je ali ni- pomagajte!
Zadnji teden preživljam prave muke:-) Po dveh negativnih testih (prvi narejen na prvi dan menstruacije, ki je NI bilo, drugi po treh dneh), sem danes na predlog gin. naredila še enega. Pred tremi dnevi sem namreč dobila rahel rjavkast izcedek, mislila, da je men., (se že sprijaznila, da pač ni uspelo) nato pa spet povsem bele izcedek po dveh dneh. Od mens. torej nič… Danes sem naredila test tretjič (ravno teden po NEpričakovani men. ), naredila sem First Sign…in pokazala se je rahla črtica. Potrdil jo je tudi mož, ker jaz resnično ne vem več ali se mi meša!
Žal testa First Sign ne poznam, zato pomagajte!
—-Je rahla črtica tudi v redu, čeprav je kontrolna močno rdeča?
—-Je še katera imela tako rahlo črtico, čeprav je po zadnji menstruaciji že 5 tednov?
Za mano je sicer ena uspešna nosečnost (sem mamica 4 letnice) in v zadnjem letu dva ss… Zato tudi panika!!!
Hvala vsem, ki se mi boste javile!!!
ja bravo, bravo, res ste pridne, se mi zdi da si res nosečka, le da si kasneje ovulirala, ni važno koliko je od zadnje M, pač pa kdaj je bila ovulacija, saj je M posledica le te in ne predhodnica, tako da se ti je O prestavila in glede na to je v urinu še premalo hormončka.
Vse naj, naj ti želim sestrici pa hitro enega zdravega bratca/sestrico.
Tati, first sign je cisto enostaven – ce se pokazeta dve crtici je nosecnost sigurno. Tudi, ce je ena crtica bolj bleda. In test pokaze ze pred izostankom m. Tako mi je rekla moja gineko in mi ga tudi priporocila. Se ga dobi samo v dm, zato sem jaz kar 2 kupila. Si se enkrat poizkusila? Drzim pesti.
oj!
Pri meni je bilo podobno.Debela, zelo roza črtica(first sign),ki se je pokazala v roku cca8-9 minut.Sem v dilemi,ker sem nato naredila še Romed in je bila zelo svetla črtica,čeprav piše v navodilih,da naj bi bila temnejša,Baby check pa je bil negativen.
Tudi mene zanimajo izkušnje s testom First sign?
maja-mark ti pa priporočam res da greš na krvni da boš vedela! Odviso je tudi kdaj delaš test ker zjutraj na tešče je več hormona in zna črtica biti temnejša, ko pa veliko vode popiješ pa bolj bleda! Na žalost je veliko možnosti krvni ti bo za ziher povedal pri meni je bila zelo svetla čez dva dni pa je ni bilo in je bila izven materična nosečnost drugič pa nažalost pa splav!
Srečno!
Zdravo.
Jaz pa ne razumem teh testov. Sem naredila First sing in se je pokazala samo druga črtica (kar naj bi bilo neveljavno) in sem naredila še drugega iz first sing in je bilo enako. Potem sem čez 2 dni šla kupit v Müller njihov test in mi prav tako pokazal samo drugo črtico, “kontrolne” pa ne. Ali imam takšno srečo, da so vsi testi neveljavni ali sem noseča? Ko sem jih delala v preteklosti se je vedno pokazala kontrolna črtica…
Kateri test naj kupim?
Baby check nimajo v nobenem od Dm v katerih sem hila…