Jaz, moja ljubezen in alkohol…
To je kopija sporočila objavljenega v ženskem čveku… Prosim za komentarje tudi tu. Hvala
link: http://med.over.net/phorum/read.php?f=124&i=192450&t=192450
———————————————————-
Pozdrav!
Že nekaj minut buljim v ekran in se sprašujem – ojej, mi gre res tako slabo, da svoje scene objavlam v ženskem čveku… no ja, pa bo že tako…
Moj problem je sledeč…
Sem tip, k ne zna pit alkohola… Sliši se precej preprosto – pač vaja dela mojstra… Pa ni. Žal.
Stvar je v tem, da si s svojim neznanjem pokvarim prenekatere prelepe trenutke… pa ne samo sebi – tudi moji izbranki… in to me tepe po glavi….
Že nekaj časa se poznava… bila sva tudi par… potem sva nehala in čez nekaj mesecev spet ugotovila, da bi bilo lepo če bi bila spet skupaj… v tem prehodnem obdobju nisva izgubila stikov, izgledalo je, kot da nebi nehala… Vedela sva, da tako ne bo moglo iti naprej… nisva bila par – niti nisva bila samo prijatelja…
Ker sva se še vedno imela zelo rada, sva dorekla, da se bova še enkrat potrudila… Začelo se je dobro – skupni izleti, dopust itd.
Vse do prve zabave… vedel sem, da ne smem preveč piti, ker se je to še vedno končalo slabo… po receptu smo najprej napolnili želodčke s hrano… potem pa napej… en kozarček, dva, ja potem pa nismo več šteli…
And the end is – Peter koma…. zateženc… smotko… hja in še in še…
Ker sem vedel, da kot tak nimam punci ničesar ponujati sva spet nehala – hotela je prekiniti stike… nekako sem jo prepričal, da vse le ni bilo tako kot je izgledalo, da mi je še do nje in da ne bom obupal… verjela mi je, tudi sam sem si… Celo obljubil sem, da ne pijem več žganih pijač…
Minila sta dva tedna… in stvar se je ponovila…
Sedaj ji lahko recem karkoli – ampak ko se zaslišim mi gre na bruhanje… tudi sam sebi ne morem verjeti, da je lahko človek tak kreten… da pokvari vse za kar se je trudil…
——————————————————————————————–
Nihče si ne želi takega partnerja, naj gre za punco ali fanta… nihče si ne želi biti tak partner…
In tudi jaz ne želim biti tak…
Odločen sem, da mi bo uspelo… če ima kdo kak nasvet, misel – na dan z njim/njo… če mi ima kdo povedati naj se zakopljem meter pod zemljo, pa tudi prav… bom že prebolel…
lp, Peter
Peter
Prihodnost je nekaj, kar predstavlja izziv za vsakogar. Želite si, da bi se stvari izboljšale. Vera v to, da se bodo v prihodnosti stvari izboljšale, pa mora vsebovati pogled vase, kajti vi ste tisti, ki boste morali delovati in začeti spreminjati sebe, če boste želeli, da se bo življenje spremenilo na bolje. Ne tarnajte in se resno spopadite s problemom, da boste nekoč znali iskreno ljubiti osebo s katero boste trezni preživljali skupne dni, v nasprotnem primeru vam ostane le prazna flaša saj vam bodo poštene ženske slej ko prej pobegnile oziroma ali je v vas res toliko sebičnosti, da bi priklenili nase žensko, ki bi celo življenje trpela zaradi vas in alkohola.
Bodite toliko iskreni in odkriti do sebe, če ne do sebe pa vsaj do vašega dekleta, ki je že tolikokrat nasedla vašim obljubam in ji pustite, da si najde primernejšega fanta, kjer njeni ljubezni ne bo vladal alkohol. Če jo imate dovolj radi pa se odločite za zdravljenje in za vedno prekinite z alkoholom. Odkrito ji povejte kako je z vami. Ne tolažite se in ne verjemite samemu sebi, ne lažite dekletu saj vam je že vnaprej jasno, da vaših obljub ne bo moč izpolniti kar tako.
Kot pravite ste se trdno odločili, da vam bo uspelo- torej pogumno, toda samo želje brez dejanj so premalo.
Lahko se včlanite v kakšno skupino anonimnih alkoholikov, tel. št. je: 01 433 82 25 (avtomatski odzivnik). Možnosti je veliko le zgrabiti jih morate.
Srečno