Najdi forum

kakšne so vaše izkušnje za delo preko javnih del in kakšno delo opravljate?
Najlepša hvala za odgovore. Lep pozdrav.

Jaz trenutno opravljam javna dela v Vrtcu. In sem full full full zadovoljna in me že zdaj skrbi kaj bo, ko bom mogla nehat. Po moje se bom zjokala!!!
Drugače pa poznam veliko ljudi, ki delajo na javnih delih, vsepovsod!

LP,

Jaz sem bila v programu javnih del pred 4 leti, ko sem na faksu pavzirala. Zaposlena sem bila na srednji šoli, pomagala pa sem dijakom s slabšimi ocenami – kot neke vrste inštrukcije. Meni je bilo kar všeč: solidna plača, v redu delavnik, pa še del. doba mi je tekla.
Baje pa se je zdaj režim pri sprejemanju v javna dela zelo spremenil. Na žalost sem zdaj spet na zavodu in so mi rekli, da po novem jemljejo samo starejše od 45 let, ki so že določen čas na zavodu – skratka tiste, ki res nimajo šans drugje dobiti službe.

Javna dela so za vse, ki so težje najdejo zaposljitev in ni res da jih dobijo le starejši od 45 let. pri svetovalki moraš biti vztrajna. poznam primire, ko so že drugič na javnih delih po enoletni prekinitvi, pa niso starejši od 45 let.

jst pa poznam promer, ko je delal težko fizično delo, ga potunkali na najslabše mesto, da je še zbolel in plačali le 40.000 sit. javna dela so full slabo plačana npr. tud v administraciji, izkoristijo pa te!

New Report

Close