JASNOVIDNOST
Oka,
a tako ti je ime?
Pot v pekel je tlakovana z dobrimi nameni.
Nihče te ne obsoja, delaš tako kot hočeš. A si s tem služiš kruh?
vem nekaj moraš vedno žrtvovati, da se ti kaj obrestuje.
Preprosto samo razmišljam, da na teh straneh ni foruma alternative, je pač medicinska zdravstvena stran. jasnovidnost pa tudi ni potrjena veda.
vsak odgovor zdravnika temelji na nekakšni zavezanosti, čeprav piše, da ne nadomesti obiska pri zdravniku. azto pa so strokovni forumi moderirani, kaj bi bilo če bi se jaz predstavil kot Prim. dr. primoz vis.svetnik, spec psiholog in terapevt.
Ja v liter vode daste tri podgane, kuhate 3 ure dodate malo zivega srebra in pijete po en štamprle vsak dan. Če ne bo bolj greste na nebotičnik, in se vržete navzodl z glavo naprej, čez 5 sekund bo bolečina minila.
In zamisli si,d a me upoštevajo.
primož
Oka!
Hvala za hiter odgovor. Res me je presenetilo. Praviš, da že dlje časa vedežuješ.
Bi mi morda lahko na email poslala tvoj email naslov ali telefon?
Za ostale pa tako:
Osebno v tem ne vidim ničesar napačnega. Nasprotno, kar pomimo so živeli ljudje s takimi in drugačnimi sposobnostmi. In če jih nekdo ima, je edino prav, da jih izkoristi – seveda le v pozitivne namene.
Sama sem že nekajkrat obiskala vedeževalce – včasih so zadeli v bistvo, eni so zgrešili v polno. Sej ne pričakujem, da oni za nas rešujejo težave, nekako v spodbudo pa ti je namig oz. pojasnitev kaj in kako, morda kaj počneš narobe, kje se motiš, kdo so tvoji prijatelji…ipd. Seveda pa naj to ne preide v odvisno, redno skakljanje k šlogarjem za vsako odločitev (vsak je svoje sreče kovač!). Če kdo vedeževanje jemlje kot duševno hrano, oporo ali podobno, potem logično sledi: tisti, ki jim je to potrata časa in energije, se enostavno ne spuščajte v te zadeve. Dandanes se vsak lahko ubada s tistim, kar ga veseli. In če mene živcirajo nogometne tekme,se jim pač izognem!
Lep pozdrav!
Zaposlitve zaenkat neboš menjala,pač pa ti kaže sprememba na delovnem mestu in to na bolje.
Otrok bo vendar boš morala še počakati.Vidim,da imaš določene psihofizične težave povezane s tvojo mladostjo in hišo v kateri(lahko stanovanje ali soba) bivaš.Vse to ti jemlje energijo katero bi lahko porabila drugje.Otrok bo!
Zaposlitve zaenkat neboš menjala,pač pa ti kaže sprememba na delovnem mestu in to na bolje.
Otrok bo vendar boš morala še počakati.Vidim,da imaš določene psihofizične težave povezane s tvojo mladostjo in hišo v kateri(lahko stanovanje ali soba) bivaš.Vse to ti jemlje energijo katero bi lahko porabila drugje.Otrok bo!