska Misija
62 Offley Road
London
SW9 OLS
Telefon /fax:….. (0)207 7356655
Tanja, a lahko prosim napišeš v katerem B&B sta bila in naslov.Ali napisana cena velja za eno osebo ali za oba.Konec januarja s fantom potujeva v London …
Hvala,
Ana
Forum je zaprt za komentiranje.