Najdi forum

Lep pozdrav!
Zanima me, kdaj naj računam na ponovno zanositev po splavu?

Fani, 28 let

Oka,

a tako ti je ime?

Pot v pekel je tlakovana z dobrimi nameni.

Nihče te ne obsoja, delaš tako kot hočeš. A si s tem služiš kruh?

vem nekaj moraš vedno žrtvovati, da se ti kaj obrestuje.

Preprosto samo razmišljam, da na teh straneh ni foruma alternative, je pač medicinska zdravstvena stran. jasnovidnost pa tudi ni potrjena veda.

vsak odgovor zdravnika temelji na nekakšni zavezanosti, čeprav piše, da ne nadomesti obiska pri zdravniku. azto pa so strokovni forumi moderirani, kaj bi bilo če bi se jaz predstavil kot Prim. dr. primoz vis.svetnik, spec psiholog in terapevt.

Ja v liter vode daste tri podgane, kuhate 3 ure dodate malo zivega srebra in pijete po en štamprle vsak dan. Če ne bo bolj greste na nebotičnik, in se vržete navzodl z glavo naprej, čez 5 sekund bo bolečina minila.

In zamisli si,d a me upoštevajo.

primož

Oka!

Hvala za hiter odgovor. Res me je presenetilo. Praviš, da že dlje časa vedežuješ.
Bi mi morda lahko na email poslala tvoj email naslov ali telefon?

Za ostale pa tako:
Osebno v tem ne vidim ničesar napačnega. Nasprotno, kar pomimo so živeli ljudje s takimi in drugačnimi sposobnostmi. In če jih nekdo ima, je edino prav, da jih izkoristi – seveda le v pozitivne namene.
Sama sem že nekajkrat obiskala vedeževalce – včasih so zadeli v bistvo, eni so zgrešili v polno. Sej ne pričakujem, da oni za nas rešujejo težave, nekako v spodbudo pa ti je namig oz. pojasnitev kaj in kako, morda kaj počneš narobe, kje se motiš, kdo so tvoji prijatelji…ipd. Seveda pa naj to ne preide v odvisno, redno skakljanje k šlogarjem za vsako odločitev (vsak je svoje sreče kovač!). Če kdo vedeževanje jemlje kot duševno hrano, oporo ali podobno, potem logično sledi: tisti, ki jim je to potrata časa in energije, se enostavno ne spuščajte v te zadeve. Dandanes se vsak lahko ubada s tistim, kar ga veseli. In če mene živcirajo nogometne tekme,se jim pač izognem!
Lep pozdrav!

Pozdravljena OKA!

Prosim, če mi prerokuješ mojo prihodnost.
Zanima me, če bom še dolgo v tej službi ali se mi obeta
sprememba.
Kaj pa otroci? Kdaj jih bom imela?

Pozdrav, Katarina 32 let.

Vidim ,vidim da boš imela težave pri pripravljanu kosila,pojdi pogledat , si že ?Šolo boš uspešno končala ,glede grešnih misli pa ne bom govorila ,nehaj saj boš še mene pohujšala

Še vedno čakam, da mi OKA odgovori na moje vprašanje, ki je zame zelo pomembno ? Pozdrav !

pozdravljena

Mene pa zanima kaj bo z mojim zakonom in ali se bom v
kratkem preselila

imam 38 let

pozdrav

pozdrav

mene zanima kaj bo z mojim zakonom in če se bom v kratkem
preselila

imam 38 let
pozdrav

Zanima me moje ljubezensko in zakonsko življenje sedaj in kako se bo vse skupaj odvilo?

Marjeta, 33 let

ali se mi bo želja uresničila.
40

OKA, res bi si želela , da mi odgovoriš na moje vprašanje !
Zelo se mudi !

Lea, 29 let

da,samo ne takoj.Veliko se boš morala pogovarjati z moško osebo,ki je nekako ključna oseba pri tej želji.

Vse preveč oseb vpliva na tvoje zakonsko življenje.Oviro,precejšno,predstavljajo osebe,ki se preveč vtikajo v tvoje zasebno življenje. Prihodnost ti kaže večjo trdnost in zadovoljstvo.

Zaposlitve zaenkat neboš menjala,pač pa ti kaže sprememba na delovnem mestu in to na bolje.
Otrok bo vendar boš morala še počakati.Vidim,da imaš določene psihofizične težave povezane s tvojo mladostjo in hišo v kateri(lahko stanovanje ali soba) bivaš.Vse to ti jemlje energijo katero bi lahko porabila drugje.Otrok bo!

Zaposlitve zaenkat neboš menjala,pač pa ti kaže sprememba na delovnem mestu in to na bolje.
Otrok bo vendar boš morala še počakati.Vidim,da imaš določene psihofizične težave povezane s tvojo mladostjo in hišo v kateri(lahko stanovanje ali soba) bivaš.Vse to ti jemlje energijo katero bi lahko porabila drugje.Otrok bo!

Službe prav kmalu ne boš menjal.Počakaj še nekaj let(2do3).Študij boš končal.V ljubezni vse jemlješ na lahek način in se z njo ravno ne obremenjuješ.Morda si trenutko v”škripcih” a vse to odhaja.Prav na ljubezenskem področju te v življenju čaka več prelomnic.

Spoštovana OKA !
Ali je imel moj mož z določeno žensko ( A. ) spolno razmerje, ali je šlo le za 1 skok med rjuhe, ali morda tudi do tega ni prišlo, kot mi pravi ?
Moja starost je 48 let.

strumpantel
Kar veliko berem in vse, kar sem napisal, sem prebral v knjigah o partnerskih odnosih.
Sem pa nekje prebral še eno dobro misel:

…….veliko poveš o sebi, ko govoriš o drugih………..

OKA
Oglasi se kaj na moj mail, mislim, da si bova imela kaj povedat.

Zanima me zakaj moja hčerka ponoči ne spi ?
HELENA, 25 LET.Hvala !

New Report

Close