jasnovidnost
Vse je bilo zelo blizu tega za kar sprašuješ.Ni pa prišlo do tistega česar se bojiš.Še enkrat te prosim ne drezaj preveč ,sicer bo med vama resnično konec in škoda bi bilo.
Oprosti,da ti nisem preje odgovorila,pri vseh dogodkih kateri nas pretresajo na to stran nisem pogledala.
Srečno in pamet v roke.
Sem ze tukaj Oka!
Hvala ti..resnicno iz srca..Moje ime Milena,starost 28 let..Resnicno te potrebujem.
Kaj me v vsej tej zmedi caka v zivlenju,kako se bo razpletlo..in seveda kdaj.Ali bo to upanje resnicno zazivelo,
ker je resnicno neverjetno,vso to dozivljanje…postaja vse vecji center mojega zivlenja…in brez tega mi je tezko..navezanost..kako bo?
Upam,da nisem prevec zmedeno napisala..lep pozdrav…
Res je precej zmedeno in prosim te,da mi postaviš konkretno vprašanje.Zaenkrat ti lahko povem samo to,da bi do spremembe že prišlo v kolikor nebi bila tako pesimistočno usmerjena.Uravnati moraš določene energije,ki te izčrpavajo.Pred seboj vidiš veliko ovir,predvsem dvomov.Še enkrat,postavi mi konkretno vprašanje.
Srečno!
Oka se zahvaljujem za odgovor,edino kar me bega je to,da imam dva poznanstva.
Eno traja ze vec kot 5 mesecev..in je res nekaj vec oziroma kaze na nekaj vec…Drugo pa se je pred kratkim zgodilo in je res v fazi spoznavanja.Kero je tisto..prvo al drugo,oprosti..se to bi rada vedela.Bom pa porocala,kako bo.Hvala!
Meli, zelo rada bi ti odgovorila vendar čim berem tvoje vrstice naletim na nekakšno blokado in ne morem najti odgovora.Morda si čustveno tako zelo prizadeta, da si okoli sebe napravila nekakšen ščit skozi katerega ne morem.Verjemi mi,da sem že” poskušala” pa ne gre.Obljubim, da ne bom zanemarila tvojega vprašanja samo počakaj ,da pride čas za odgovor. Možno je tudi, da je vse odvisno samo od tebe
in da se moraš sama dokopati do določenih spoznanj.V tem primeru tudi jaz nebom mogla najti odgovora.Se pa še slišiva.
Srečno
Roses….
Videla sem predvsem veliko denarja, zato sem na to postala tudi pozorna in prosila za povratno informacijo.Torej je -bo pravi tisti , ki z denarjem nima problemov.Prepričana sem,da je tisti katerega ste imela bolj v mislih ko ste mi postavila vprašanje. Tudi sedaj prosim za povratno informacijo zaradi določenih uskladitev. Hvala
Draga Oka!
Tako rada bi vam dala povratno informacijo,vendar bi prej rada razcistila zadevo,ker sem resnicno zmedena.Oba imata namrec “dovolj” denarja in oba se ukvarjata s priblizno isto dejavnostjo.Zmedeno res..ampak vedite zmedena sem se bolj jaz,ker nevem kaj me caka.Prvo poznanstvo..moski je mlajsi od mene…drugi pa starejsi.NIkar ne mislite,da nisem resna oseba..kajti ce nebi bila se sploh nebi ukvarjala z vsemi temi vprasanji..ampak bi se nepremisljeno prepustila vsemu temu.Tako pa..dogaja se mi res veliko carobnega,pomalo sem ze cisto zmedena od vsega tega.Kam me bo vse to pripeljalo pa ne vem.Pa bi rada vedela kaj me caka..kaksna bodocnost je zacrtana zame..
Ce mi kakorkoli lahko pomagate..oziroma kaksna so vasa nadaljna videnja se vam lepo zahvaljujem…in vas pozdravljam.Vsekakor se vam bom se oglasila. Hvala
Spoštovana OKA, ne morem mimo tega, da vas ne vprašam še naslednje, verjemite, da zato, ker vam zaupam in vam verjamem:
V kakšnem odnosu pa je bil moj mož s to A., da sem sumila ( sumil je tudi njen mož ), da imata razmerje. Povejte mi kaj o njej, njeni starosti, njenemu videzu in njenih čustvih do mojega moža, pa tudi o njegovih do nje, prosim.
Oka a je mogoče kaj več videti. Naj vam malce pomagam. Pred dvema tednoma sva z fantom končala zvezo zaradi kot pravi on njegove mame, češ da se ona ne bo z menoj nikdar sprijaznila, kot z nobeno do sedaj. Pravi, da me noče matrati in vleči v te težave, čeprav sem z njim bila v tem 9 mesecev. Sedaj se nisva od takrat. Kako mi kaže v naprej, ali se bo veza nadaljevala, se bo odločil zame?
Hvala Oka.
Meli, s tem fantom je veliko bolje, da se razideta.V kolikor boš še naprej iskala zvezo z njim boš samo nesrečna.Fant najbrže na zunaj kaže srečen obraz, v resnici pa je tako poln kompleksov, da so mu postali že prava ovira na njegovi poti.Poleg tega do tebe ni popolnoma iskren.Verjemi mi, da mama nima zveze, vsaj ne toliko kot ti misliš, z vajinim odnosom, fant je tisti ki ne ve kaj bi.
Glede tvojega vprašanja ali se bo zveza nadaljevala ti lahko povem samo to, da se čisto končala še nebo, dokler ne boš s to, ki pravzaprav nima prihodnosti, končala ti sama.Vidim pa ,da je prav tu težava.Če želiš mi pošlji svoj elektronski naslov oz. povej če kje na spletu že obstaja.Povedala bi ti več ker vidim ,da zelo trpiš,sicer pa če želiš lahko tudi na tej strani odgovarjam.
Meli, s tem fantom je veliko bolje, da se razideta.V kolikor boš še naprej iskala zvezo z njim boš samo nesrečna.Fant najbrže na zunaj kaže srečen obraz, v resnici pa je tako poln kompleksov, da so mu postali že prava ovira na njegovi poti.Poleg tega do tebe ni popolnoma iskren.Verjemi mi, da mama nima zveze, vsaj ne toliko kot ti misliš, z vajinim odnosom, fant je tisti ki ne ve kaj bi.
Glede tvojega vprašanja ali se bo zveza nadaljevala ti lahko povem samo to, da se čisto končala še nebo, dokler ne boš s to, ki pravzaprav nima prihodnosti, končala ti sama.Vidim pa ,da je prav tu težava.Če želiš mi pošlji svoj elektronski naslov oz. povej če kje na spletu že obstaja.Povedala bi ti več ker vidim ,da zelo trpiš,sicer pa če želiš lahko tudi na tej strani odgovarjam.