Najdi forum

Ja, ja, to je to, naivnost. Jasnovidka, ha, polpismena, ho, ho…

Kaj novega me še čaka v prihodnosti.
Sem Helena in imam 43 let.
Lep pozdrav.

Ni duha in sluha o OKI! 🙂

Primoz, zelo lepo si napisal!

LP!

Se strinjam s Primožom. Primož hvala za lepe besede.

Lp
Pia

OKA !
Naj ti jaz prerokujem-brezplačno…
Odšla boš daleč na dopust, peljala se boš z ladjo…
Na žalost vas bo vihar na morju prevrnil in ladja bo potonila…
Preživela boš edina ti- OKA!
Zakaj? Ker dr** vedno ostane na površju…

Pa brez zamere …ne delaj se norca z ljudi …

Hvala za tvoje mišljenje, je isto k moje,pa sem že mislil,da sem jaz nor 🙂

uff so me pa ljudje presenetili, dejansko ši želijo daj jim mekdo naklada o prihodnost, ne razumem jih !!!
Grem med “šlogarje” tam je pravi biznis.

Helena,

Življenje je tako kot si ga narediš, ne bi ti rad prerokoval, vendar bo tako lepo, kolikor ga boš sprejela, da je lepo.

Če je človek negativen, preprosto vidi veliko negativnih stvari, če pa si pozitiven, pa gledaš vse stvari pozitivno.

Če ne bi bilo nesreče, bi težko vedeli kaj je sreča, to so vedeli že dolgo vshodnjaki, zato pa je tisti znak yin, yang, eno brez drugega ne more obstajati.

Pomisli, da si pred najlepšo oblikovano pojedino vsega polne mize, ti si pa pred petimi munutami prišla iz PIZZE in komaj še hodiš. Ali ti hrana diši?

Če ne bi bila lačna, ne bi nikoli uživala v hrani.

Zgodba:
nekdo si je želel, da bi večno živel in želja se mu je uresničila, vendar se je po dolgih letih življenja naveličal, vrgel se je v prepad in preživel, zabol, da bi izkvavel in preživel. In ugotovil je, da večno življenje na zemlji sploh ni tako čudovito, ampak je postalo prav dolgočasno.

Zato je smrt, kot negativno, nujno pomembno, da se zavedamo življenja.

Stara si 43 let in ne veš kdaj boš umrla. Ker pa veš, da ne veš kdaj boš umrla, veš pa da boš, do takrat ŽIVI kolikor se, da dobro, kaj pa je dobro zate pa veš samo ti!

Primož prerok 🙂

Dragi Primož!

Nič drugega ti ne bom rekla kot “globoko”. Vsaka tvoja misel se človeka dotakne, ga ogreje okrog srca in mu da misliti. Popolnoma prav imaš. Življenje je takšno, kot si ga narediš. Včasih ti res uspe, da si narediš lepega, včasih pa ti enostavno ne “rata”. Kolikor imaš sreče na eni strani, je na drugi nimaš. In življenje je res šola, ki traja in res je, da iz vsega kar se ti dogodi lahko nekaj potegneš. Sedaj berem Van Praaghovo knjigo Premagovanje žalosti. Iz nje sem potegnila dosti koristnega za naprej. Priporočam jo vsem, tudi tistim, ki niso žalostni in so v življenju srečni, kajti nikoli ne veš, kaj te čaka za naslednjim ovinkom.
Hvala “Primož – veliki prerok” za lepe besede.

Glede Oke pa, zelo sem radovedna. Ne bom rekla, da je jasnovidec ali da ni, to lahko ugotovim samo tako, da ga preizkusim. Napisala sem pravo ime in pravo starost, če je jasnovidec in ne “bluzi” nekaj tja v en dan, pa izveš samo iz odgovora.

LP
Lena

Jasnovidka Oka! V tvoje jasnovidne “veličine” prav nič ne verjamem, naivna pa tudi nisem…vse do danes me v to ni še nihče prepričal…nasvetov prihodnosti pa tudi ne rabim…saj, če je že v naprej vse določeno, tako ali tako ne morem ničeser spremeniti, mar ne?
Angel

trenutno v ljubezni nimaš ravno sreče.Pravzaprav razčiščuješ določene odnose ,Veliko veselja in sreče te na tem področju čaka na jesen(okt.nov.)Pazi se ljubosumnosti in prehitrih odločitev.Srečno!

Ne,prav kmalu te čaka novo poznanstvo ki ti bo v življenje prineslo precej sreče in zadovoljstva.Morda osebo že poznaš vendar se na nek način od nje zavestno
distanciraš.Oseba s katero se sestajaš sedaj te dobesedno duši že dalj časa in sama premišljuješ,da bi nekako iz te zveze odšla.

Dala si psevdonim ,bom poizkusila.
Razrešuješ preveč stvari naenkrat,.Zelo si čustvena in odtod tvoje težave.Srečo iščeš vedno na napačnih krajih.Tole te čaka v prihodnosti: velika ljubezen iz katere izhaja tudi otrok.Morda ta zveza že obstaja.Bodi predvsem optimistična saj te čaka lepo življenje.Fizične bolezni ne vidim.Srečno

Oka!

Mene bi pa le zanimalo kaj pravite na mojo ljubezen? In srečo pri iskanju službe?

Anita, 25 let

Oka!

Mene bi pa le zanimalo kaj pravite na mojo ljubezen? In srečo pri iskanju službe?

Anita, 25 let

V ljubezni imaš trenutno zaprto pot.Obremenjujejo te druge stvari.Poslovno se bodo stvari uredile vendar še ne kmalu.Morda si tudi izbirčna in želiš malo preveč.

Misliš?Vse je relativno.Kaj npr.imam od tega,da sem odgovorila nekaterim na tem spletu,ki so trenutno nesrečni ali srečni.Ali znaš odgovoriti.Imela sem in imam dober namen.Plačujem pa internet jaz in ne tisti katerim odgovarjam.Kje vidiš dobiček.Lep pozdrav

hi,
zanima me moje ljubezensko življenje v bodoče. Ali bom uspela zbisati prepovedane misli iz glave in začela kje na novo….

Hvala in LP

Verjemi samo nekaj ;moji nameni so pošteni ,ne želim nikomur škodovati.Ime je pravo in prerokujem že dalj časa.Zgolj” slučajno” sem našla te spletne strani in sklenila,da nekaterim odgovorim na vprašanja,ki jih mučijo.Ne zaslužim pa si takih napadov s strani ljudi,ki me sploh ne poznajo,ne poznajo mojega dela, ne poznajo nič.Recimo prav “štrumpantl”.Vidim popolnoma zakompleksanega človeka in verjemi ali ne ,potreboval bi nasvete vedeževalke.Lep pozdrav!

Tudi tebi za podporo!
“Štumpantl”

New Report

Close