Najdi forum

jaz in stanovanje

Pozdravljeni!

Mene pa zanima, če je kakšna negativna energija lahko v stanovanju, kjer prej živel nekdo, ki je v nesreči umrl (ne v stanovanju), od takrat ni živel tam nihče.

Moja KUA št. je 6 in DZK 9.
(6.4.82)

Kakšna sem?
Ali je pametno se preseliti v omenjeno stanovanje?

hvala in lp

Priporočljivo in nujno potrebno je najprej izpeljati vsaj dvojno energetsko čiščenje stanovanja, ne glede na smrt lastnika.

Potem ga v celoti prebarvati v svoje koristne barve.

Žalostna in/ali vesela!? Kaj prevladuje?
Prepoznajte pravočasno svojo žalost in se jo znebite.

Se vam ne zdi, da je vaše življenje sestavljeno le iz obveznosti in dolžnosti?
Ali je v vas kaj deloholika?

Mirza Terzimehić, inž. svetovalec za feng shui Telefon: 01 50 71 856 GSM: 041 768 571 feng shui je enostavna, čudovita modrost http://www.mirza.si

Katere so moje barve?
Kaj pa partnerjeve (27.8.80)?

Ali potem uporabiva barve obeh ali kako?

Kakšno je to dvojno čiščenje?

Ali potem to pomeni, da povsod kjer je nekdo živel, pa je potem umrl, da je tam slaba energija? Kaj to pomeni? Se dogajajo čudne stvari, nesreče ali kaj?

Kaj pa ujemanje naju s partnerjem?

Ali potrebujete še kakšne podatke za natančnejši opis?

Hvala lepa!

Poglejte: http://med.over.net/forum5/read.php?167,4047871
http://med.over.net/forum5/file.php?167,file=15986

In zakaj ste zaskrbljenka?
Vaš nick ima negativne vibracije, ki niso zaželene!!

Izračunajte njegov KUA.

V spalnici uporabite dve barvi, svojo koristno za dve svoji steni in njegovo koristno za njegovi dve steni.

Energetsko čiščenje s soljo in rižem, naredite dva krat v enem tednu.
Opis je v mojem feng shui/fs učbeniku.

Vse stare energije so slabe, škodljive in jih moramo napoditi ven. To je najbolj uspešno s pomočjo vsaj dveh različnih ritualov.

Potem prižgete sveči, eno za pokojnega iz tega stanovanja in drugo za vse umrle.

Za delno analizo ujemanja za vaju, izračunajte obe energiji in KUA in DZK za oba. Potem pozorno poglejte tisto risbo (sprintajte si jo, je zelo pomembna, “Pet tokov jin in jang”) in poglejte v katerem ciklu se nahajata vajini DZK in v katerem vajini KUA, v krožnem ali v “zvezda uničevalnem”.

Rojstni podatki so potrebni, to je dovolj za začetek.

Za podrobnejšo in ta pravo fs analizo in izdelavo le-te, potrebujem še nekaj časa, vsaj en teden!

In vam hvala, da ste prišla na fs forum in da se zanimate za modrost, ki vam lahko izboljša vaše počutje in pozitivno vpliva na kakovost vašega vsakdanjega življenja.

Mirza Terzimehić, inž. svetovalec za feng shui Telefon: 01 50 71 856 GSM: 041 768 571 feng shui je enostavna, čudovita modrost http://www.mirza.si

Ali sem prav izračunala, da je moj KUa 6 – kovina, ter DZK 9 -ogenj.
Nejgov pa oboje 2 – prst.

Ali se pri barvah upošteva KUA ali DZK?

Prav ste izračunala, zelo lepo.

KUA se upošteva za izvore či energij iz barv, tekstur, materilov.

Malo sicer lahko “pokukamo” in v nekaterih primerih upoštevamo tudi DZK, ampak osnova je KUA.

Mirza Terzimehić, inž. svetovalec za feng shui Telefon: 01 50 71 856 GSM: 041 768 571 feng shui je enostavna, čudovita modrost http://www.mirza.si

ON: Barve Prsti 2, 5 in 8: črna, rumena, sijoče bela, bež, rjava.

JAZ: Barve Kovine 6 in 7: srebrno bela, rdeča, zlata, siva, bakrena, medeninasta, bronasta, barve kovin.

Se pravi ni nič važno kako jih kombiniraš? Meni drugače te barve niso všeč, izbrala bi popolnoma druge – modra, zelena, marelična…

Se pravi naj steno pri glavi pobarvava pol/pol in ob strani postelje vsak s svojo barvo? Kaj pa pri nogah?

Prej se nisem nikoli zanimala za tovrstne zadeve, sedaj ko sem odkrila ta forum, sem pa kar malce vraževerna postala in si mislim, da če ne bo po feng shuju in bo šlo kaj narobe, bo vzrok sigurno v tej neskladnosti…
Samo, če opremiš, razporediš pohištvo, prebarvaš stene po feng shuju, se lahko zgodi, da ti tako sploh ni všeč in se že zato ne počutiš dobro??

hvala za vse nasvete

Se pravi, da sva v harmoniji, ker sva oba na zahodni strani?
Lahko kaj več poveste o naju? na kaj morava biti pozorna?

Dobro bi vi intuitivno izbrala, glede na željo po zeleni, modri… prosim, ampak, lepo vas prosim, pozorno preberite in poglejte kaj sem vam svetoval v prejšnjem postu!

Vaš partner se izjemoma izogiba svojim barvam, razen črne Prsti 2, ki je njegova osnovna.
Katere so njegove koristne barve?

In lepo prosim, kje sem vam svetoval steno pol/pol?!

Ni vam treba prav nič biti vraževerna! In ne si tako misliti, ne potrebujete to.

Fs ni vraževerje, poglejte nekaj definicij, kaj je fs?
Modrost, zdrav razum o urejanju bivalnih prostorov, da bomo v harmoniji z naravnimi zakoni. Zdrav razum ali “kmečka logika”, po domače rečeno.

Pri vas gre za rahlo nezaupanje in negotovost pred novim in neznanim, (tudi pomanjkanje energije Želve). To ni narobe, morda je nekoliko pričakovano, ampak ta občutek negotovosti bo izginil postopoma, morda celo hitro, in šele takrat, ko boste začutila svoje dobrohotne či energije iz koristnih barv….

Zato je za vas zelo pomembno, da začnete prakticirati fs načela “step by step”, najprej pravilna namestitev pohištva in opreme, da dosežemo v stanovanju ravnovesje po pravilih “Šole oblik” – Želva, Zmaj, Tiger in Feniks.

Še pred tem odpeljite(a) odvečne in stare reči proč….

In potem pravilna izbira pod strokovnim vodstvom vajinih koristnih barv in harmonična kombinacija le-teh. Enostavno ne morete ravno od prvega poizkusa izbrati samostojno vajine koristne barve, malo izkušenj je pa vseeno potrebno.

Veste, da se ravno po tem ločimo “zahodnjaki” od druge polovice človeštva, ki živi na čisto drugačen način na Vzhodu, to da mi premišljujemo, tuhtamo, “majndamo sto na uro” in imamo scenarije SAMO v glavi in ga podoživljamo v mislih!
Oni pa so praktični in konkretni ter zaupajo svoji kulturi in tradiciji, naredijo in se prepustijo občutkom in presojanju na osnovi obeh pristopov.

In mi nič koristnega ne občutimo pri našem načinu premišljevanja, razen negotovosti. Praktičnosti, ki sicer izvira iz resničnih dejanj, ko zaživijo izvori či energij, si ne moremo “predstavljati” v mislih, ampak le poizkusiti in imeti resnično izkušnjo o tem.

Vi samo domnevate, predpostavljate in to ni pravilen pristop, ker je prisoten samo jang princip, treba je še jin princip udejaniti in mu omogočiti, da se izrazi, šele takrat je celovit pristop.

Priporočam vam, da si najprej pridobite zaupanje v modrost, ki je preverjena po širnem svetu in ne samo tam od kod izvira, iz Vzhoda. Berite literaturo o fs in se prepustite občutkom o prebranem.

Meni se je “zgodilo”, ko sem prebiral prvo knjigo o fs in ZAČUTIL že iz branja, da je to nekaj koristnega. Moja radovednost me je odpeljala, da konkretno probam izpeljati prvo spremembo v stanovanju. In je filing bil presenetljivo odličen. Nikoli se več nisem ustavil, vedno sem delal nove in nove spremembe, barval, aktiviral fs področja…, ker je to neskončna in zelo lepa “zgodba”.

Že ob branju sem tudi čutil radost in neko zelo dobro počutje, ki ga nisem prej doživljal na ta način, nekaj, kar me je prevzelo in celih osem let sem prebiral 30 knjig o fs, prav evforično osvajal modrost, korak za korakom v svoji celovitosti.

In zadnjih osem let svetujem, kako urediti hišo, stanovanje ali poslovni prostor, torej skoraj vse bivalne prostore, 16 let ukvarjanja mi vedno znova potrjuje in vedno znova odkrivam lepoto in harmonijo doseženo z nasveti iz fs modrosti. Lahko mi zaupate in se sproti prepričujete o resničnosti mojih izkušenj.

Vabljena tudi vi, da se ne prenaglite in da dovolj počasi sprejemate to čudovito modrost, ker so rezultati fascinantni. Ne smemo preveč naenkrat sprememb narediti, najprej eno in se opazujemo, naše reakcije na spremembo, njegove reakcije in se umirjeno pogovarjata o tem, lepo je to.

Dobrodošla v čudoviti svet fs modrosti!

Mirza Terzimehić, inž. svetovalec za feng shui Telefon: 01 50 71 856 GSM: 041 768 571 feng shui je enostavna, čudovita modrost http://www.mirza.si

Ja, ta ugotovitev je pravilna.

Lahko vam povem, da imata srečo v življenju, da sta se srečala.
Ostanita do konca vajinih dni skupaj.

Vajina DZK energetska kombinacija najbolj vplivne či energije, je v podpornem ciklu, kjer vi podpirate, hranite in bodrite njegovo osnovno či energijo. Vi ste njemu “mati” energija.

Po drugi strani, njegova prisotnost či energije omogoča, da se vaša osnovna či energija “zaposli” in harmonizira vaše stanje, vas pomirja.

Pa še nekaj:
Vi zelo, zelo in še enkrat zelo potrebujete Prst, ki jo ima vaš partner. On je sicer tudi zelo nežen in rad daje, pa pazite, da ga ne ranite s svojim Ognjem!

Zaradi lastne harmonije, morate aktivirati energijo Prsti.
Priporočljiva je fs intervenca.

Mirza Terzimehić, inž. svetovalec za feng shui Telefon: 01 50 71 856 GSM: 041 768 571 feng shui je enostavna, čudovita modrost http://www.mirza.si

New Report

Close