Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje JANUARČICE – ste se že preštele?

JANUARČICE – ste se že preštele?

Kako kaj trebušček? Jaz imam že 5 cm in 2 kg plusa. Mali že pridno brca oz. zaenkrat še boža. Rok imam okoli 15.1. 06. In kar je najlepše, slabost in utrujenost sta minili, juhuuuuu!!! Prihaja najlepše trimesečje, ko bomo ponosno kazale trebuščke, popki pa bodo še navznoter. :-)))

Ajd, pofočkajte se!

Hja, meni se zdi, da se mi ze malo pozna 🙂 PDP imam 28.01.06. Slabost pojenjuje, blizam se 14t in se veselim, da sem mimo rizicnih 12t oz. prvih 3 mesecev. Se vedno pa sem zelo utrujena in ce ne spim popoldne, je drug dan kriza 🙂

Zdravo vsem januarkam,

Tudi meni se že malo pozna. V ponedeljek sem imela nuhalno. Zaenkrat je vse ok. PDP imam 30.01.06. Naša navihanka (21 M) naj bi dobila sestrico. Seveda ni 100%. A ostale tudi že veste spol ali ne želite vedet. Jaz sem bila preveč neučakana tako prvič, kot sedaj. Nekako mi je lažje, če vem, se potem kar konkretno s pikico pogovarjam in snujem načrte. Ne vem, trenutki veselja, ki mi jih nihče ne more vzeti, tisto vznemirjenje, ki ga lahko čutiš le v nosečnosti.
Slabo mi je včasih le ob večerih. Sedaj zjutraj spet spijem eno kavico, ker grem tako lažje na blato. Počutim se dobro, le ta vročina me popoldan malo zdela.
Po eni strani si že zelo želim, da bi se pikica že rodila, po drugi imam pa še toliko stvari za naredit. Seveda imam manj časa posvečati se samo nosečnosti, kot prvič. Dopoldan služba, popoldan me pa mala čisto okupira in ne izpusti izpred oči. Me je kar groza, ko bom morala v porodnišnico. Samo ob misli na to jo groooozno pogrešam.

Uživajte, kajti prihajajo najlepši meseci, ko bomo (upam!!!) polne energije.

Lp, D

Jaz imam rok 6. januarja in tri kg več. Se mi še ne pozna kaj dosti in tudi brca me ne. Me ža počasi grabi panika. Počutje je bilo in je še zdaj zelo dobro. sploh ne vem da sem noseča. To bo moj prvi otrok, razen malo me dajejo hormoni. Včasih mam tak beden filing ob tem pa sploh ne mislim na kaj, smešno. A greste na epiduralno?

Zdravo @fna in ostale!

Tudi jaz se priševam k januarčicam, čeprav sem zelooo na meji z letošnjim letom :-)))

Trebušček že, brce tudi, epiduralna ne.

Pozdravljene!

Tudi jaz sodim med januarske. PDP 25.1., 2 kg +. NS ze mimo, za spol sem izvedela, ampak ne 100%. To bo nas drugi otrok in sem tako kot gorenjka se vedno zelo zaspana in bi kar spala popoldan, pa ne morem zaradi strasne akcije, ki me caka vsak popoldan, ko pridem iz sluzbe. Tako sem ob petkih ze cisto utrujena in komaj cakam vikende, da zjutraj dlje spim.

Slabosti pa na sreco ni vec. Komaj cakam, da zacutim otrocka. Upam, da me kmalu poboza.

Na epiduralno pa ne bom sla.

Pozdravcek vsem in prijetno pocutje zelim!

Oj,
tudi jaz imam rok 25.01.2005, +2 kg, trebušček viden (če veš, ga tudi še lahko skrijem, če hočem), slabosti pa nikoli nisem imela in UPAM, da bo tudi naprej tako. NS tudi za mano in izvedela, da bo verjetno punčka, je pa to moja prva nosečnost.
gorenjka imava blizu rok, jaz sem tudi iz Gorenjske. Ali imaš samo tak nick.

Se pa danes odpravljam na dopust na morje, tako da odštevam zadnje urice v službi.

LP

Hanna, sem ta prava gorenjka 🙂 Bos rodila v KR ali LJ? Jaz bi najraje v LJ.
Spola se ne vem, bom na naslednjem pregledu vprasala. Me kar zanima 🙂
Epiduralna me pa ne zanima.

Hojla, jaz pa še kar ne dojamem, da se mi to res dogaja. Rok imama konec januarja 06 in male štruce se ful veselim, le enostavno ne dojamem, da sem noseča. Kljub dnevni slabosti, ki se zdaj končno umirja in trebuščku, ki je vedno bolj napet. Zredila pa se še nisem. Še dobro, da sem šla na NS, saj mi zdaj slikica sporoča, da res ni več dvoma :-).

Živijo!
Tudi jaz se vam pridružujem rok imam 15.01.2006, nuhalna je za mano, premike že čutim zredila se pa na žalost nisem še nič trebuh pa je že ogromen. Ginekolog pravi, da jaz hujšam hrana gre pa vse na otroka. Očitno sem neki fenomen!
L.P.

Samo obujam spomine. Prva je bila rojena 2.1.98, tretja 3.1.05.Nič vam sicer ne zavidam vročine, punce plavajte in se namakajte, kajti drugo leto boste bolj parkirane v senčki in čuvale svoje sončke.srečno nosečnost še naprej!

Pozdravljene!!!

…PDP 1.1.06….slabosti ni bilo nič, sploh ne vem, da sem noseča….to je moja druga pikica…še bo naporno, a lepo, da se ne da opisat….otročka bosta le 16 mesecev razlike….še prehitro bo minilo….

..kg-ji se kar lepijo na mene +4, tako kot prvič, a je šlo vse dol, tako da me ne skrbijo…dva otročička, to bo dieta, hehehehe:c)))

…na NS nisem bila…rodila bom v PO

…pobožajte bušije!!!!

LP :c)))))

… Še mojo drago prištejte zraven … 21. januarja menda … bo dobila Lucija bratca/sestrico … je že sedaj navdušena ko vidi v kakšni reviji dojenčka …

Tako kot Nena vas tudi jaz pozdravljam JANUARKE, lani tak čas sem tudi jaz, tako kot ve, božala trebušček in čakala na prve brce. Božansko!

Jaz sem imela rok 27.1. pa sem rodila 9.1.2005 (se zgodi, če misliš, da lahko delaš vse- malo sem pretiravala s fizičnim delom, pa je mehur poknil :)) ). Naša Maša je sedaj velika punca, stara 7 mesecev, tehta čez osem kil (ob porodu 2700 g)

Pazite se, ne pretiravat s kakšnim delom, če se le da počivajte, pijte veliko vode, pa božajte trebuščke!!! Pa še to, bodite čim bolj mirne, umirjene, ne se nervirat, to vse čuti otrok!

LP, Bani

New Report

Close