Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom je katera barvala z junior barvo?

je katera barvala z junior barvo?

je fant pobarval cel hodnik z jupol jub junior barvo, mislim da je barva melona in čeprav je imel prej lepo belo podlago in pravi valjček se je že po prvem nanosu poznalo vse šekasto, tam ko si potegnil, se sploh ni enakomerno pobarvalo, ampak se vse vidi. je šel še drugi nanos in je cel hodnik šekast in zgleda grdo.

je katera že barvala s to barvo, pa se ji ni zgodilo enako? kaj lahko zdaj storiva?

so pa to te barve pralne, za otroške sobe.

hvala

ja smo barvali z jupol junior tisto strupeno zeleno – VSE ŠEKASTO
katastrofa

ko pa sem barvala z Dulux barvami 1x brez ponavljanj popolnoma enakomerna stena

z junior sem barvala iz bele na zeleno – šekasto
z Dulux iz rumene na roza – čudovito brez štrafen

več dnarja več muzike kot kaže

Jaz imam pa zelo pozitivno izkušnjo z Junior barvo. Za njo sem se odločila, ker že pri uporabi Jupol TREND-a nisem imela težav, dobro pokrivanje enakomerno brez lis itd.

Glede na to da sem barvala sama in nimam preveč izkušenj, sem s temi barvami zelo zadovoljna.
Ker imam majhnega otroka (2 leti) in je packanje po stenah neizbežno tudi s čiščenjem manjših madežev z vlažno krpo nimam težav.

Imam občutek, kot da gre za Slovenski sindrom, kupovati materiale tujih proizvajalcev, za katere menimo da so v splošnem boljši od naših.
V našem bloku se jih je kar nekaj odločilo za to barvo (trend), ki so jo videli pri meni in nihče ni imel pripomb.

ana-pia, se strinjam – če je pa tuje, je pa kao vse super 😉

včasih pa je hvaljenje tujega nasproti domačemu upravičeno in pri dulux barvah je to še kako! najbrž niste nikoli uporabljale teh barv, da dajete take komentarje

Neumni komentarji. Zaradi mene je dulux lahko iz Velike Britanije, Bocvane ali Sulawezija, barva je zakon. Sem patriot in bi rada kupovala barve domačih proizvajalcev. Jupol gold kupujemo, barvnih pa ne. Ker duluxu žal ne sežejo do kolen.

New Report

Close