Najdi forum

No, jaz pa tebe Tonka vabim, da,ko tako rada talaš besedo bebec, se zamisliš nad seboj, kaj ti pomaga vedeti o ezoteriki in podobno, če ti to v življenju nič ne pomaga, očitno.

Ja Saša, kaj pa tako zmedeno pišeš ? Daj se malo zamisli !

Ja Saša, kaj pa tako zmedeno pišeš ? Daj se malo zamisli !

Jaz razumem, kaj sem ti napisala.

Vsekakor se znaš izmuzniti vprašanju. Vendar me ne gane in še vedno pričakujem, da boš odgovorila. Moje vprašanje zate, Tonka:
Ali ti znanje o ezoteriki, astrologiji itd. oz. razni odgovori ljudi, ki imajo sposobnost jasnovidnosti, kaj pomaga v življenju, da imaš boljše odnose s soljudmi?

Spoštovana Sanja
Še nekaj časa se Vam bo življenje odvijalo kot se vam odvija doslej.Morda v roku enega leta ,še verjetneje preje pa se Vam obetata dve prelomnici:poslovna in družinska.Vse se Vam “obrne” na bolje,saj s poslom katerega opravljate niste najbolj zadovoljna,družinsko življenje Vas na nek način dolgočasi.Veliko prelomnico za Vas prinese mlajša moška oseba.Kakršnakoli uradna pota se končajo v Vašo korist.Srečno!

Spoštovana OKA, odgovorite turi meni, težko že čakam !

Verena,prosim da vprašanje še enkrat napišeš .

spostovana OKA:)) najlepse se vam zahvaljujem za odgovor,vse kar ste napisala ,ste zadela,res imate od boga dan dar,ki pa ga skromna in dobra kot ste,podarjate naprej ljudem ,ki se verjamejo,da so eni ljudje pac izbranci, vsi drugi pa niso, zelim vam,vse dobro v vasem zivljenju,rada bi vas vprasala se nekaj konkretnega zato bi vam rada dala moj email,oziroma prosila za vasega? zelim vam lep dan, sanja

tonka ne se sekirat sasa je prenapeta, povsod vtika svoj nos:)) ga bo 1x vtaknila v nepravo stvar:)) tudi taki so , vsi drugacni vsi enakopravni, pa brez zamere sasa:)) ohladi malo***

Ali je imel moj mož z določeno žensko (A.) splolno razmerje, ali je šlo le za 1 skok med rjuhe, ali morda tudi do tega ni prišlo, kot mi pravi.
Marjana, 48 let
Hvala!

Napenjam se ob takih, kot si ti, ki stalno iščejo soborce in se, seveda nedolžno, posmehujejo drugim, češ…oh, spreglej take…ki vtikajo nos povsod… Hm, si predstavljaš, da tudi jaz zamenjam nick..česar ne počnem, ker imam jajca biti vedno pod istim. Morda bi pod drugim nickom bile “prave prijateljice”… še posebno, če se bom s teboj strinjala in boš lahko rekla: “ta je pa naša.”
Sploh pa ne vem zakaj si ti tu odgovorila, saj je bilo vprašanje namenjeno pogumni Tonki. Očitno ne verjameš, da zna sama kaj povedati. Prava prijateljica.

sasa tebi manjka nekdo, da ti malo umiri hormone:) zelo si napeta in napadalna,pa tut prov,ce ti je tako u tvoji kozi najbolje, verjetno si kritik foruma, vse ves,vse znas…. pa brez zamere sanja

Marjana s tvojim možem je vse v redu.Ima te rad in je dober človek.Tako bo tudi ostalo, zato naj te vprašanje ,ali je bil ali ni bil,ne bega.Sama si pravzaprav niti ne želiš odgovora ker se le-tega malce bojiš.Pa vendar;bodi pomirjena.Bolj pa boš drezala vanj,večja bo možnost,da se bo tega resno lotil.Pusti vse pri miru.Oba se imejta lepo ,kot doslej, in predvsem zaupajta drug drugemu.Srečno!

Marjana s tvojim možem je vse v redu.Ima te rad in je dober človek.Tako bo tudi ostalo, zato naj te vprašanje ,ali je bil ali ni bil,ne bega.Sama si pravzaprav niti ne želiš odgovora ker se le-tega malce bojiš.Pa vendar;bodi pomirjena.Bolj pa boš drezala vanj,večja bo možnost,da se bo tega resno lotil.Pusti vse pri miru.Oba se imejta lepo ,kot doslej, in predvsem zaupajta drug drugemu.Srečno!

Spoštovana OKA, čeprav se bojim odgovora, ga komaj čakam, verjemi raje slišim resnico kot, da živim v negotovosti, prosim, odgovori mi resnico.

Hja, tu maš pa prou. Poznaš kjerga, ki bi ukrotil 32 letno divjakinjo?

Spoštovana OKA, čakam na vaš ponovni odgovor, prosim !

Tudi jaz sem čakala pa se je moja ljubezen že končala.

Spoštovana OKA, ali mi ne mislite odgovoriti na tisto kar me zanima ? Vse drugo kar ste mi povedali pa sama vem, da je tako in vam hvala za potrditev.
Ali lahko upam na odgovor ?

New Report

Close