Najdi forum

OKA, dej nehi no……jaz sem jasnovidec in vsem sporočam,da se OKA zajebava….saj ni sama kriva,ima namreč strašne glavobole in potem se ji prikazujejo čudne stvari……malo sem premetal moje kosti na mizi in pravijo mi,da stori sledeče (pa ne me popljuvat,ker tako pravijo koščice)…..
v usta daj točno 1 dcl hladne vode,kar iz pod pipe (ne sme biti iz hladilnika,ali topla….potem pa prižgi steklokeramično ploščo (ta veliko) na št.9 in sedi na njo (ne sme biti navadna el.plošča)…..počakaj da voda v ustih zavre….za uslugo te prosim samo to,da mi sporočiš,če je delovalo,namreč delam statistiko mojih uspešnih odgovorov….sicer pa so moji jasnovidni odgovori brezplačni……
p.s. imam 47 let……..

In kako se bo to končalo? S starim ali novim partnerjem?

Marjeta, 33 let

Rudi, glede na odgovor štrumpantlu, isto velja za OKO,

Tvoji posti so drugačni.

Zakaj se ne predstavi, kdo je? Ji je to kruh?

Potem ima sigurno 090 _ _ _ _linijo,kot sem že omenil, pot v pekel je tlakovana z dobrimi nameni.

Če res to linijo ima, so se že pojavile stranke, piši mi na e-mail in povej telefonsko številko “anči” je že na njeni strani.

Prosil sem naj se predstavi in kaj pove o sebi, pa nič, tukaj pride tvoj stavek

…….veliko poveš o sebi, ko govoriš o drugih………..

primož

Moj e-mail imaš, če si ga pozabil pojdi na temo Strumpantl in ga boš imel.
Jaz imam tvojo telefosko samo te ne mislim moriti v taki pozni uri. Prosim da jutri mi pišeš da se lahko pogovoriva mimo foruma ,ker zdgleda da ti nisem ravno pri srcu.
Lep pozdrav “Strumpantl”

Pozabil si ; Ko opravljaš (kritiziraš)druge…………………oprvljaš sam sebe
“Strumpantl”

Ljubezen, zdravje…

Melita, 23

Moje ime je Marjeta in sem stara 35 let. Kakšno družinsko oz. zakonsko življenje mi napoveduješ. Imam 3 leta starega otroka in 7 let starejšega moža.

OK OKA, komentiral sem le odziv ljudi, ki me je presenetil. Nič ni osebno letelo nate, ker te pač ne poznam.
Iz interesa katerege so ljudje pokazali za tako, po mojem mnjenju “mutno” zadevo, sem pa napol v hecu prišel na idejo da bi to lahko tudi jaz počel in pri tem še služil. Trenutno imam taku službe kjer je potrebno delati upoabiti znanje se matrati za plačo.
Ne dvomom v tvoje namene, samo priznaj pa, da se na ta način nekateri okoriščajo.
Pač ne verjamem v kakršno koli prerokovanje.
Kakšno metodo pa uporabljaš, kaj s kartami, števili, planeti, simboli, ali kar tako iz glave.

LP

…včasih so čarovnice, skurili na grmadi…v današnjih časih pa se čarovnice “kurijo” kar same na http://www.over.net/phorum….

Angel

ne bom se spuščala na tvojo raven a prav tvoje besede pokažejo raven na kateri živiš in delaš.Kam misliš,da te bosta gnev in sovražnost pripeljala.Tak si do vseh ne samo do odnosa v zvezi z”čarovništvom”.Bodi srečen !

Tvojega majla ne poznam lahko pa ti povem, da se bova kmalu srečala.Ne poznam te a vem,da si vreden zaupanja.Veš včasih ko preberem kakšno”hudo” vrstico se počutim kot Kristus na križu.Hotela sem dobro.Poznam delovanje kozmičnih sil,še preveč,in lahko mi verjameš da je to res.Najdeš pa na teh straneh resnično ljudi za katere bi rekla,da se izživljajo na račun drugih.Morda pa je zame to šola in sprejela sem jo,čeprav je težko.Več ustno ali če mi pošlješ svoj majl.

OKA , mene pa zanima ljubezen in otroci (bo kaj novega kmalu) ?

Dragana, 29 let

SPOŠTOVANA OKA, POZABILA SEM NAPISATI SVOJE IME: MARJANA

ha, ha, ha…pa sem te! V past si se ujela kar sama. prvič sem ženska, ne moški…
Drugič si pa “sfalila” na celi črti…na mojo “raven” pa kar malo pozabi. Mi ne sežeš niti do gležnjev…

Angel

Ne razumem tvoje misli, pot v nebesa je tlakovana z dobrimi nameni, malo bolj mi to razloži. Mislim, da tisti, ki ustvarjate te strani, delate to z dobrimi nameni, si tudi vi s tem tlakujete pot v pekel?
Jasnovidnost ni znanstveno potrjena, jo pa znanost dopušča. Fiziki zadnje čase ugotavljajo, da zavest oblikuje materijo, da zavest vsega, kar je ustvarjeno v enem procesu, ve vse o vsem, kar je bilo v tem procesu udeleženo in ker je bilo vesolje ustvarjeno v enem procesu, velikem poku, bi bilo logično, da vse v vesolju ve vse o vsem, seveda na nivoju zavesti in da za vesolje velja hologramski princip. Fiziki so ugotovili, da osnovni delci kvarki , ki jih fizik ustvari, vedo kakšne namene je imel fizik, čeprav takrat, ko je fizik načrtoval poskus, še niso obstajali. Zanimivo je, da ravno fiziki odkrivajo skrivnost življenja.
Da so moji posti drugačni se strinjam, ker izhajajo iz stališča, da življenje ni samo sebi namen, za tak pogled na življenje pa na teh straneh ni prostora, zato se z mojimi mislimi ne bom več oglašal.
Po izobrazbi sem tehnične smeri, še najbolj me zanima fizika, vedno sem bil do stvari, o katerih pišem zelo skeptićen, do svojih spoznanj pa sem prišel predvsem na znanstveni osnovi.

OKA klikni moje ime i se oglasi po mailu.

Prosim vas OKA, odgovorite tudi meni. Težko že čakam in lepo pozdravljeni.

Rudi,poznam tvoj majl vendar tega ne bom storila.V samem začetku sem rekla,da bom odgovorila nekaterim.O sebi sem tudi povedala dovolj.Ne gledam na zaslužkarstvo in popularnost,Odgovorim samo tistim za katere vem,da so v resnih “škripcih”.Pa ne me napačno razumeti.Nikoli nisem pričakovala toliko vprašanj in komentarjev.Ne skrivam se za anonimnostjo ,a zakaj nebi bila pravzaprav anonimna?Karkoli me želiš vprašati pa me lahko tako kot drugi.

Nisem imel namena te kaj spraševati, imam svoj način, da lahko zvem, kar me zanima, pogledal sem tudi tebe in videl, kje še delaš napake, pa sem te hotel na to opozoriti. Pozabi na moj naslov pa srečno.

Rudi, ali si ti tako zvani MAG ZVEN ?
Upam, da te bodo kmalu razkrinkali, ker si navaden blefer !

New Report

Close