Najdi forum

Jaz in njegovi otroci

CCa eno leto in pol nazaj sem spoznala in se tudi zaljubila v moškega, ki ima od prej dva otroka, punca stara 11, fant 12 let. Živita pri mami.
On se z njima vidi vsak dan, LJUBI oba, vse jima da, kupi (to že od vedno), veliko jima pomaga za šolo, ob petkih spita pri njemu (jaz grem takrat domov, k mojim staršem), …..
Naj povem, da otrok še nisem spoznala, spoznala sem le njegovo bivšo, ki me sovraži tako, da bolj se ne da. Oba otroka je nastrojila proti meni, hčerka me sovraži do obisti. Moje stvari pri njemu v stanovanju moram imeti skrite, ker onadva oziroma vsi trije ne vedo, da živim tam.
Z njo ima on normalen odnos, veliko hodi k njim domov (kjer je tudi prej on živel z njim) pomagat otrokoma za šolo, kaj popraviti,….. To me ne moti, ker je za dobro otrok in vedno so mi bili njegovi otroci na prvem mestu.
Ona – njegova bivša ga je celo življenje več ali manj pustila pri miru, nikoli se nista ljubila, nikoli mu ni rekla, da ga ljubi, vedno je bil idiot zanjo in tisti, ki nosi denar domov. Vse ji je kupil, nudil, zelo je razvajena. Ko je izvedela zame (sedem mesecev nazaj), ga je isti trenutek začela tako ljubiti, da ne more živeti brez njega, delala celo galamo doma, z otroci, z njegovimi starši,….. in še vedno ga hoče nazaj in mu to tudi velikokrat napiše oziroma pove.

Dva meseca nazaj mi je njegova hčerka tudi napisala pismo na Facebooku. Ne bi niti omenjala kakšne besede je uporabljala (jaz pri 11ih letih nisem vedela, da obstajajo te besede). Med drugim je napisala, da me bo ubila, da naj pustim tatija pri miru, da me on sploh ne ljubi, da on ne bo nikoli imel otroka z mano,….itd (verjamem, da ji je mati napolnila glavo).
Imam 33 let, on 39. Zelo si želim otroka, tudi leta imam več kot prava, vendar si ga on trenutno seveda ne želi. Pravi, naj počakam še kakšno leto.
Vedno bolj sem prepričana v to, da je vse skupaj bila velika napaka.

Kaj pravite vi? Tiste in tisti, ki ste ločeni….po kolikem času so vas partnerjevi otroci sprejeli, če sploh so vas? Kakšen nasvet?

Otroka prihajata v puberteto in vsak dan bo težje.

Ponavadi je moški tisti, ki naredi na dostojen in odločen način meje.

Tu si ti kot zadnja smet, za katero se še voda spusti in odplavaš, kot da nebi nikoli obstajala, vsak petek. Kot napihiljiva lutka, ki se jo skrije pred otroci.

Torej te on ne spoštuje in ti ne da dostojnega mesta v svojem življenju.

V tej situaciji se mi zdi, da se ti ni potrebno mučiti do smrti še z njegovo nastrojeno bivšo familijo, kjer je še vse tako, kot je bilo z njegove dvolične strani.

Ozri se za samskimi fanti in poženi nove korenine na osnovi ljubezni, spoštovanja in tako, da vsem, vsak trenutek pogledaš v oči in poklepetaš.

Če ga pustiš, bo mogoče tudi bivšo minila ta silna pogreta juha.

Upam, da nisi bila ti vzrok za ločitev.

Ti živiš z njim, a te otroka, s katerima se on vidi vsak dan, sploh še ne poznata?
To mi žal ne zveni prav nič obetajoče.

Trenutno ne živim več z njim. Živim pač pri starših, 100 km stran od njega. In se vsake toliko vidiva.
Ja, želel me je spoznati z otroci (na mojio pobudo, željo in skoraj zahtevo), a nista želela niti slišati o tem, kaj šele me spoznati. Zanju (še posebej in več ali manj za hčerko) sem jaz tista, ki je ukradla tatija (kar sevedani res), saj je z njimi še več, kot je bil preden je mene spoznal.

Tudi jaz si vsak dan bolj želim otroka, vsak dan bolj čutim materinski čut…a seveda on noče niti slišati o otroku vsaj še nekaj let (vsaj dve leti, kar pa je zame občutno preveč).

Hvala za odgovore!!!

Naj omenim še to, da on, če ga vprašata otroka ali pa bivša, če je (še) z mano, vztrajno ZANIKA. Zanika, da je z mano, zanika, da me ima rad, zanima, da želi biti z mano, zanika VSE. Po moje bo zanikal to celo življenje (če bi jaz bila z njim).
No, saj mogoče njegova hčerka res ni šla predaleč…pač danes otroci govorijo marsikatere besede. In konec koncev jo po eni strani razumem, da me obsoja.
Ampak vse do neke meje…. in je tudi že 8 mesecev od tega, ko so izvedeli zame.
Hčerka zelo manipulira z njim (mamino maslo). V bistvu se ji on podreja in mislim, da se ji bo celo življenje.

Pogovori se z njim. Če te ni pripravljen priznati pred ex-ženo in pred otroci, potem pač očitno še ne ve čisto, kaj bi s tabo.

Če se o svojih resnih namenih s tabo ne more izjasniti in s tem seznaniti tudi otroke (in bivšo), potem pač najboljše, da se v miru poslovita in začneš novo življenje brez njega.

Skriva te pred otroci, ženo, zanika da te ima rad, da je s tabo, skratka zanika vse , ti bi pa kar še vztrajala ???? pošlji ga v 3 pm in si najdi desca z jajci !!!!!!

New Report

Close