Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost jaz sem kar testirala.. ZBEGANA!!

jaz sem kar testirala.. ZBEGANA!!

Ojla!
Včeraj sem poročala o neuspelem IVF postopku z zamrznjenimi emb.Devet dni po transferju sem začela krvaveti (prejšnji četrtek), in sicer samo dva dni..potem pa skoraj nič več, bolj tista rjava zadeva.. Taka bplj kratka menstruacija.
Ampak zame je bil “primer zaključen”. Včeraj sem začela spet športirat, veselo na jogging.. life goes on…
Nakar mi je bilo danes zjutraj obupno slabo. Tko da sem šla za štos v lekarno po clearblue in naredila test (v službi na WC-ju!! kriza!) S sodelavkami smo imele ravnokar posvet…namreč tudi v kvadratnem okenčku je bila vidna črtica, sicer zelo zelo slabo, ampak definitivno pa je bila črtica.Ful svetla. Mogoče je še od hcg injekcije al ne vem kaj.. ne verjamem da bi lahko res kaj bilo!! Ampak vseeno sem zdaj totalno zbegana. Sicer ne upam nič, ampak vseeno mislim da bi bilo pametno jutri na kliniko na krvni test, KAJ MISLITE??! Ziher je ziher. Da neham težit! HEEEEELP!
Se slišmo jutr!!
KOLK JE LEPO ZUNI!!!

Naja, na tvojem mestu bi kupila še en Clearblue in čez dva dni ponovila test. No, če pa res dobro pomislim, bi najbrž odletela v lekarno, kupila Intim + in takoj naredila test, he he he
Srečno!

Pojdi po Intim+ ali pa jutri na kliniko! Nujno razčisti zadevo, da ne boš zbegana!!!!! To najbolj škoduje, če človek muči sam sebe! Sem pametna, a ne????

Ko sem jaz začela krvaveti sem šla takoj v bolnico in še vedno sem imela malo upanja, da se mi mogoče le obdrži a nisem imela sreče.
Veš koliko primerov je ko krvavijo pa je potem vse v redu. Pojdi na kliniko in se prepričaj.

New Report

Close