Najdi forum

Javorjev sirup 3.dan

Joj, jest mislm da nam zdržala več prov dolg. Zdele bi pojedla tud tist kar ne maram:) AaaaaaaAAAAaaaaa

Ko končam tole matranje začnem z 3md.

Lp
Urša

Urša!!!

Pomembno je da premisliš kaj želiš in po kakšni poti hodiš. Literature je ogromno, prav tako je veliko forumov na to temo. Samo ne tebi je, da si vzameš čas in narediš nekaj ZASE!!!
In nekaj za kar VEŠ kaj delaš!

Z javorjevim sirupom NE VEŠ kaj delaš, NE VEŠ niti to, da si delaš več škode kot koristi!

In zakaj pravzaprav počneš to?

Lp sonček

Naključij ni, vse se zgodi z razlogom! :)

Ja rekla sem da bi ene tri dni probala s sirupom da se spucam, pol pa dalje počas na 3MD. Zdej pa premišljujem da bi probala še mal zdržat – še kakšen dan, pol pa dost.
Sej vem da zdej zgublam predvsem vodo, pa da se mi je črevesje spucu, ampak to da mi mi kaže na vagi -3kg, mi je dobr zagon pred 3md.

Lp
urša

Hojla…

Urša oprosti, ampak tole je en tralala… Če se hočeš spucat, se nikakor ne boš spucala v treh dneh in niti ne ob javorjevem sirupu.
Za pucanje je priporočljiv post, najmanj 5dni do enega tedna, s tem, da moraš vedet kaj počenjaš. Ima veliko pravil, med njimi je zelo pomembno tudi klistiranje, da spraviš strupe ven iz črevesja.

Ti pa nič ne ješ, piješ javorjev sirup, več kot več tudi ne moreš izločat in sedaj tvoje telo pobira strupe, ki so ostali v črevesju in jih absorbira nazaj v telo. Kar je slabo! In daleč od pucanja.

Na tiste 3kg lahko kar pozabiš, saj kaj veliko od njih ne boš imela. Si pa spravila še telo v šok in na šparanje, tako da ko boš začela normalno jest bojo spravili malo za “rezervo”! Kaj pa telo ve, kdaj te spet prime kakšna muha – pardnevnica! S 3md pa boš začela s proteinskim dnevom kar je tudi “odlično” za povratek iz 3, 4 dnevnega stradanja!

To je pač samo moje mnenje! Ti verjetno najbolje veš kaj je dobro zate in kaj je tvoj namen… in tudi tvoja pravica je, da delaš s telesom kar te je volja!
Pa vendar se nisem mogla upret temu, da bi malo pokomentirala tvoje početje!

Pa lep večer!
Srečno na tvoji poti!

Lp sonček

Ursa, samo eno vprasanje – ali ti morda kdo pistolo za vrat moli, da bi morala za vsako ceno vztrajat pri tem, kar ti ocitno ne ustreza? Kaj se vendar mucis, punca, kaksen smisel ima to? Ce bos jutri pojedla pet kosov potice, kar te cisto lahko zanese, bos dobila vse nazaj. Saj menda to ni tvoj cilj? Hiti pocasi in sama zase najdi pot, ki ti ne bo mucna. Poslusaj, kar ti pravi IRA, resno.

Pa se to, mucenje z javorjevim sirupom se meni niti priblizno ne zdi dobra priprava na 3md. Dobra priprava na 3md je razmisljanje o tem, zakaj si se zredila, zakaj bi rada shujsala, kaksne so tvoje zelje in cilji in kako jih nameravas uresniciti.

Ko bom začela jest, bom začela čist počas, najprej sadje in tako počas naprej. Predn sem začela sem se precej pozanimala, tako o dobrih kot o slabih stvareh, zato sem tud rekla da bom zdržala tok kokr pač bom.

Hvala za nasvet
Lp
Urša

Urša, ravno zato ker je videti, da ti marsikaj ni jasno, ti to pišemo!

Ampak HEJ, It’s your body!

Pa srečno!
Lp sonček

Opažam, da je vedno manj deklet, ki nasedajo na hitre, nesmiselne diete in obenem upam, da to pomeni, da se (morda ravno zaradi tega foruma) najprej vsaj malo izobrazijo v tej smeri, šele potem odločijo za hujšanje.
Pa vendar se še najdejo take, ki še ne verjamejo nam tule, ki imamo s hujšanjem na hitro vse povrsti slabe izkušnje.

Sama sem bila tudi taka, ko sem bila mlajša (pa še dolgo potem). Odkar pa sem aktivna članica tega foruma pa sem si nabrala toliko znanja o prehranjevanju (znanja, ne mišljenja), da me nikoli več ne bo prepričala nobena reklama o čudežnih dietah.

Tudi javorjev sirup sem pila (fuj) in to deset dni. Le čemu???? Da sem za en dan lahko oblekla novo obleko, ki mi še sedaj visi v omari (za spomin na nek dogodek), po tistem pa dobila nazaj v enem tednu vse, pa še malo.

Tako, kot pravi IRA. Telo je tvoje in lahko počneš z njim kar hočeš. V zagovor naj povem, da jaz nisem imela nobenega foruma in hkrati nobene možnosti, da bi se lahko izobrazila v tem smislu-kako in prevsem zakaj….
(takrat še ni bilo interneta) Ti pa imaš vse možnosti, a samo na tebi je, ali boš te možnosti uporabila, ali pa ne.

LP!

Hojla!
Najprej sem odprla novo temo zgoraj, nato pa sem našla tvojo…
Me zanima, če si zdržala, ali si že končala?!
Sama se takšnega načina postenja lotevam tretjič in mi ustreza. Sem pa ugotovila naslednje – prvič, ko sem se ga lotila po porodu sem izgubila 8 kg in nato nazaj dobila le 2 kg. Dejansko sem izgubila le presežek, ki mi je ostal po porodu. Ko sem čez dve leti post ponovila sem na isti način, v istem času (10 dni) izgubila le dva kg, saj nisem imela odvečne teže. Tista dva kilograma sem dobila nazaj, kot sem predvidevala.
Zdaj se postim zaradi samega postenja- po praznikih, ko se mi zdi, da sem le jedla, jedla… Imam pa sama podobne izkušnje kot ti – do tretjega dne gre malo teže, nato pa je bilo moje počutje enkratno. Imela sem celo več energije kot sicer.

pozdravček
majda

Jest sem pa peti dan kr začela jest sadje pa zelenjavo, jutr bom še tko, pol pa naprej na beljakovinski dan (3md). Zgubila sem vse skup 4kg. Sej bi mogoče lohk zdržala do konca, sam so me vsi prepričval da mam dost, pa sej čez dan je šlo, sam večeri so bli pa ubijalski. Prvi dan javorjevega sirupa sem mela 72,2 dons jih mam pa 68,1. Sej pravm motivacija je da začnem bolj zdravo jest.

Lp
Urša

DRaga Urša !
Zamisli se. Ali si zato, da živiš, ali zato, da se mučiš kot mazphistka.
Moje mnenje je, da je potrebno jesti vse in ne muči svojega telesa in svoje duše. Jej vse v zmernih količinah, pa če že se odloči tako, da se navadiš na tako prehrano, ki jo boš lahko jedla skoz in boš lahko vzdrževala in težo in zdravje. Mislim, da imajo v tvoji okolici kar prav, da te vlečejo k drugačni, a vsakdanji prehrani in ne k nekim skrajnostim kamor si se podala.
Poišči si zdravo razmerje s hrano, ja razmerje, ker hrana je kot dober zakon ostati mora pravilen in sorazmeren odnos med človekom in hrano. Da ne govorim še zraven o gibanju in tem, da ješ 5x in piješ vsaj 2,5 l vode in tekočine.

Torej? Dobila si veliko nasvetov, zberi se in odloči čimprej, ker mislim, da te tudi okolica težko skoz prenaša tako, mar ne?

Lep pozdravček in veliko optimizma, Andreja

sem kar jem

New Report

Close