Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Je kateri ta mesec uspelo zanositi z IUI ?

Je kateri ta mesec uspelo zanositi z IUI ?

To je bil moj tretji IUI (16 dan) in kljub zelo dobrim kazalcem se menstra ze napoveduje. Vceraj sem ze imela manjso krvavitev, ponoci spet nic, a danes cez dan se bo verjetno ze ulilo.

Tako danes nisem sla dati kri na nosecniskih hormon, saj se mi zdi brezveze.

Kako pa ve ?

Lp, Mukica

Jaz sem danes 18. dan po IUI. Sem šla zjutraj dat kri, pa bodo rezultati šele jutri ob 12. uri (sem bila prepozna, da bi bili danes)…tako, da mi ostaja še en dan čakanja…bom jutri javila…aja, test doma mi je pokazal čisto rahlo drugo črtico, tako da ful upam, da bo…javim jutri…
Ema

ema31

Kateri IUI pa ti je to bil ?

Drzim pesti, da bi bil hormon cim visji !!

Vso sreco !

Mukica

Pozdravljena!

Tudi meni so pri tretjem IUI našli hormon v krvi vendar ga je bnilo žal premalo.Za mano so štirje neuspeli IUI,nato naravna zanositev in ss in sedaj marca naju čaka IVF.

Lep pozdrav in veliko sreče ti želim!

Pri meni pa je to prvi IUI…in si res želim, da bi bil tudi zadnji vsaj za nekaj časa :-)))…jutri se bo do 12ih še takooooo zelooooo vleklooooo…ampak mislim, da je tudi tista rahla črtica na testu dober znak…ali katera ve, če je možno, da nastane zaradi stop inekcije in potem tiste še ene?

Ema

ema31

Nosecniski test ti po mojem ne sme vec kazati napacno saj je to ze tvoj 18 dan po IUI, zadnjo stop inekcijo (ki seveda res vsebuje nosecniski hormon) pa si dobila 7 dan po IUI. Torej ne bi smela imeti vec vpliva.

Po mojem ti ze lahko cestitam in ti zelim cim lazjo nosecnost !

Mukica

Jaz sem selala test Seratek pa sta bili dve lepi črtici, naslednji dan dopoldan sem delala CB in je bla tako rahla črtica, da si moral test nastaviti pod pravi kot, da si jo vsaj približno videl, danes zjutraj sem delala zopet CB, na katerem se je pokazal en velik +. V četrtek grem dat kri, tako, da mi 100% potrdijo.
Tako da mislim, da je tudi pri tebi+

Vso srečo!

Lp,

Lourdes,

na kateri dan pa si videla + na CBju?
pri meni se je videlo rahlo na 16. dan po IUI.

Ema

USPELO JE!!!!!!!!!!! Hormon je bil včeraj 350. Bom, še naprej držala pesti za vse na tem forumu :-))))))))))))

Ema

Iskerene čestitke iz moje strani.Lepo,mirno in pa predsvem zdravo nosečnost do konca ti želim.

LP Mojca

Lep pozdrav! Tudi sama imam za samo tri neuspešne IUI s klomifemom, zdaj si dajem vsako jutro injekcijo gonala (kar je nasploh precej neprijetno) in se tako pripravljam na četrti postopek. Čeprav ne verjamem preveč v uspeh. Nekako sem že otopela. Veliko uspeha!

Čestitam!

New Report

Close