je kaj na tem
V Žurnalu sem prebrala, da so nekemu gospodu zdravniki odkrili raka na pljučih in mu napovedali le še dva meseca življenja. Sedaj je obiskal Inštitut za zdravje in lepoto v Rogaški in stanje se mu je zelooo izboljšalo.Sprašujem zato, ker ima moj oče raka na požiralniku in so zdravniki ravno tako dali roke stran.Ali ima z njimi še kdo dobre izkušnje?Hvala.
Kako pa zdravijo tam v lepotnih inštitutih?
Internet pokaže samo wellnes in neka zastopstva, kup reklame, nič konkretnega.
Današnja Jana je bolj zanimiva:
http://www.jana.si/janaaktualno/vroca-tema/Rak-se-ne-ponovi.html
lp
Tole zdravljenje z omelo res mnogo obeta in ona pomaga kar nekaj rakavim bolnikom iz Slovenije. Problem je v tem, da bolniki ne vidimo potrebe zdravljenja, ko je odstranjen tumor. Cez nekaj časa pa pridemo povedat, da se je rak ponovil. Pri meni je bilo tudi tako, zato pa vem, da nisem pomislila na zdravljenje, ker me ni nič bolelo. Danes vem drugače in lahko rečem samo hvala Bogu, da se ni odkrilo prepozno. Upam, da bodo na tale način individualnega zdravljenja kmalu začeli delati tudi naši zasebni zdravniki. Kot da smo čakali na to. Zdaj ko imamo informacije s prve roke, ki prepričajo tudi zdravnika, se bo verjetno kaj ganilo, ker bo tudi povpraševanje.Gledanje z distance pač nič ne spremeni.