Jasnovidka Maruča
Kakšen slučaj! Ravno včeraj sem bila pri njej. Neverjetna je. Uganila je vse – pa ne ohlapno v stilu “z možem se ne razumete najbolje”, ampak točno pove, kje so problemi, pa čeprav zelo specifični. Točno pove, v kakšni fazi je neko razmerje. Ko mi je govorila o sinovem uspehu v šoli, se mi je zdelo, kot da bi prebrala spričevalo. Zares me je presenetila.
Hmmm, hmmm – sem gledal slucajno neko njeno kontaktno oddajo pred kratkim, ko je svetovala mladim, preden so sli na izpite konec leta.
Nasveti so bili priblizno taki: ” Obvezno kamencek v popek pred izpitom, pa ucit se je treba seveda tudi. “
No, tako znam tudi jaz svetovati – pa se tisti kamencek bi morda izpustil.
Roman, to sprašujem ravno zato, ker sem zadnjič telefonirala v njeno kontaktno oddajo in se mi ni zdela ravno prepričljiva v odgovorih. Pa ne samo pri meni, ampak pri vseh. Na lotu pa ne bom nič zadela, mi je povedala kar sama od sebe.
Običajno v vedeževalke ne verjamejo taki, ki so take reve, da si ne upajo vedeti nič o svoji prihodnosti… Verjameš in vzameš pač tisto, kar ti ustreza….
mislm, člouk ne more verjet….pa saj ni čudno, da je toliko ljudi prevaranih, ko pa ste tako naivne, da vam prav škodi……jasno da partnerske odnose skoraj vedno vsak ugane, ker so povsod sami problemi……ker ljudje delajo vse preveč napak….Maruča dobro ve, da babe preveč gledate južno ameriške nadaljevanke in se cmerate zraven, ker bi si same želele tudi takšnih filmskih razmerij in predvsem junakov, možje so pa ta čas po bifejih, jasno……namesto da bi ugasnile TV in zavihale rokave….ne, rajši k Maruči….lepo vas prosim, na tem svetu ne obstaja VEDEŽEVALKE, to so same namišljene goljufivke…boljše je, če obiščete vrača v Gani (Afrika) vam bo več povedal, pa še zastopile ga ne boste kaj dosti……sicer pa…ah nič….
Jože, prav zgrožena sem nad tabo!! To je ja stvar posameznika, koliko verjame tem ženščinam!! Jaz ne gledam mehiških žajf in imam tudi že zelo razčiščeno kako in kaj gre v lajfu, vendar pa vseeno kdaj obiščem kakšno vedeževalko. In verjamem seveda tisto kar hočem.
Babe hodimo k vedeževalkam (pa tipi tudi, jih kar nekaj poznam), tako imenovani mačoti pa ne verjamete v take fore in raje po kakšnih bifejih blebetate neumnosti in ste pametni k hudič; en bolj kot drugi. Če imaš bedaka za partnerja, lahko zavihaš rokave do vratu in to prav nič ne pomaga, če se bedak ne odziva.
Deci se raje zaradi problemov zapijejo, babe pa gremo k vedeževalkam!!
Jaz sem bila določeno obdobje v življenju strašno psihično na tleh in sem se obrnila na eno vedeževalko, ki mi je pomagala prebroditi probleme in ponovno verjeti v samo sebe in v vse pozitivne stvari. Dobesedno vodila me je skozi življenje in zato sem ji še danes hvaležna.
Mimogrede : njena napoved se mi je do danes še vedno do potankosti uresničila.
Njen tel. pa je : 090 74 51.
Tudi jaz komaj verjamem, da se ljudje predajajo raznemu napovedovanju, ki ga imenujejo prerokovanje, da se pustijo odirati zvitim in lenim osebam, ki se jim ne ljubi pošteno delati za svoje preživetje. Taka dejavnost in njej podobne sleparije, bi morale biti zakonsko prepovedane. Ljudje že tako težko pridejo do tiste svoje plače pa jo po neumnosti zapravljajo za razne “prerokbe in vodenja po življenjski poti” od katerih nimajo drugega kot zmedene misli. Zanašati se na pomoč k raznim Maručam, njihovim kristalnim kroglam, pisanim kamnom in drugim coprnijam pomeni, da si nezrela in labilna osebnost. V vsakem pogrošnem časopisu so horoskopi,
ki so prav taka neumnost, ki ji nekateri nasedajo, naklada časopisnim hišam pa je tudi zaradi njih malo večja. – Pamet in delo v roke pa proč z neumnimi prerokbami! – LP
Če se boš pogovorila s prijateljico o svojh težavah, ti bo prav tako odleglo, ko boš slišala prijateljski nasvet.
Meni je enkrat ena “šlogala” iz skodelice in mi na listek napisala , kakšna bo moja prihodnost. Ves čas sem mislila, da se mi bo tako zgodilo. To res ni dobro.
Morda se celo politiki orientirajo po Nostradamusu in mislijo, da se mora tako zgoditi, kot piše .
Jaz osebno se sama orientiram po nebesnih znamenjih. Vem kdaj je plima in kdaj oseka. V znamenju koze, ki je sedaj celo leto, ni za moje znamenje nič kaj posebno dobro leto. V raku, ki je trenutno v ozračju, mi tudi nič kaj dobro ne piše. A po dežju posije tudi sonce.
Vsekakor dajte prostor pozitivnim stvarem, ker se bodo sicer napolnile v vaš prazen prostor same negativnosti in dobile mlade.
EQ, nikar k Maruči! Olupila te bo kot osla, povedala pa nič pametnega. Moji kolegici je rekla, da žal nikoli ne bo mogla imeti otrok (pa ima dva), moj tast je bil pri njej – beri: pustil 15 čukov, izvedel pa nič uporabnega.
Moja malenkost pa je bila njej pri takrat, ko je ponujala delo na tel liniji – “vedeževanje” in brez problema bi vzela tudi mene (ki nimam pojma o šloganju). Ko je meni “šlogala” zastonj je to izgledalo tako, kot da ti jaz berem splošni horoskop vodnarja (če si slučajno), ki jih znam pa tudi jaz že skoraj na pamet.
Toplo odsvetujem. Čisti blef!
LP
Samo enkrat, pred 12. leti, sem “si pustila šlogati” – Dany-ju (iz Kanala A). Bilo je brezplačno!
Naključje – do danes je bilo vse tako, kot mi je napovedal.
Takrat še nisem poznala mojega sedanjega moža in mi je napovedal dogodke iz prvih mesecev zveze.
Vse spoštovanje!
Nataša