jasnovidnost
Moj elektronski naslov: [email protected]. Oka hvala ti za odgovor. Res je mogoče tako ja, da tukaj ni toliko kriva njegova mama ampak je še kup drugih stvari. Tudi sama sem mislila tako. Še enkrat hvala.
Roses, takole bom rekla:Vidim vas v veliki hiši s starejšim moškim in otrokom ter kot vedno veliko denarja in zadovoljstva. Po vsem kar sem pogledala doslej ste pravzaprav srečna oseba, samo v trenutni razdvojenosti.Vaša prihodnost je lepa.
Ste tudi precej družabno bitje in to vas precej rešuje iz kakršnega koli pesimizma
e enkrat, toliko denarja kot pri vas že dolgo ne.Mogoče je tudi, da boste karkoli dedovala .Skratka ,ne skrbite stvari se bodo vedno obrnile vam v prid.
Lepe pozdrave
Oka hvala vam za odgovor, res imate prav, sedaj sem izvedela, da je se je z novo “prijateljico” in njegovo mamo že bil v javnosti, meni pa pravi, da je to prijateljica iz preteklosti…..bla bla bla….zakaj vedno nasrkam, ko pa sem vedno izskrena in ne varam…..zakaj vedno plačujem za nekaj česar nisem storila….Oka prosim povejte mi kaj me čaka v življenju….tako sem obupana….sedaj mi malce pomaga fant iz preteklosti…..ob njem se počutim varno, se ničesar ne bojim, skratka sem ga izkreno ljubila in ga nato pustila, zaradi nove ljubezni….prosim pomagajte mi…hvala
Meli
vse preveč še o njem razmišljate in dokler ste tako poglobljena v njegove energije si zapirate pot za kakršnokoli novo znanstvo ker tudi če obstaja ne more in ne bo moglo do vas.Zaprla ste se v nekakšno jajce (prispodoba) sedaj si zamislite kaj lahko do rumenjaka tega jajca pride v kolikor je lupina cela.Sama ste si izbrala to pot in škoda vas je pravzato ker ste po srcu dobričina.Ali res ne razumete,da s tem fantom kaznujete sebe znova in znova.Najpreje se dobro” pozdravite”potem pa me vprašajte kaj vas čaka.Sem tudi na forumu” piara”.
Srečno
Taja na maile ne odgovarjam rada oz.sploh ne ker bi lahko kdo pomislil na zaslužek.Doslej tega še nisem storila.Verjemite pa mi, da je bilo na tem netu že ničkoliko, pravtako zasebnih vprašanj,tudi tistih z mailom na tej strani.Na forum pogledam samo občasno zato vprašajte čimpreje.Lahko pa me dobite tudi na forumu “piara” oz.PiAra2000.Do nje pridete lahko preko Matkurje.
Prejmite lep pozdrav